esimin yemegi begenmemesi

saglikli biri ama su icin bile beni cagiriyor kendin al diyorum ayaktaydin die dedim yoksa ayaga kalkinca yaparsin diyor kendi sagliklk ama hic bir sekilde yerinde kalkmiyor
Ve siz o suyu getiriyor musunuz? Sanırım bu odunu yontmaya çalışıyorsunuz ama adam dirençli çıkmış. Valla o zaman yerinizde olsam laf anlatmaya çalışmam. Mesela tabağıma yemek koy diye çağırdı mı, k.çını yırtana kadar da çağırabilir, duymamazlıktan gelirim. Su getir mi diyor, şöyle bir suratına bakar, yaptığım işe geri dönerim. Eşler birbirlerinden elbette bir şey rica edebilirler. Ama bu karşılıklı olur, kibarca olur. Yani eşim gecenin ikisinde, canım şunu çekti dese, kalkar yaparım, mutlu olsun diye düşünürüm ama bilirim ki aynı şeyi ben istesem, o da beni şımartır. Yoksa böyle tahtına kurulmuş padişah edasıyla iş buyruluyorsa, az zıkkımlan da hizmetçi tut denilmesi makbuldür.

bak ne yaziyor eşine kin beslemesin karisi kocasina yazmiyor herşey karşılıklıdir kusura bakmasın eşimse yanında yemek koyabilcekken beni cagiriyorsa ayagina tatli dil degil yilan dilimi çıkarır bizzat sokarım hem tatli dil hem sonsuz hizmet nerde o yogurdun bolluğu

Kalksın kendisi koysun.uşağı mi var ya sinir oldum. Bu erkekler genelde böyle. Az ye de kendine Uşak tut deseydin.
Yemeği begenmemis olabilir ya bence bu diğerinin yanında devede kulak bile değil. Birdahakine kendisi yapsın çok biliyosa

Yemeği beğenmeyebilir ama üslup önemli. Bi de ben ilk defa yaptığım bi yemekse ilk kasıkta nasıl olmuş diye soruyorum beğenmedim cevabını da alıyorum:) takılmayın bence

Bende yeşil mercimeği hiç sevmem
Tüm yemeklere mi yapıyor
Yoksa sadece bir defalık bir şey mi yaptığı

+1000000
Adam garsonu fırçalıyor sanki

Vurup kafayı yatsaydın zıkkım kökü yeselerdi anasıyla birlikte
O böbrek taşı ne pis bir şey bilirim
Tertemiz bir cinnet vakti gelmiş geçiyor

saglikli biri ama su icin bile beni cagiriyor kendin al diyorum ayaktaydin die dedim yoksa ayaga kalkinca yaparsin diyor kendi sagliklk ama hic bir sekilde yerinde kalkmiyor

Bu en sevmediğim şeydir benim de erkeklerde ,çay servisi de yemek servisi de yaparım eşime hiç rahatsız olmam ama oda yapar aynı şekilde, ben akşam çayı getirdiysem odaya eşim meyveyi getirir. Ben masayı hazırladıysam o yemekten sonra kaldırır. Oturup hiç kalkamamak nedir,? Konuşun bu konuyu eşinizle, arada siz ondan birşey isteyin, çayı meyveyi o getirsin.

Hangi fitrattan bahs ediyorsun? Esim mesela her yaptigimi yer, kötü olsa dahi. Asla benden bir bardak su istememistir. Tam tersi "sen yoruldun, bir cay istermisin" diye sorar. Bende aynisini ona yapiyorum tabi. Hersey karsilikli. Kimse hep alttan alan tarafi ciddiye almaz, kadin olsun erkek olsun.

Evet gurur insan hayatinda cok önemli birseydir. Bu kadinlar icinde, erkekler icinde önemlidir. Gurursuz bir insanin ne kendine saygisi vardir, ne baska birinden saygi görür.

bu zamana kadar yorgundur dedim ve tartisma cikarmadim ama artik bu uzerime yapisti gorev oldu. dunde tastim resmen erkeklere iyilik yaramiyor sonra simarip evde oturmaya mahkum ediyorlar

bu zmna kadar alttan aldim sevmiyorsan baska yapayim ustune battaniye orteyim suyunu getireyim vs sonunda tepeme cikti. ben disari cikmak istedimde yorgunum param yok diyor ki kesinlikle yalan . ustume yapisti kaldi alttan almalarim

cok yorgunum kalkamam diyor

Zıkkımın kökünü yesin.
Bu nasıl tavır ya davar gibi daha yeni evlisin Mastercheften mi aldı seni ?
Gel baba sen yap sen de bende yiyeyim madem deseydin.

Muhtemelen çalışmıyorsunuz , eşiniz de afedersiniz ama "Karıyı boşa mı aldık?" kafasında.Kendisi çalıştığı için hep yorgunum diyor size bence.Bir insan bir bardak suyu kendi alamaz mı? Bir de dışarıdan hazır yemeye alışmış ev yemekleri ondan lezzetsiz geliyor olabilir.Konuşmak lazım bunları.Yoksa siz onu o sizi yıpratır durursunuz.Konuşarak çözülebilir.

Daha iyisini biliyorsan yap da hep birlikte yiyelim haspam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…