esimin yemegi begenmemesi

begenmedigim zaman bile kımseye demem ben ya kırılır diye uydururum birsey bide bu sekilde soylenmesi cok ayıp bari soylemeyi bilseydi

Beğenmemesi okey ama al bunu nedir sen hayırdır paşa hazretleri

O yemegi bende sevmem de al sunu demesi cok kaba..

Benim eşimle damak zevklerimiz apayrı sadece birkaç yemekte aynı noktada buluşuyoruz.. O yüzden ilk aylarda neyi sevip sevmediğini öğrendim ya ortak sevdiğimizi yaptım ya da onun sevdiği ile benim sevdiğimden ayrı ayrı yaparak hallettik..
Üslubuna çok söylenecek var ama eşinizin!

Bu konu kadinin daha duygusal olmasi ile alakasi yok. Yapilan saygisizlik. Din din deyip duruyorsun, insan nimete böylemi davranir? Kadin saatlerce mutfakta yemek yapiyor ve adamin buna saygisi yok. Kadini bedava hizmetci olarak görüyor. Yemegi sevmiyorsa, esi görmeden diger yemegi tabagina koyabilirdi.

Hani duygularinizi söyleyin, sevgi dili diyorsun ya, bu sadece kadinlar icin gecerli degil. Burda esi "bu defa biraz tuzsuz olmus sanki, ama birsey olmaz, eline saglik canim" gibi laflar edebilirdi. Eger o saygisizligi seciyorsa, sevgi pitircigi olmanin anlami yok. Bazen karsidakine hesabini vereceksin ki silkelensin.

ahhh benim kocişim neler neler derdi. Çok daha kaba ve kırıcıydı herseferinde.üstüme getirmez güler geçerdim.ama çok kırılırdım bazen gözyaslarımı tutamaz hemen onun yanından uzaklaşırdım .şimdi düzeldi eskiye göre iyi.beğenmemesi ve bunu dile getirmesi normal .anormal olan dile getiriş tarzı. Ama ben hiç bu yüzden onunla tartışmadım.hatasının farkına kendisinin varmasını sağladım en iyisi bu

kesinlikle katiliyorum. yoruldugunu dusunmek hata yapmisim zaten haftada 3 gun calisiyor

Şu mesajimi okur musun?

Şu mesajimi okur musun?

Ne demek "hata yaptiysam bir dahakine düzelteyim" konu sahibi yok özür dilesin! Hersey tatli dil ile söylenmez. Konu sahibi o evin ascisi degil. Nezaket kurallari bu yasta ögretmek ile sorumlu degil. Ben olsam artik sadece kendime yemek yapardim bir müddet. Beyefendi begenmiyorsa gidip kendisi yemek yapsin. Kim bilir o sekilde yemege, ve onu yapanada saygi duymayi ögrenir.

Aman huzurumuz bozulmasin Ali Riza bey seklinde takilan kadinlar hep mutsuz, kendisi huzursuz oluyor. Bazen sert olmak gerekiyor.

Daha önce kendi yemeğini kendi mi koyardı tabağa? Bu soruya yanıtın hayırsa Ne var ki adamın tavrında??? Küfür etmemiş hakaret etmemiş. Önüne gelen hazır yemeğe siz alıştırmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…