eşimin yemek sorunu...

alışmak istese alışır ama inadından yemiyo bence...

Hahah di mi pırasa ceza gibi geliyor adamlara : D halbuki çok severim ben. : )

kızım babasına çok benziyo fiziken...bazen çorbalarının içine tat versin diye sarmısak koyuyorum ağzını kilitliyo(belki huyu da çekmiştir onaa(çok zor çokkk
Sebzeleri börek olarak yedirsen sever belki,börek yemezmi eşin,soğan sarımsağı iyice kavursan kokusu çıkmaz normalde.

Sebzeleri börek olarak yedirsen sever belki,börek yemezmi eşin,soğan sarımsağı iyice kavursan kokusu çıkmaz normalde.
mesela taze fasülyenin içine rendeleyip koyuyorum soğanı,yoksa iyice tatsız oluyo,diyo ki çok güzel bi tat var içindee:)))ama görse yemez maymuşş:)ıspanaklı börek seviyo sadece ...

mümkünse öğle gelmesin eve. benim kocamda senin kocan gibi. yedikleri az.

üstüne üstlük benim besin alerjilerimde çıktı mı... resmen ne yiyeceğimiz belli değil.

artık düşünmüyorum. ne varsa yiyoruz. aklıma gelmezsede dışarıdan bir şeyler söylüyoruz.

mesela taze fasülyenin içine rendeleyip koyuyorum soğanı,yoksa iyice tatsız oluyo,diyo ki çok güzel bi tat var içindee))ama görse yemez maymuşşıspanaklı börek seviyo sadece ...
işte böyle dedim ben de gelme artık eve dışarda ye tüm gün yemek derdindeyim dedim...ya kızlar valla geçtim bakım yapmaktan falan da bi tırnağımı bile kesemiyorum bazen...bi de yetmez gibi yemek sıkıntısı...hadi benm canım şunu istiyo dese bi derece de sen bilirsin diyo bana...

bir an eşlerimizin aynı insan olmasından şüphe ettim tamamen benim eşimi tarif ettin canım bende okadar madurum ki Allah tan çalıştığım yerde farklı yemekler yiyorum da o kadar sıkılmıyorum senin eşin makarna yiyormuş bari benim eşim makarnayı bulgur pilavınıda yemez bamya yumurta soğan sarımsak sebze kırmızı et kessen yemez sadece tavuk sote pirinç pilavı köfte ve kahvaltı başka birşey yapsam aç aç yatıyor yinede agzına sürmüyor bende çok dertliyim çoookkkk

arkadaşım, benim annem tam 30 yıldır böyle bir adamla evli. İlk yılları bilemem ama artık çıldırmak üzere. kadın hayattan soğudu artık. Tek duası ne biliyo musun? Allah kızlarıma yemek seçmeyen koca versin. yani anla bir süre sonra durum ne hale geliyor. Şimdi hepimiz kendi evimizdeyiz onlar 2si yaşıyor ve genelde dışarda yiyorlar da rahatladı. yoksa depresyona girmişti. çünkü kendimi artık sadece yemek yapıp bu adamı mutlu etmeye yarayan biri gibi hissediyorum demişti. üstelik çalışan kariyer sahibi bir kadın. abarttığımı sanmayın dile kolay kadın yaklaşık 10bin gün günde üç kere ne pişiricem diye düşünüyor. bence al kocanı karşına konuş. çocukların da senin gibi olurlar sende görünce de.

ay evet cok zor biliyorummm...benim esimde sebze filan pek sevmez..hamur isi pilav tavuk et...kebap oyle seylere bayilir...ben gene yapacagimi yaparim ama..sebze yapacaksam yaparim..o yemezse kahvalti yapar ne yapayim..ama cok gicik oluyor evde yemek yapilmis begfendi yemiyor...bide ayriyetten ona pek yemek yapmam yani..yeseymis

buarada mesela patlican salatasi yaparim sevmez, ama patlicanli kofte ya da kofteli patlican yaparsam yer...

kabak patlican filan yemez, ama kizartmasini yer mesela...

karnibahar, brokoli hic haz almaz...caktirmadan birseylerin icinde kakalayabiliyorsan ne ala...

kabagin mucverini sever mesela...kisaca sebze sevmez...yediklerinide kizartma seklinde sever ancak...cok zor Allah yardimcin olsun.

Bu modelden bende de var ; hamur işi yemez, sebze yemez,tatlı yemez sadece et
Etsiz bir şey olduğu zaman kaçacak yer arıyor =)))
Kahvaltılarda çok çarpışıyoruz; ben akıtma, patatesli yumurta, gözleme vs.. bayılırım ama o ağzına sürmez
Bazen çıldıracak gibi oluyorum çok tuhaf yemek alışkanlıkları var, mesela geçen gün porselen salata kaseme laf etti, salayı plastik tabakta yap böyle tadı olmuyor dedi =)) günlerdir her sofrada soruyor plastik tabak aldın mı diye =)))

zaten şimdi bile çıldırma noktasına geldim o kadar zaman geçmiş halimi düşünemiyorum bile...

Benimki de ıvır zıvır şeyler sever.
Salata yemez, makarna-pilav yemez, tavuk sote falan yemez, mantar yemez, zeytinyağlı ağzına sürmez, dolma sevmez ne bileyim bi çok şeyi mecbur kalmadıkça yemez. Bi çorbayla doyar, kahvaltı yapar, karpuz peynir yer, fındık fıstık yer . Öyle 3 çeşit yemek yapayım bir hafta sürünür yenmez. Tatlılardan da bi sütlü tatlı sever, yap tavuk göğsü koy önüne. Pilav-makarna özledim vallahi...

ay bu heriflerde bi alem

enişte evi esnaf lokantasına çevirecek zaar,sabah kavurma yemekler plastik tabakta

ayy bu seninkin takintisida bi acaipmis hakkaten...hadi icindekine karisiyorlarda, disina niye karisiyorlar

zaten şimdi bile çıldırma noktasına geldim o kadar zaman geçmiş halimi düşünemiyorum bile...
Annesine sorsaniz, o nasil basa geliyormus ??[
geçen gün kayınvalidemdeydik,kadıncağız bana soruyo ki yoğurtlu köfte yapsak yer mi acaabba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…