eşimin yemek sorunu...

yediği şeyleri yap gitsin en kolayları onlar zaten. yanına da meyve koyarsın, ayran koyarsın, salata olarak yeşillik ve soğan falan yemiyorsa domates, salatalık doğra dök zeytinyağını ver önüne. kendine ve çocuğuna da az bişey kendine kadar yap sebzeni ye. o ister yesin seninkinden ister yemesin.

ayrıca sevdiği şeylerden deep-freeze'e koy, mesela yiyorsa köfte hazırla at dolaba, sigara böreği sar at dolaba vs.

yani yemek seçen eş çok zor. benimki de seçiyo ama sorun etmiyor, ama ben yine de zorlanıyorum.

evet öyle hazır şeyler var dolapta ama,ne kadar yenir ki böyle,o yese bile artık benm canım böyle şeyler istemiyo hiç,konserve bamya aldım 4ay önce onu bile yapıp yemek gelmedi içimden kendime...

evet öyle hazır şeyler var dolapta ama,ne kadar yenir ki böyle,o yese bile artık benm canım böyle şeyler istemiyo hiç,konserve bamya aldım 4ay önce onu bile yapıp yemek gelmedi içimden kendime...

ama canım benim olmazki öyle. sürekli onun yediğini yerseniz onun gibi sağlıksız beslenirsiniz. bak çocuğun da var. yapın yiyin. hem çocuğun da diğer yemeklere alışsın. sen ona ayrı kendine ayrı yap. senin için biraz uğraşmalı olacak ama olsun. idare et.

içine sebze konmayan kebap olur mumantar da yemez ki benm kizaten oyle alengirli yemeklerden de hiç hazzetmez

benim eşimde öyle herşeyin kızarmışını sever ama sağolsun yemediği şeyde yoktur yani yemek yapmasam dolapta bişeycik kalmaz reçelle balla pekmezle arası yoktur ama hep tuzlu olacak neyseki kek pasta türü şeyleri sever

içine sebze konmayan kebap olur mumantar da yemez ki benm kizaten oyle alengirli yemeklerden de hiç hazzetmez

benim eşimde öyle herşeyin kızarmışını sever ama sağolsun yemediği şeyde yoktur yani yemek yapmasam dolapta bişeycik kalmaz reçelle balla pekmezle arası yoktur ama hep tuzlu olacak neyseki kek pasta türü şeyleri sever

benim eşimde öyle herşeyin kızarmışını sever ama sağolsun yemediği şeyde yoktur reçelle balla pekmezle arası yoktur ama hep tuzlu olacak neyseki kek pasta türü şeyleri sever çorbayla benimde aram yoktur öyle her yemeğin yanına çorba yapmam ama pilav makarna bulgur pilavı vazgeçilmezdir hergün biri olur mutlaka bende buna hayret ediyorum bir fırında yemek olunca dolma buğdaylı çorba vb olunca olmaz etsiz yemekleride sevdirdim artık eti sade yeriz öyle her yemeğin içine atmam herşey sade olur istisnalar hariç tabi

Gerçekten zor bir durum ama bence oturup konuşun ve ondan sevdiği yemeklerin listesini çıkarmasını isteyin sonuçta evlilik bu sana ayrdım etsin sende onn karnınu doyur

katiliyorum...benim cocugum oldugu icin yemek yapiyorum...cocuksuz zamanlarimda olsa hayatta ugrasmazdim

katiliyorum...benim cocugum oldugu icin yemek yapiyorum...cocuksuz zamanlarimda olsa hayatta ugrasmazdim

valla sebze gibi malın olsun. her türlüsünü yerim, ben de 3 aylık hamileyim çocuğum olunca daha da ince düşüneceğiz yemek konusunda, şimdi ne olsa yiyoruz, o varken sağlıklı beslemk lazım. zaten her şey hormonlu yazık sebilere.

:)Valla eşime şimdi dua ettim.Taştan yumuşak ne olsa yer.
Ben karadenizliyim kendisi maraşlı.Haliyle çok farklı yemeklerimiz ama yer çok şükür.

Konu sahibi arkadaşım maden eşin sen bilirisin diyor yap bildiğin yemeği ben bunu bildim bugün de.

Ben karadenizliyim kendisi maraşlı.Haliyle çok farklı yemeklerimiz ama yer çok şükür.

Konu sahibi arkadaşım maden eşin sen bilirisin diyor yap bildiğin yemeği ben bunu bildim bugün de.

Ben karadenizliyim kendisi akdeniz (maraşlı).Haliyle çok farklı yemeklerimiz ama yer çok şükür.

cok haklisin canim...annelik kolay degil...dedigin gibi 2 kisi sogan kirip yerde kucuk yavruya biraz ozenmek lazim...hasta olsan bile kalkip yapiyorsun...bende sebze cok severim..bak nasil canim soyle bol salcali yagli turlu cekti

cok haklisin canim...annelik kolay degil...dedigin gibi 2 kisi sogan kirip yerde kucuk yavruya biraz ozenmek lazim...hasta olsan bile kalkip yapiyorsun...bende sebze cok severim..bak nasil canim soyle bol salcali yagli turlu cekti

benim de bamyalar, yaz türlüleri (buharda az yağda pişmiş), yoğurtlu biberler, soslu kızartmalar...
off offf açımm açççç

şekerim aç şimdi internetten yemek tariflerini, seç ordan gözüne gönlüne hoş gelen şeyleri. git alışverişini yap ne eksiğin varsa ondan sonra bi sofra kur ki krallara layık, senin herif makarna yesin sen çorbanı yemeğini pilav/makarnanı salatanı yap ye. valla özenir o bile yer 2-3 gün sonra.

hayat var doğada. ne o öyle makarna pilav

benim de bamyalar, yaz türlüleri (buharda az yağda pişmiş), yoğurtlu biberler, soslu kızartmalar...
off offf açımm açççç
ay canim kusura bakmayasin...off bebiss istiyordur..tam aserme donemindesin sen..saglicakla gelsin yavrucak...isteysen o zaman olmadik seyler cekiyor insanin cani ama aserme duygusu muhtesem birsey ya...aserdigin seyi yerkenki mutluluk

Yemek secen insanla yasamak zordur eminim
Allahtan benimkisi ne bulursa yer, yoksa ben dayanamazdim, dusunemiyorum bile
Oglenleri borek, corek tarzi biseyler yap. Hani cay saati gibi.
Aksamlari mutlaka corbasini yap, cunku sebze falan yemedigi icin sindiriminde sorun olur. Makarnayi degisik tariflerle dene. Mesela ben patlicanli makarnaya bayilirim. Tavugu da mantarla kori sosla falan sotele harika oluyor. Degisik seyler cikar aslinda dusundugunde

bak mesela benimki taze fasulye yemez ben bayılırım. taze fasulyeyi patatesli yapıyorum, o patateslerini yer suyuna banar, ben fasulyelerini yerim. böyle anlaşıyoruz şükür.
ayrıca hiç bişey olmasın peynir ekmek yer. bana da hazırlar

ay canim kusura bakmayasin...off bebiss istiyordur..tam aserme donemindesin sen..saglicakla gelsin yavrucak...isteysen o zaman olmadik seyler cekiyor insanin cani ama aserme duygusu muhtesem birsey ya...aserdigin seyi yerkenki mutluluk

yok kız aşermiyorum hiç. canım da çekmiyor. sadece öğle vakti geldi diye acıktık teyzesi :) bizim derdimiz açlık. sürekli yememiz lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…