- 10 Ağustos 2009
- 26.181
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi prensesimben
-
kızlar artık tıkandım kaldım,eşim nerdeyse hiç bi yemeği sevmiyo,ama benden yemek bekliyo mutlaka şaka gib2 sene olcak evleneli bebek yokken yine çok sıkıntı değildi ama şimdi 9 aylık bebeğim var ve çokk ilgi bekliyo..haa minik bi ayrıntı öğlen yemeklerinde de eve geliyo eşim,yani ben tüm gün yemek derdindeyim sebze hiç sevmez,sakatad asla,yeşillik sevmez,yemeğe soğan koyamam aslaa..sarmısak ağzına sürmez...makarna pilav tavuk et çorba yer ...çevir çevir pişir,öğlen ne yesen akşam ne yesek....soruyorum ne yemek yapıyım diye bi de bana sorma diyo...yapmıyım bişey diyorum içim rahat etmiyo ...ayy çokk zor nolur akıl verin bana...
Benim tıkandığım noktada bu sıcakta ne yenir yağlı yemek bu sıcakta yenmiyor , kızartma ancak haftada 1 yaparım oda genelde kaliteli patates bulmak zor çoğu saman gibi ,yazın siz ne pişirip yiyorsunuz merak ettim ,bana kahvaltı demeyim onu yemekten saymıyorum börekte demeyim oda kilo yapıyor kaldı tavuk ,tavukta yiyemiyoruz pis kokuyor kaldı bakliyat oda yerli olmuyor tadı saman gibi oluyor ,ne pişirmeli büyük sorun en iyisi aç kalalım yada meyve yiyelim içimiz soğur rahatlarız
ziftin pekini yesin. bebekli kadinsin yemek yapiyorsun bide begenmiyor. ahci tuttsu seni sanki. oh be rahatladimkızlar artık tıkandım kaldım,eşim nerdeyse hiç bi yemeği sevmiyo,ama benden yemek bekliyo mutlaka şaka gib:)2 sene olcak evleneli bebek yokken yine çok sıkıntı değildi ama şimdi 9 aylık bebeğim var ve çokk ilgi bekliyo..haa minik bi ayrıntı öğlen yemeklerinde de eve geliyo eşim,yani ben tüm gün yemek derdindeyimsebze hiç sevmez,sakatad asla,yeşillik sevmez,yemeğe soğan koyamam aslaa..sarmısak ağzına sürmez...makarna pilav tavuk et çorba yer ...çevir çevir pişir,öğlen ne yesen akşam ne yesek....soruyorum ne yemek yapıyım diye bi de bana sorma diyo...yapmıyım bişey diyorum içim rahat etmiyo ...ayy çokk zor nolur akıl verin bana...
kızlar artık tıkandım kaldım,eşim nerdeyse hiç bi yemeği sevmiyo,ama benden yemek bekliyo mutlaka şaka gib:)2 sene olcak evleneli bebek yokken yine çok sıkıntı değildi ama şimdi 9 aylık bebeğim var ve çokk ilgi bekliyo..haa minik bi ayrıntı öğlen yemeklerinde de eve geliyo eşim,yani ben tüm gün yemek derdindeyimsebze hiç sevmez,sakatad asla,yeşillik sevmez,yemeğe soğan koyamam aslaa..sarmısak ağzına sürmez...makarna pilav tavuk et çorba yer ...çevir çevir pişir,öğlen ne yesen akşam ne yesek....soruyorum ne yemek yapıyım diye bi de bana sorma diyo...yapmıyım bişey diyorum içim rahat etmiyo ...ayy çokk zor nolur akıl verin bana...
valla yapıyorum işte...resmen yemek yüzünden huzursuzluk çıkmasın diye...Beğenmeyen zıkkım yesin ya
Her şeyi onların paşa gönlüne göre mi yapıcaz
bayıldım bu mesaja:):):)bir gün makarnayı fırında yap bir gün haşla bir gün salçala bir gün yoğurtla bu durumda mantı ve eriştede yer al sana makarna türevleri..tavuğu bir gün haşla bir gün fırınla bir gün torbala bir gün sotele bir gün köftesini yap çorba zaten bin çeşit korkma korkma enişteye çok yemek çıkardım ben bak
benimkide çöp koysan yer maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?