- Konu Sahibi prensesimben
-
enişte evi esnaf lokantasına çevirecek zaar,sabah kavurma yemekler plastik tabakta
maşallahhh...yok cicim ayı değildir insanın huyu yeme zevki değişir mi ...sanmıyorum...Benim esim bu konuda bitane demek ki masallahyalnizca kabak ve iyi pismemis nohut yemegi yiyemez. O da yemem demez yer ama aksilik yapmaz pek sevmem der.
Ne koysam yer kac cesit yemek oldugu sebze veya et yemegi olup olmadigi hic umrunda olmaz. Yemegi elestirmez. Tuzu fazlaysa bile olabilir bi yemek icin insan karisini uzer mi der.
Ne yemek yapayim diye sorarim ne kolayina geliyorsa der. Kahvalti koysam sabah aksam gikini cikarmaz. Masallah benim kocama ya. Umarim cicim aylari klasikleri degildir
maşallahhh...yok cicim ayı değildir insanın huyu yeme zevki değişir mi ...sanmıyorum...
Canım haftalık liste hazırla. Et tavuk ve makarnayla cok sey yapabilirsin. Atıyorum bi gun ogle icin yogurtlu salçali makarna aksama tepsi kebabı yap ertesi gun oglen oeynirli eriste yap aksama orman kebabı yap ertesi gun oglen domates soslu tavuk sote yap aksam alfredo fettucini yap... Bunun gibi tonla menü cikar :)kızlar artık tıkandım kaldım,eşim nerdeyse hiç bi yemeği sevmiyo,ama benden yemek bekliyo mutlaka şaka gib2 sene olcak evleneli bebek yokken yine çok sıkıntı değildi ama şimdi 9 aylık bebeğim var ve çokk ilgi bekliyo..haa minik bi ayrıntı öğlen yemeklerinde de eve geliyo eşim,yani ben tüm gün yemek derdindeyim sebze hiç sevmez,sakatad asla,yeşillik sevmez,yemeğe soğan koyamam aslaa..sarmısak ağzına sürmez...makarna pilav tavuk et çorba yer ...çevir çevir pişir,öğlen ne yesen akşam ne yesek....soruyorum ne yemek yapıyım diye bi de bana sorma diyo...yapmıyım bişey diyorum içim rahat etmiyo ...ayy çokk zor nolur akıl verin bana...
Canım haftalık liste hazırla. Et tavuk ve makarnayla cok sey yapabilirsin. Atıyorum bi gun ogle icin yogurtlu salçali makarna aksama tepsi kebabı yap ertesi gun oglen oeynirli eriste yap aksama orman kebabı yap ertesi gun oglen domates soslu tavuk sote yap aksam alfredo fettucini yap... Bunun gibi tonla menü cikar :)kızlar artık tıkandım kaldım,eşim nerdeyse hiç bi yemeği sevmiyo,ama benden yemek bekliyo mutlaka şaka gib2 sene olcak evleneli bebek yokken yine çok sıkıntı değildi ama şimdi 9 aylık bebeğim var ve çokk ilgi bekliyo..haa minik bi ayrıntı öğlen yemeklerinde de eve geliyo eşim,yani ben tüm gün yemek derdindeyim sebze hiç sevmez,sakatad asla,yeşillik sevmez,yemeğe soğan koyamam aslaa..sarmısak ağzına sürmez...makarna pilav tavuk et çorba yer ...çevir çevir pişir,öğlen ne yesen akşam ne yesek....soruyorum ne yemek yapıyım diye bi de bana sorma diyo...yapmıyım bişey diyorum içim rahat etmiyo ...ayy çokk zor nolur akıl verin bana...
içine sebze konmayan kebap olur muCanım haftalık liste hazırla. Et tavuk ve makarnayla cok sey yapabilirsin. Atıyorum bi gun ogle icin yogurtlu salçali makarna aksama tepsi kebabı yap ertesi gun oglen oeynirli eriste yap aksama orman kebabı yap ertesi gun oglen domates soslu tavuk sote yap aksam alfredo fettucini yap... Bunun gibi tonla menü cikar
kızlar artık tıkandım kaldım,eşim nerdeyse hiç bi yemeği sevmiyo,ama benden yemek bekliyo mutlaka şaka gib2 sene olcak evleneli bebek yokken yine çok sıkıntı değildi ama şimdi 9 aylık bebeğim var ve çokk ilgi bekliyo..haa minik bi ayrıntı öğlen yemeklerinde de eve geliyo eşim,yani ben tüm gün yemek derdindeyim sebze hiç sevmez,sakatad asla,yeşillik sevmez,yemeğe soğan koyamam aslaa..sarmısak ağzına sürmez...makarna pilav tavuk et çorba yer ...çevir çevir pişir,öğlen ne yesen akşam ne yesek....soruyorum ne yemek yapıyım diye bi de bana sorma diyo...yapmıyım bişey diyorum içim rahat etmiyo ...ayy çokk zor nolur akıl verin bana...
Canım bak mesela eti julyen dogra kizart altına incecik dogradigin patatesi kizart koy ütüne vu eti sonra en üste yogurt. Bu çökertme kebabı mesela. Sonra bayat ekmeklerini fırına ver kizart üstüne karniyarik ici hazırlar gibi kiymayi hazırla yay biraz o sekilde fırında kalsın bes dakika falan en üste yogurt ve salça sos. Buda kolay kebap mesela. Spagettiyi haslayip ama biraz diri kalsın, bi yandan da iceltilmis tavuk göğsünü sitelerin üstüne krema,feslegen ve kekik koyup katmayinca makarnaya ekleyin biraz da bu sekilde pişirin.buda mantarsi alfredo fettucini. Tavukları kusbasi yapıp baharatla tatlandıran soteleyin pişmeye yakın domates puresi ekleyin domates suyuyla pişirin..... Yani sıkma canını bak ben sana bi sürü Arif yazdım daha eler bulursun netten :)içine sebze konmayan kebap olur mumantar da yemez ki benm ki zaten oyle alengirli yemeklerden de hiç hazzetmez
Ayni durum bendede var.azonce bana diyoki bu aksamki yemekler bastan savmaymis.mercimek corbasi makarna salata.cok cesit sevmiyor o yuzden az yaparim onada laf eder.ama hergun kavurma mangal olsa yer beyefendikızlar artık tıkandım kaldım,eşim nerdeyse hiç bi yemeği sevmiyo,ama benden yemek bekliyo mutlaka şaka gib2 sene olcak evleneli bebek yokken yine çok sıkıntı değildi ama şimdi 9 aylık bebeğim var ve çokk ilgi bekliyo..haa minik bi ayrıntı öğlen yemeklerinde de eve geliyo eşim,yani ben tüm gün yemek derdindeyim sebze hiç sevmez,sakatad asla,yeşillik sevmez,yemeğe soğan koyamam aslaa..sarmısak ağzına sürmez...makarna pilav tavuk et çorba yer ...çevir çevir pişir,öğlen ne yesen akşam ne yesek....soruyorum ne yemek yapıyım diye bi de bana sorma diyo...yapmıyım bişey diyorum içim rahat etmiyo ...ayy çokk zor nolur akıl verin bana...
Benimki de etçil.zar zor sebze yiyor, sevmeden yiyorum diyor. Her gün kırmızı et koy bıkmaz. Geçen et koyarsan bamya yerim dedi markette. Nasıl mutlu oldum. ne yapsam içinde et olmalı. Etsiz taze fasulye bile kabus gibi. En alakasız şeylerde bile et olsun istiyor. BarbunyA mesela ben zeytinyağlı bilirim severim. Ona da et istiyor. Yeşil mercimek yaptım bugün akşam yiyecek mi merak ediyorum.
kızlar artık tıkandım kaldım,eşim nerdeyse hiç bi yemeği sevmiyo,ama benden yemek bekliyo mutlaka şaka gib2 sene olcak evleneli bebek yokken yine çok sıkıntı değildi ama şimdi 9 aylık bebeğim var ve çokk ilgi bekliyo..haa minik bi ayrıntı öğlen yemeklerinde de eve geliyo eşim,yani ben tüm gün yemek derdindeyim sebze hiç sevmez,sakatad asla,yeşillik sevmez,yemeğe soğan koyamam aslaa..sarmısak ağzına sürmez...makarna pilav tavuk et çorba yer ...çevir çevir pişir,öğlen ne yesen akşam ne yesek....soruyorum ne yemek yapıyım diye bi de bana sorma diyo...yapmıyım bişey diyorum içim rahat etmiyo ...ayy çokk zor nolur akıl verin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?