- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Yok be iyidir aslındaYalnız görümcede az değilmiş hani...
Yok haklısınız, laf sokma olayını da oraya sinirimden yazmışım. Atamadım da bir an üstümden. Zaten bir samimiyetim yok şehirler bile ayrı, kırk yılın başı düğünden cenazeye işte.Aynı yenge bizde de var. Ne kimsenin lafıyla küstüm ne de samimi oldum. Herkes birbirinin arkasından konuşup yüz yüze bakıyor nihayetinde. Laf sokmanın çok yersiz, birebir tavır görene kadar aynı standartta devam edin.
Öyle tabi de, ne bileyim kızdım bir anda. Belli etmedim kimseye tabi de, iki yüzlülük üzdü beni. Güzel gelinimiz diye yüzüme konuşup arkasını dönünce öyle demiş ya
Çok teşekkür ederim, insanlar böyle ne yazık ki doğru. İyi mi kötü mü samimi mi anlayamıyoruz artıkHiçbir zaman insanların içinden geçeni bilemeyiz kafanızı boşa yormayın
Sizin başka konularda da yaptığınız yorumları çok beğeniyorum ve dikkatle okudum. Tabi ki kimseyi savunmayacağım haklılık payınız fazlasıyla var dikkatli de olacağım. Eşim dayısıyla muhabbet ederken bizde ikimiz konuşuyorduk bir ben duydum söylediğini üzüldüm işteBöyle bir lafı aktarmanın manası nedir kendinize sorun, siz olsanız kalabalık bir ortamda, x kişinin dediği (Dediği iddia edilen diyelim) rencide edici bir lafı çat diye "O sana böyle böyle dedi ama" diye ortaya atar mısın? Ben atmam şahsen.
Kim ne der, ne demez bilemem de görümceniz sağlam pabuç değil onu bilin. En iyi ihtimalle saf bir patavatsız ve böylesi bile sizi çeşitli çevrelerde rezil etmeye yeter.
Mesafeli davranın.
Çok teşekkür ederim sakinleşmemi sağladınız.
Tabi ki çirkin olabilirim, güzel olabilirim bunlar göreceli şeyler. Derdimi çok çok iyi anlamışsınız ve doğru söylüyorsunuz ben kendimi bozmayacağım
Yok ya sinirimden yazmışım öyle. 2 gün sürmez unuturum zaten. Bu arada sizin yorumlarınıza bayılıyorumsenede 1 kere görüyormuşsunuz zaten. o fırsatta laf soktunuz soktunuz yoksa büyük kayıp yani.
Haklısınız 2 güne kalmaz unuturum zaten sinirlerim bozuldu o an cevapta veremedim ya içimde kaldı herhalde ondan sinirle demişim öyleBunu söyleyen yenge terbiyesizlik yapmis ama size bu lafi getirenin yaptigi daha ayip ve bence hic iyi niyetli degil. Takmayin kafaniza onun size dediginin ne onemi var.
Sizin başka konularda da yaptığınız yorumları çok beğeniyorum ve dikkatle okudum. Tabi ki kimseyi savunmayacağım haklılık payınız fazlasıyla var dikkatli de olacağım. Eşim dayısıyla muhabbet ederken bizde ikimiz konuşuyorduk bir ben duydum söylediğini üzüldüm işte
Çok ama çok teşekkür ederim, cümleleriniz çok iyi geliyor.Rica ederim.
İnsan gerçekten bir anlık sinir ve kırgınlıkla herşeyi yapabilir.
Kendimden biliyorum.
Ama tecrübe ile sabit, keskin sirke küpüne zarar.
Bunu öğrenmem zaman aldı ve kendime gereksiz hasarlar vermiş oldum.
Siz de aynı duruma düşmeyin boş yere.
Boşverin gitsin.
Herkesin sevgisi de, sevgisizliği de kendisine.
Çok teşekkür ederim, haklısınız. Daha dikkatli olmaya çalışacağımTeşekkür ederim.
Doğru ya da yalan; bu kısım cidden önemli değil; önemli olan kısım kötü bir lafın size umarsızca taşınabilmesi. Buna dikkat edin derim.
Kendi sözlüsüyle ilgili konuşuyordu yenge laf etmiş diye canı sıkılmıştı, öyle bir anda sende çok güvenme böyle demişti dedi konu kapandı devam etti ama şu konuda haklısınız duysam bende söylemem üstünden zaman geçmiş bitmiş, karşımdaki kırılabilir.Ben böyle bir laf bile duysam, gelip X senin hakkında millete böyle diyor asla demem. Ağzımdan böyle bişey de kaçmaz, çünkü karşı tarafı mutsuz edeceğim bariz...
Görümceniz bunu size söyledi de eline ne geçti, sizi üzmekten başka?
Bu açıdan bakıldığında size de çok hak veriyorum. Zaten laf arasında konu yengeden açılınca öyle anlattı. Görümcemin kasıtlı, beni üzmek için yaptığını sanmıyorum. Yengenin de ezelden beridir huyu buymuş.Namını bildiğiniz birini, eşinizin ailesi hakkında konuşturmamalısınız.
Sonuçta görümce size bir şey yansıtmamış. İlişkinizi bozacak tavrı yok. Durduk yere huzur bozuyor kadın.
Bu açıdan bakıldığında size de çok hak veriyorum. Zaten laf arasında konu yengeden açılınca öyle anlattı. Görümcemin kasıtlı, beni üzmek için yaptığını sanmıyorum. Yengenin de ezelden beridir huyu buymuş.
Laf sokma falan yok zaten ben kızgınlığımdan yazmışım onu öyle konuya. Doğrusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?