Eşimin Yengesi

Ben yine de görmediginiz şahit olmadıgınız bi durum icin tavır vs almayın derim
Dedigim gibi tüm sülale cephe almıssa bilmediginiz bişey yasamıslardır ve kimseninde iyi olmasını istemiyor olabilirler
Şahsen ben sahit olsam görümceniz gibi ve sevmesem bile o kişiyi sana cirkin dedi diye gelip size aylar belki yıllar sonra anlatmam orda ona agzının payını verir sustururum

Bu konuda önünüzde eğiliyorum. Bende aynen dediğinizi yapardım. Yok tavır almadım, saçma olur zaten üstünden zaman geçmiş sonuçta. Şayet yüzüme bir şey söylerse ya da laf dokundurursa işte o zaman bir cevap veririm

Amca hanimi konu sahibinin kaynanasinin eltisi oluyor. Yani toplumdaki en tehlikeli (!) kisilerden cogu kisi cocugunu eltisine karsi,gorumcesine karsi dolduruyor zaten. Gorumce hanim cocuklugundan beri bahsettigim gibi buyutulduyse,yengesini cekistirmesi kacinilmaz olmus.

Eşimin bir akrabası var her gördüğünde kucaklayarak sarılır öper "oy güzel yavrularım hepiniz çok güzelsiniz çok mutlu olun" falan der. Dua eder falan.
Yani annem öyle sarılmaz öyle söyleyeyim size :)

Ama 1-2 mevzudan sonra -ki böyle dedikodu falan değil- içimden "dikkat et çok sahte dedim" Ve gerçekten belli oldu.

Şimdi kimileri fesatsın falan der ama bende gerçekten bu tarz abartılı samimi hareketler şüphe uyandırıyor.

Siz hiç bildiğinizi belli etmeyin. Ben her zamanki gibi davranıyorum. Ki zaten mesafeli yapım var.
Hakkımda ne dediği beni zerre ilgilendirmiyor. Herkes niyetinden meshuldür.
Bana ve evliliğime zarar verecek bir durum olmadıkça umursamam..

Bizim yengeyle aynı özelliklere sahip hemen hemen eşinizin akrabası, ben kimim ki benim kına gecemde bile sarılıp sarılıp ağladı. Görümceme de kızamıyorum bir yerde iyi ki söylemiş en azından biliyorum artık.

Bildiğimi asla belli etmeyeceğim, şayet ki benim yüzüme bir şey derse ya imalarda bulunursa işte o zaman cevap veririm. Onun dışında kendisiyle muhattap olmayı falan düşünmüyorum.

Gerçekten gereksiz iş pesindesiniz, agrımayan naaınızı neden qgrotmak istiyorsunuz, laf sokmak yerine direk yüzüen söyleyin

Gerçekten gereksiz iş pesindesiniz, agrımayan naaınızı neden qgrotmak istiyorsunuz, laf sokmak yerine direk yüzüen söyleyin
Teşekkürler. Konunun başından beri sorulmayan mesajlarda bile tekrar ediyorum. Sinirle yazmışım, laf falan sokmayacağım. Üzüldüm, kızdım evde de misafir vardı bir şey de diyemedim buraya sinirle öyle yazıvermişim.

Şayet yüzüme konuşursa tabi ki yüzüne söyleyeceğim aksi taktirde muhattap olmayı düşünmüyorum

Bence hiç sormaya değmez, genellikle düğünlerde bunlar çok söylenir, ay bu kızı bu oğlanı nerden bulmuş diye beğenmemiş yakıştırmamıs olurlar

Nisanda gorunce suratina bakma yeter
Icin sogur
Fazla dusunmeye degecek bir konu degil
Zaten kotu fesat oldugunu herkes soylemis
Kotulugunden size cirkin demis iste bosverin

[
Bence hiç sormaya değmez, genellikle düğünlerde bunlar çok söylenir, ay bu kızı bu oğlanı nerden bulmuş diye beğenmemiş yakıştırmamıs olurlar
Tabi ki herkes beni beğenmek zorunda değil, doğru düğünlerde bu tarz konuşmalar yapılır. Normalde bu kadar bile düşünmezdim de, arkamdan konuşunca dokundu bana

amannnn. tavsan daga kusmus dagin .haberi yok misali ne gerek var .insanlar cirkef diye sende oyle olmak zorunda degilsin hic hanim efendiligini bozma konusan konusun nerden biliyon kulaginla duymadin etmedin ha duydun farz et ne olcak dil versen anlaycklar mi yarabbi cok sukur der oturur asaga gerek yok yani

Nisanda gorunce suratina bakma yeter
Icin sogur
Fazla dusunmeye degecek bir konu degil
Zaten kotu fesat oldugunu herkes soylemis
Kotulugunden size cirkin demis iste bosverin
Haklısınız. Duyunca üzüldüm canım sıkıldı sonra da kendime kızdım buna mı değer verip kendini üzdün diye. Zaten istesem de şimdi ona içimden gelerek sarılıp öpemem, rol yapamam. Mecbur soğuk olacağım

Ayy enişteminde öyle bi teyzesi var bizimde tam öyle bi eniştemiz aman boşver herkezinki kara onlarınki ak hiç değmez ne onun demesiyle çirkin oldun ne bişey
Nişanda giy tak takıştır şık şık alımlı güzel çık da görsün bi

Böyle durumlarda birileri ağlarsa inanmayın :)yenge neyin mutluluğunu yaşıyor ki ağlasın hahaha!sonuçta yenge ya...Bir dönem bir işyerinde çalışırken başımıza sorumlu diye bir kadını görevlendirdiler.ilk bakışta kadının benden hoşlanmadığını anladım ama önyargılı olmama adına kendime ve karşındakine bir süre tanıdım.İnsan yanılır sonuçta. Bir süre sonra arkamdan iş çevirdiğini duydum ve rahatsızlığımı dile getirdim. O günden sonra mesafeliyiz ama konuşuyoruz iş dolayısıyla. Yemek arasında bana özel bir ilgi gösterdi aşırı abartı içeriyor. Beni ne kadar çok takdir ettiğini, devamlı yüzüme bakıp gülümsemeler falan fıstık derken ben işkillendim.döndüm arkadaşıma dedim ki bir sorun var, bu kadın benle ilgili bir haltlar etti.Arkadaşım ise sanmıyorum ya yalnız kaldığından senle arayı bulmaya çalışıyor dedi. 2 saat sonra üst düzeyden biri gelip benle konuşmak istediğini söyleyince sürpriz olmadı bana.Özellikle bazı insanlar gerçek duygularını bastırmak için toplum tarafından daha kabuledilebilir davranışlarda bulunuyorlar.

Bence kendi kulağınızla duymadığınız şeylere hemen inanmayın.Ailede sevilmiyormuş sizde o an iyi yorumda bulununca kötülemek soğutmak için demiş olabilir görümceniz.Kaldı ki kim alenen gelin için hemde eşinin ablasına çok çirkinmiş der ki yani. sizinle oynamış evinde gayet ağırlamış hemen galeyana gelmeyin istemiyorsanız mesafeli olursunuz laf sokmanıza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…