- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Ben yine de görmediginiz şahit olmadıgınız bi durum icin tavır vs almayın derimTabi ki böyle bir ihtimal hep var, onu savunamam ama konuşulurken ben ordaydım görümcemi de bilirim 10 yıldır tanıyorum sanmıyorum ki öyle yapsın. Bu kadınla kötü bile olsam kimsenin çıkarı yok ki. Muhtemelen uyarmak istedi beni sıcakkanlısın gördüğünde güvenip içli dışlı olma diye, emin değilim tabi ki ama öyle sanıyorum
Allah sabırlar versin en zor insan tiplerinde ilk 10'a girer vallahiHemde ne fena bana da yapıyor aynısını biliyorum
Bu konuda önünüzde eğiliyorum. Bende aynen dediğinizi yapardım. Yok tavır almadım, saçma olur zaten üstünden zaman geçmiş sonuçta. Şayet yüzüme bir şey söylerse ya da laf dokundurursa işte o zaman bir cevap veririmBen yine de görmediginiz şahit olmadıgınız bi durum icin tavır vs almayın derim
Dedigim gibi tüm sülale cephe almıssa bilmediginiz bişey yasamıslardır ve kimseninde iyi olmasını istemiyor olabilirler
Şahsen ben sahit olsam görümceniz gibi ve sevmesem bile o kişiyi sana cirkin dedi diye gelip size aylar belki yıllar sonra anlatmam orda ona agzının payını verir sustururum
Esim bile inanmaz o derece yaniAllah sabırlar versin en zor insan tiplerinde ilk 10'a girer vallahi
O zaman verin cevap tabii.Eğer yüzüme derse kesinlikle cevabını veririm, kesinlikle.
Amca hanimi konu sahibinin kaynanasinin eltisi oluyor. Yani toplumdaki en tehlikeli (!) kisilerdenKatılıyorum.
Belki de siz bana bir zararı yok,iyi biri minvalinde konuştuğunuz için yalan attı size,sizde bilenin,sinirlenin diye.
Söyleyecekseniz illaki ben olsam ikisi yanyana iken söylerdim bir şekilde. Yenge x söyledi benim için böyle böyle demişsin,aşkolsun vb bir cümle kurabilirsiniz ,bu sayede kim neyi söyledi gayet iyi anlarsınız zaten.
Bizim yengeyle aynı özelliklere sahip hemen hemen eşinizin akrabası, ben kimim ki benim kına gecemde bile sarılıp sarılıp ağladı. Görümceme de kızamıyorum bir yerde iyi ki söylemiş en azından biliyorum artık.Eşimin bir akrabası var her gördüğünde kucaklayarak sarılır öper "oy güzel yavrularım hepiniz çok güzelsiniz çok mutlu olun" falan der. Dua eder falan.
Yani annem öyle sarılmaz öyle söyleyeyim size :)
Ama 1-2 mevzudan sonra -ki böyle dedikodu falan değil- içimden "dikkat et çok sahte dedim" Ve gerçekten belli oldu.
Şimdi kimileri fesatsın falan der ama bende gerçekten bu tarz abartılı samimi hareketler şüphe uyandırıyor.
Siz hiç bildiğinizi belli etmeyin. Ben her zamanki gibi davranıyorum. Ki zaten mesafeli yapım var.
Hakkımda ne dediği beni zerre ilgilendirmiyor. Herkes niyetinden meshuldür.
Bana ve evliliğime zarar verecek bir durum olmadıkça umursamam..
Teşekkürler. Konunun başından beri sorulmayan mesajlarda bile tekrar ediyorum. Sinirle yazmışım, laf falan sokmayacağım. Üzüldüm, kızdım evde de misafir vardı bir şey de diyemedim buraya sinirle öyle yazıvermişim.Gerçekten gereksiz iş pesindesiniz, agrımayan naaınızı neden qgrotmak istiyorsunuz, laf sokmak yerine direk yüzüen söyleyin
Bence hiç sormaya değmez, genellikle düğünlerde bunlar çok söylenir, ay bu kızı bu oğlanı nerden bulmuş diye beğenmemiş yakıştırmamıs olurlarTeşekkürler. Konunun başından beri sorulmayan mesajlarda bile tekrar ediyorum. Sinirle yazmışım, laf falan sokmayacağım. Üzüldüm, kızdım evde de misafir vardı bir şey de diyemedim buraya sinirle öyle yazıvermişim.
Şayet yüzüme konuşursa tabi ki yüzüne söyleyeceğim aksi taktirde muhattap olmayı düşünmüyorum
Tabi ki herkes beni beğenmek zorunda değil, doğru düğünlerde bu tarz konuşmalar yapılır. Normalde bu kadar bile düşünmezdim de, arkamdan konuşunca dokundu banaBence hiç sormaya değmez, genellikle düğünlerde bunlar çok söylenir, ay bu kızı bu oğlanı nerden bulmuş diye beğenmemiş yakıştırmamıs olurlar
amannnn. tavsan daga kusmus dagin .haberi yok misali ne gerek var .insanlar cirkef diye sende oyle olmak zorunda degilsin hic hanim efendiligini bozma konusan konusun nerden biliyon kulaginla duymadin etmedin ha duydun farz et ne olcak dil versen anlaycklar mi yarabbi cok sukur der oturur asaga gerek yok yaniKızlar dert mert değil de işte, dün akşam öyle bir sinirim bozuldu. Buraya içimi dökeyim dedim.
Eşimin büyük amcasının eşiyle ilgili, bu arada ailede pek sevilmez. Tabi benimle ilgisi yok şehir dışında yaşıyor zaten senede 1 kere anca görürüm. Dedikoducu, sinsi falan derlerdi bende çok tanımadığımdan yorum yapmazdım.
Dün görümcemle eşimin yurt dışında yaşayan dayısı geldi bana çaya, gayette güzel geçti sohbet muhabbet. Görümcem de evlenicek nasipse muhabbet uzadı gitti anlayamadım laf lafı açtı konu yengeden açıldı. Görümcem de pek sevmez onu, dedim yenge aslında iyi birine benziyor kınamda falan öptü sarıldı oynadı benimle, 1 kere evine de gittim bana bir kötülüğü yok dedim. O sırada ağzından kaçırdı kına da eşimin tarafına ayy x'e yazık kız da çok çirkin demiş durmuş benim için. İyi de bu kadın mutluluktan ağlıyorum diye çipil çipil gözlerle dolanıyordu ortada. ( o zamanda anlam verememiştim yenge niye ağlar diye ama)
Niye bilmiyorum çok sinirlerim bozuldu. Çirkin olduğumu düşünmüyorum kaldı ki konu o değil zaten iki yüzlülük üzdü, kızdırdı beni sanırım.
Nisanda görümcemin nişanı var, kesin bunu bildiğimi saygımı bozmadan bildirmem lazım, lafımı sokmam şart.
Haklısınız. Duyunca üzüldüm canım sıkıldı sonra da kendime kızdım buna mı değer verip kendini üzdün diye. Zaten istesem de şimdi ona içimden gelerek sarılıp öpemem, rol yapamam. Mecbur soğuk olacağımNisanda gorunce suratina bakma yeter
Icin sogur
Fazla dusunmeye degecek bir konu degil
Zaten kotu fesat oldugunu herkes soylemis
Kotulugunden size cirkin demis iste bosverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?