Eşimin yıllar süren aile takıntısı

Bu eziyeti niye kendinize yapıyorsunuz yazık değilmi size birde sormuşsunuz boşanayım mı diye cevap belli burdaki herkes sorduğunuz soruya boşanın diyecek.Tabi böyle bir adamla ömür geçirip psikolojinizi mahvetmek istiyorsanız onu bilemem.

Bana bu tavırlar çok tanıdık geldi, o yüzden akrep burcu olduğunu hemen anladım....Her akrep boyle değil ama senin kocan son derece manipulatif, acımasız ve narsist özellikleri var..Ben de evlenseydim bu hayata benzer bir hayat yasayacaktım ama ben kendimi sıyırdım. Sen man,püle edilmiş durumdasın, hala seviyorum demenden belli...Ayrıl barış cok yapıyor bu adamlar, hep bunalıma giren onlar, her zaman küsen onlar, her zorluğu onlar yasiyor..Senin şunu neden boyle yaptın demeye bile hakkın olmuyor kesinlikle...Şu havluyu neden yerine asmadın demen bile buyuk hata ve küsme sebebidir bu tipler için...Eminim sevgiliyken de hep gonul almaya calısan taraf sen olmussundur.

Daha evlenmeden önce ev tutma olayı sorun olmuş sürekli...Yanlış anlamadıysam evleniyorsunuz ve adam ailesinden biraz uzak bir evde yasıyor (ayrı şehirde olanlar ne yapsın?) diye dayanamayıp aylarca gidiyor evden....Tek sebeb bu yani....

Sonra geri dönüyor pişmanıö diyerek aylar sonra, belli ki ailesinde de yapamadı, pişman oldugundan değil...Sen orda işte kabul etmeyecektin mesela..Ne demek karısını aylarca yalnız bırakmak cicim aylarında. Sen beni bıraktın bi daha gelme deyip süründürecektin bedel ödeyecekti...Ama sen hep taviz veren ve o ne yaparsa yapsın sineye çeken, her geldiğinde kabul eden olduğun için o da iyice ipleri ele alıyor, şımardıkça şımarıyor ve asıl hedefini illa sana kabul ettirme yolunda sana her işkenceyi yapıyor....

Farkında mısın manipüle edilmişsin...Adam cömerttir diyorsun ama herif evini paylaşmamak adına babasının üzerine yapıyor...Nerde cömertlik? Ayrıca kurana yalan yere el bastıgı icin bunalıma girmis...Dindarlık üst seviyede yani bunalımlara girecek kadar...Peki dindarlık bu kadar onemliyse, dinimizde kadına kızarsanız aylarca terkedin gidin mi diyor, illa ki sizin ailenize yakın otursun kabul etmezse ettirene kadar sürekli ceza verip işkence edin, evliliği burnundan getirin mi diyor? Nerde dindarlık?

Sen boşanmak istemiyorsan, annesinin gonlunu alacaksın, ona yakın olacaksın. Cunku bu adamların bazı davranıslarını değiştirmeye annesinin tek lafı yeter...Annesinin kanına girmen lazım. Annesi ona dese ki oglum bu tarafta oturma gerek yok, hata yapıosun dese anında u dönüşü yapar...Onlar için annesinin her sozu emirdir ve en dogrudur..Bugune dek hiç annesine soylemedin mi bu kadar işkence cekmişsin??

Ama benim fikrim su döngüden yaşın daha da ilerlemeden kurtul, baskasını bul derim...Cocuk falan asla yapma...Hele bi cocuk yap gör bak neler ediyor sana...Ama ayrılma fikrine uzaksın gibi geldi bana...Bağımlısın, ancak o temelli cekip giderse veya baskasını bulursa biter bu ilişki

Şimdikten onların üstüne titrerken beni 1 kere ya arar ya aramaz o zaman hiç umursayacağını sanmıyorum.Üstelik birlikte yaşamadığım için beni suçlayacak ve intikam alacaktır

İntikam almak onların hayat amacı...Kendi yaptıklarından dolayı seni kötü bi noktaya getirir, sonra senin soylediğin bi söz veya bi davranısın intikamını alır...Sanki sebep olan kendisi değilmiş gibi...Sonra da sen kıymet bilmedin, hepsinin sebebi sensin der...Bak kardeşim kanser falan olursun allah korusun bu kadar stressle erken menapoz falan yaşarsın sonra cok pişman olursun...

Çocuk olmadan kaçın kurtulun bence .Tabi demesi kolay diyeceksiniz arada sevgi varsa siz döner dolaşır birbirinizi bulursunuz ...

evlılık yok ki ortada boşanasın. kağıtda çok değerli olmasa gerek.

Konu sahibi, konuyu açtığınızdan beri 3 ay geçmiş belli ki bir arpa boyu yol alamamışsınız maalesef

[QUOTE="vesikaliyarim, post: 61682266, member:

Duzelmez bacım düzelmeeeez.Kocam eşittir yukarıdaki tanim.Bizde once baba gitti Anne peşinde olduk pervane.Ben de geçici durumdur diyerekten baya baya sabır sabır sabır derkeneee hop bosaniyoruz:) Dayanamiyorum,psikolojim bozuldu ilişkilerinden.Iki tane de bencil abla ekle yanina.Goresi gozum kalmadi vallai:)

Benim anlamin kocasida ayniydi ailesine para yedirmedi ama cok duskunsu cocuklarini annesi bakacakti hersey taki babasi hastalanip vefat edene kadar sonra benim ailemle cok iyi oldu ablamlada arasi cok iyi cocuguda hep bize gobderiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…