Eşimin yıllar süren aile takıntısı

Bosan ya omur gecmez adam seni hic dusunmemis surekli anne babasinda akli ve eminimki anne babasi onu bu hale getrmis gurur duysnlar sen uzak kalmaya bak

Bosan ya omur gecmez adam seni hic dusunmemis surekli anne babasinda akli ve eminimki anne babasi onu bu hale getrmis gurur duysnlar sen uzak kalmaya bak
Evet ailesi tüm sorumluluğu buna yüklemişler.Annesi sürekli hastayım diyerek kendisine bağımlı kılmış .Babası ise her şeye kendi karar vermiş ve eşimi pohpohlamışlar.Bu süreçte bir kere bile ne beni ne ailemi yuva yıkılmasın diye aramadılar bile

işlerine gelmiş..

Böyle bir adamla bugün olmada yarın ayrılırsınız. Geciktirmeniz de kendi zamanınızdan çalar.
İki sene önce ayrılsaydınız mesela belki aşıktınız şu an.
50nize gelince boşanıp en güzel yıllarımı harcadım demeyin bence. Bir gününüzü dahi harcamayın bu adam için.
Benim böyle mutsuz evlilikler sürdüren arkadaşlarım var hayat enerjileri kalmadı. Ne gerek var?
Ama mesela benzer sorunu yaşayıp boşanan arkadaşım da var kendisi 32 yaşında büyük bir aşk yaşadı evlendi hatta şimdi bebeğini de aldı kucağına. Kahır çekip oturmaktan bin kat iyi bence de

sırf sizle evli olduğu için evi babasının üstüne alıyor farkında mısınız?
Harcatmatyın kendinizi bu gibi adamlara .

sırf sizle evli olduğu için evi babasının üstüne alıyor farkında mısınız?
Harcatmatyın kendinizi bu gibi adamlara .
Evet bu kadar ayrılıktan sonra bu evliliğe güvenemezmiş halbuki evlendiğimizin haftasında planını söylemişti bile

Evet çift terapisi de bitecekse 10 yıl sonra değil şimdi bitsin demişti

Yaşı da küçük değilmiş 40 yaşından sonra değişmez bu adam. Ailesine o kadar düşkünse ve tek "erkek" evlatsa madem boşayın ömrünün sonuna kadar anne-babasıyla yaşasın.

Yaşı da küçük değilmiş 40 yaşından sonra değişmez bu adam. Ailesine o kadar düşkünse ve tek "erkek" evlatsa madem boşayın ömrünün sonuna kadar anne-babasıyla yaşasın.
Zaten onun da tek derdi o hayatını ailesine adamak onlara öncelik vermediğinde 2.plana attığını düşünüyor maalesef

Zaten onun da tek derdi o hayatını ailesine adamak onlara öncelik vermediğinde 2.plana attığını düşünüyor maalesef
değişmemiş değişmez,
ya kabullnmek ya da sevgili ailesi ile başbaşa bırakmak çekip gitmek gerek...
zor ama gerçekler bunlar
Allah yardımcın olsun
bizde de aile sorunu vardı hır gür ile geçti.. sonra aile danışmanına gelmeyi ve il değiştirmeyi kabul etti.
şimdi baya düzeldi

İl dışına çıkmayı bırakın aynı sokakta oturmayı düşünüyor her zaman onlar ölecekmiş ve layıkıyla evlatlık görevini yapmak için her anını onlarla geçirmek istiyor .Ailesi 6 ay köyde 6 ay burda ama burda olduklarında çok abartıyor ve denge kuramıyor

Siz de evlatlik gorevinizi yapmak istediginizi, kanser annenizi birakamayacaginizi soyleyin.

Anneniz hasta olmasa gidin derdim cunku calistiginiz icin bunu firsata cevirirdiniz.
Ben kv ile yakin yasiyorum. Cocuga bakiyor, yemegi yapiyor, pazara yetisemeyeceksem pazara gidiyor, markete bile gidiyor alisverisimizi yapiyor. Biz tatildeyken ciceklerimi suluyor. Uzaklasmayi hic dusunmuyorum

*Evliliğimizin 2.haftası yaşadığımız yer aileme yakın olduğundan odaları ayırdı ve sürekli psijolojim bozuk diyerek boşanmak istedi.
*Evde yaptığım ne temizliği ne de yemeği beğendi günlerce konuşmadığı oldu.
*Aileme karşı saygısızlığı olmasa da bayramdan bayrama gider teliyle oynar,muhabbet yok.çift terapistine gittik evleri ayırdık.
*2 senedir ayrıyız ancak bu süreçte sürekli görüştük.Mahkemelerde sözler veriyor ancak ben davamı geri çekince vazgeçiyor.
*ailesini sürekli görmek istemesi istediği şekilde yaşarsam evi birleştireceğini söylüyor
*obsesif,mükemmellliyetçi ve aşırı aileci
*Eşimin iyi özelliği cömert ve sosyal olması

2 yıldır da ayrı yaşıyorsunuz ama görüşüyorsunuz
E bu evlilik değilki.
Sizin boşanmamak için sebebiniz nedir?
Veya varsa eğer, bunca zaman değişmeyen adamla devam etmek istemenize sebep?
Sanıyorum yeterince mutsuz olmamışsınız, dertsiz başınıza dert istiyorsunuz.
Kaç kurtar kendini lütfen

Aynı eski eşim! Oda hayatını resmen ailesine adamıştı,aynı mahallede ev tutmayla başladı,evliliğin ilk haftasından başlayan !her hafta ailesine gitmeye zorlama,annesi evlendiğimiz ilk hafta sabah 9da bizi kahvaltıya çağırmıştı!o zaman bitirmeliydim aslında ! , annesi bana iftira bile attı ,o onu savundu bu son noktaydı boşandım,olan yıllarıma oldu,keşke daha önce ayrılsaydım ,bunlar böyle hayatını ziyan etme ...ayrıl bence.

Son düzenleme:
Evet benim de yıllarım gitti
Aklı fikri onlarda
Nasıl daha çok görürüm ve birlik olurum derdinde.Yaz kış onlarla olmak istiyor.Erkek ailesi diye kutsal varlık ailesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…