- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
yanıma geldi sarıldı bende dayanamadım söyledim Niye bunları yaptın Niye söz verdiğin halde yine arkadaşlarının yanına gittin?? Kendimi kadırılmış gibi hissediyrm Çocuk gibi avutuyosun Sonrada bildiğini okyyosun Allah için kendini yerime koy ben sana bunu yapsam ne hissederdin dedim
Tabi işine gelmedi Açıklama yapmak yerine bu sefer Ne var yani bi çay içmeye gittim bak erken geldim dedi Üsteledim bende, dedim ama sözün peki Sen bana çıkmicam dedin Önemli olan bu benim için dedim
tamam uzatmayalım gece gece huzurumuz kaçmasın dedi Eğer çok istiyosan sende bana söz ver tutma Ben böyleyim beni böyle kabul et dedi( Ben de söylenecek söz kalmadı Ağıt boğazıma çoktü Ben bir gün intihar ederim ama birgün ederim bunu bil Sen bunları söylemeye devam ettikçe dedim çektim gittim mutfağa Arkamdan beni kontrol için geldi Sonra yatağa giderken Sen yarın iftara davetlerine git Ben annemlere gidicem dedim
Ne yapsa artık boş Eskiden bi sarılmaya bi öpmeye tav oluyodum Ama artık anladımki bu şekilde daha çok yıpranıyorum
Madem arkadaşlarıyla vakit geçirmek benimle vakit geçirmekten daha kıymetli O zaman aynı evin içinde yüzümü göstermicem ona Artık eski şen karısını göremicek Bakalım bu bizi iyiyrmi yoksa daha kötüyemi götürücek Aklıma başka çözüm yolu gelmiyo Konuşuyoruz hemde sakince ama işe yaramıyo Ailesine daha fazla vakit ayırması gerektiğini bi türlü anlamıyo
"sen" yerine "ben" ile başlayan cümleler kurarak yüzüne vurun...yani sen şöylesin demek yerine "ben böyle davranmandan hoşlanmıyorum, böyle olduğu zaman ben çok mutsuz oluyorum" vsvs gibi ...bu şekilde ona kendini savunma ve cevap hakkı vermezsiniz ve kendinizi anlatmış olursunuz daha etkilidir...
ikinci yöntem çözümden uzak, geçici, sahte ve eşinizin şikayet ettiğiniz kötü dediğiniz davranışları ile aynı...
sizinle kavga etmesine izin vermeyin sakın ..... uzatmadan sadece "mutsuzum" deyin
haklısın sen yerine ben deseydim daha etkili olurdu ve savunmaya geçemezdi ama çokta farklı bi sonuç olmazdı Çünkü eşim konu dışına çıkarak sorularımdan kaçtı...Cvp vermek yerine laf salatası yaptı durdu
aynı benim eşim :O saç konusunu aynıı geçen hafta ben de yaşadım. şimdi benim saçlarım uzun ama kayınvalidem uzun saçı hiç sevmiyo ve devamlı kes kes deyip duruyor bir kaç kere ben eşime saçımı kessemmi falan demiştim, asla sakın kesme demişti. bir kaç gün önce de kayınvalidem eşimin yanında bana saçını kes dedi eşimde aa evet bidaha kuaföre gittiğinde kestir dedi (benim sinirler tavan) benim de eşim evlendğimiz günden beri akşamları arkadaşlarıyla dışarı çıkma alışkanlığını bırakamadı. güzellikle kavgayla konuşarak hiçbirşekilde bıraktıramadım. her seferinde tamam diyor anlaşma yapıyoruz belirli günler koyuyoruz ama 2 gün geçmeden yine aynı her akşam dışarlarda beyefendi.
ömür böyle böyle gecıp bıtıomus oyle der annem..Sen nasıl başa çıkıyosun Ben şuan çok bitkinim Resmen oyalıyolar bizi Canımın en çok yandığı nokto bana ''sende bana söz ver tutma beni böyle kabul et'' demesi
Bu nasıl evlilik, nasıl sevmek Niye arkadaşlarıyla bu kadar zaman geçirmeyi istiyoda benimle istemiyo?
Evin içindeyken çok iyiyiz Ama bu benden kaynaklanıyo Ben onsuz bi adım bile atmam Annemlere bile giderken onunla gitmesem keyif almam Ben böyleyken o niye böyle Eksiklik bendemi Nasıl düzelir bu adam Bunun cvbı belli aslında düzelmez Huylu huyundan vaz geçmez
E peki ben napmalıyım... kabul edeyim diyorum İstediği yere gitsin gezsin Ama bu sefer bakıyorum ruh gibi geziyorum evin içinde Yemeden içmeden kesiliyrm Gözlerimin altı çöküyo
Napsam olmuyo Ölsem keşke diyrm Hayattan tat almıyrm Babam desen ayrı dert Her şeye burnunu sokuyo Telefonumu faturalı yapıcam Bunu eşim istedi ama bi türllü götüremedi bayiye Şimdi babam aradı ben götürücem seni dedi ama bana iylik olsun diye değil Eşime kızdığı için götürüyo Telefonda bi sürü laf saydı Sana ne baba demek istedim Sen ne diye burnunu sokuyosun Benim derdim bana yeter Bide seninlemi uğraşayım Bİ karışmayın bana yaaa Hayatıma müdahale etmeyin Psikolojim çöktü Ben sizi çekmek zorundamıyım Kim senden yardım istedi Yardım ediyosun madem ağzını kapt Başımın etini yedikten sonra ben napayım senin iyliğini Ben kendime yeterim Kendi işimi hallederim Yeterki susun ya susunn.......
Sen nasıl başa çıkıyosun Ben şuan çok bitkinim Resmen oyalıyolar bizi Canımın en çok yandığı nokto bana ''sende bana söz ver tutma beni böyle kabul et'' demesi
Bu nasıl evlilik, nasıl sevmek Niye arkadaşlarıyla bu kadar zaman geçirmeyi istiyoda benimle istemiyo?
Evin içindeyken çok iyiyiz Ama bu benden kaynaklanıyo Ben onsuz bi adım bile atmam Annemlere bile giderken onunla gitmesem keyif almam Ben böyleyken o niye böyle Eksiklik bendemi Nasıl düzelir bu adam Bunun cvbı belli aslında düzelmez Huylu huyundan vaz geçmez
E peki ben napmalıyım... kabul edeyim diyorum İstediği yere gitsin gezsin Ama bu sefer bakıyorum ruh gibi geziyorum evin içinde Yemeden içmeden kesiliyrm Gözlerimin altı çöküyo
Napsam olmuyo Ölsem keşke diyrm Hayattan tat almıyrm Babam desen ayrı dert Her şeye burnunu sokuyo Telefonumu faturalı yapıcam Bunu eşim istedi ama bi türllü götüremedi bayiye Şimdi babam aradı ben götürücem seni dedi ama bana iylik olsun diye değil Eşime kızdığı için götürüyo Telefonda bi sürü laf saydı Sana ne baba demek istedim Sen ne diye burnunu sokuyosun Benim derdim bana yeter Bide seninlemi uğraşayım Bİ karışmayın bana yaaa Hayatıma müdahale etmeyin Psikolojim çöktü Ben sizi çekmek zorundamıyım Kim senden yardım istedi Yardım ediyosun madem ağzını kapt Başımın etini yedikten sonra ben napayım senin iyliğini Ben kendime yeterim Kendi işimi hallederim Yeterki susun ya susunn.......
Denemedimmi sanıyosun Gece gezmelerine bile gittim Arkadaşlarımla gezdim Geceleri arkadaşlarımı davet ettim Arkadaşlarım geliyo Sen dışarıya çık dedimömür böyle böyle gecıp bıtıomus oyle der annem..
kımse dörtdörtlük hayat yasamıor ınan buna
başkası olsa onunda başka bı sorunu olucak
hayat çokta durust deıl hele erkekler durust olaaz pek fazla
duruma gore sekıllenır anne yanında başka
senle yatmak ıstedıgınde başka olur cok sever senı
ertesı gun olur arkadaşlara yıne gıder
sen sınır olursun yıne
bence bu saatten sonra vazgecmesı beklenemez
sende kendıne gore vakıt ayır
kızınla gez annene gıt günlere katıl evınde vakıt gecır
esındende pek bıse bekleme
belkı deısır be canm
boswer hep olan kadınlara oluo sen hasta olursun
maalesef ben de başa çıkamıyorum ama hata bizde bende aynen her gittiğm yeri bakkala bile insem izin alıyorum böyle alıştılar bizde biraz başımıza buyruk takılsak evde geldiklerinde evde bulamasalar belki bir nebze anlayabilirler ama ben onu yapamıyorum ailemle aynı şehirde değiliz. ama sen deneyebilirsin izin alma kafana göre çık dışarı her gün. yemek yapma sorumluluklarını ihmal et bak bakalım nasıl oluyormuş inatlaşmak lazım bunlarla ben çok inatlaşıyorum sinir hastası oldum resmen onun için seni anlayabiliyorum.
hay ağzına sağlık aynen öyle Odunlarki ne odunlar ben onu Allaha havale ediyrmyorumları birazcık okudum birazcık okumadım
öncelikle saç konusunda bir kaç birşey söylemek isterim
minicik kızınıza kıyamıyorsunuz belki
ama kestirseniz ileride kızınız için daha güzel olcak
saçlar daha gür çıkıyor çünkü
benimde iki tel saçım varmış
hatta bir çoku beni erkek çocuk sanıyormuş
annemde o olmayan saçıma toka takmaya çalışıyormuş sırf kıza benziyim diye
teyzem kuafor saçlarımı hep o keserdi kısacıktı hep küçükken
iyikide yapmışlar diyorum şimdi kafamda saçtan geçilmiyor Allaha şükür
eşinizi anlatırken resmen şuanki sevgilimi ileridede eşim olacak kişiyi gördim sankii
daha iki gün önce arkadaşları yüzünden kavga ettik ve öyle böyle değil
biz uzaktayız birbirimizden ve konuşma fırsatlarımızı bile es geçip arkadaşlarıyla dışarlarda gezmeyi tercih ediyor son zamanlarda
bende patladım tabii sevgiliyken patlamak daha kolayy aynı evin içinde olunca farkı oluyor
insan ince eleyip sık dokuyorr..
sonuçç bana ben senin gibi evde oturmuyorum yoruluyorum kafam dağılsın istiyorum dediii
size fikir veremiceğim yardım edemiceğim için çok üzgünüm
ve eşinizin hakkaten ikili davranması gerçekten sinir bozucu
benimkinin tabiriyle dırdır etmemeniz için size duymak istediklerinizi söyleyip yinede kendi bildiğini okuyor
bildim ben bunlar aynı ormanın odunlarıııııı
Merhaba Oscar.Eşinin arkadaşlarının hepsi bekarmı canım?Evli varsa aralarında eve davet et eşleriyle beraber dışarı çıkın.Benim eşimin bekar bir arkadaşı bizim şehre taşındı taşınır taşınmaz eşimi aldı içmeye götürdüki haberim bile yok bana ev bakıcaz dedi içmeye gitmişler bende açtım eşimin feysini yazdım çocuğa (sen eşimi bu saate kadar tutmaya hakkın yok sen bekar adamsın bekarlarla gez dedim) bi sürü bi sürü şey sonra engelledim sildim çocuğu eşim gelince söyledim yaptığım şeyi çok kötü kavga ettik ama çocuktan kurtuldum
oscar kaç yıllık evlisin canım bide aile yasantısı nasıldı evlenmeden öncearanızdaki iletişim nasıl kuzum evde geliyo ne kadar konusuyor cok mu soru sordum
Yok estgf. Soru sormana memnun bile kaldım 3yıllık evliyim görücü usuluyle evlendik ama bununla ilgili problem yaşamadık
Aile yaşantım; annem çok iyidir kendini bize adamış bi annedir Maddi durumumuzda çok iyiydi Ama babamın malesef alkol sorunu vardı ve evde hiç huzur yoktu Ben evlendikten sonra bıraktı ama yinede zor bi adamdır Birazda huysuzdur babam Eskiyle kıyaslarsam şimdi azda olsa çekilecek adam
Aslına bakarsanız eşim beni hiç sıkmaz istediğim yere giderim para konusundada kısmaz (zaten ben harcamalarıma çok ama çok dikkat ederim)
Eve geldiği zaman azda olsa konuşur Sarılır öper şakalaşır Bu durum bazen azalır Her zaman diyorum evin içinde eğer ben problemlerimi anlatmazsam çok iyiyiz
Bunun dışında evin kırığıyla döküğüyle hiç ilgilenmez Bir buçuk senedir evin giriş kapısının kilidi kırık ama hala yaptırmadı (iki kapımız var biri demir kapı diğeri tahta o yüzden sallıyo)
Sorularına yeterince cvp verebildim sanırım
Son durumum;Doktorun verdiği depresyon ilaçlarına başladım Sakinliğim o yüzden sanırım Durumu kabullendim başkada çarem yok sanırım Artık eşimin merhametine kaldım Mücadele et diyeceksiniz ama inanın çok mücadele verdim ama son msjında benim son umut kırıntılarımıda süpürdü Takatim kalmadı Beni ikinci plana atmasını hazmedemiyorum Kavga etmeme rağmen şuan yine arkadaşlarıyla beraber
Eşime sorsanız ben kendime dert arıyorum Hiç bi sorunum yokken sorun çıkarıyorum Evin içinde hiçbişey yokmuş gibi davranırım bi şekilde ama Ya gece ?? Ben nasıl hiç bişey yokmuş gibi o işi yapacağım Kendi kendimi çıkmaza soktum Bi defa büyük konuştum Ama başka çıkar yolumda kalmamıştı Devam ettirseydim belki yine sözler vericekti ve yine sözünü tutmayacaktı tam bi kısır döngü olacaktı ve olan sadece benim psikolojime olucaktı kızım ve kendim için bunu göze alamadım yeterince ruhum sakatlandı Artık kabul edip köşeme çekilmekten başka çarem kalmadı
tsk ederim canım su an aynı durumdayız ben eşinin aile yasntısnı sormustumeşimle küsüz ve dısarda şimdi arammak için kendiimi zor tutuyorum ama aramam lazım cunku ben suclu olcam
Eşim bana nasılsa ailesinede öyle Bazı şeyleri sırf çenemiz kapansın diye yapar Çağırılınca gider Annesinin bi dediğini iki etmez çoğu konuda
annesi geçenlerde bunu azarladı bize geliyosun hep hastsın bide yemeğini yiyip hemen arkadaşlarına koşuyosun Arkadaşların çağırınca hasta değilsin falan filan diyodu Ama eşimin umrunda olmadı annesinin elini öptü özür diledi ama değişen ne? hiç bişey Karşısında titrediği annesnin bile lafını dinlemiyo bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?