eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

Kızlar ben 2 aylık evliyim. Eşim benden 10 yaş büyük, ben ona ne cilve yapsam çocukça geliyor. Birde o hayatta bütün zevkleri tatmış, tabiri caizse tam bir istanbul piçi. Benim yaptıklarım hep yetmiyor ona, çocukmuşum gibi başımı seviyor filan, huzur buluyorum ben seninle diyor.. inanın çok moralim bozulyor bu yüzden.. Geçen gün pc de şifreli bir dosya buldum şifresini istedim azarladı, çocuk gibi yapıyorsun kendini veremem benim özelim dedi.Karı koca arasında şifre koyacak kadar özel ne olabilir Allah aşkına? Eski sevgililerinin telefon numaralarının hala kayıtlı olduğunu gördüm ayrıca..Onları aramadığını ve beni çok sevdiğini biliyorum ama bu ne o zaman şimdi? beni bu durum çok sıkmaya başladı.. Onu kendime bağlayıp düzelmesini beni gerçek bir kadın gibi görmesini sağlamayı nasıl becerebilirim bilmiyorum.. Lütfen yardım edin bana :43:..

canım sen kaç yaşındasın?

sizi de biliyoruz. iftar sonrası ortadan kayboluyosunuz hepiniz nedense "edali" işveli karıı :60:

ne yapalım anam karnımız dogunca gözümüz yatakta oluyor nedense:66:

Tatlı dilli, güler yüzlü, huzurlu, mutfakta ahçı yatakta ırıspı oldun mu gerisi hikaye... Tamam bazı adam vardır yüzü gülmez pek ama önce kendinize bir bakın yüzünüz gülüyor mu sizin diye... Önce değiştirmeye kendinizden başlayın, gerisi çorap söküğü gibi gelir :24:

sü,persiniz.......:78::89:

selam kızlarrr benıd aranıza alın 10 aylık evlıyımm eşim cinsellıge cok duskun ben yoruluorumm yetısemıom yemektı caydı flnnn bıde calısıom halım kalmıooo nolcak bu kadınların halııı:1::1:

Toplam 38 kullanıcı konuyu okuyor. (36 üye ve 2 ziyaretçi)
fatmaozkan,
fnd__o7,
yahs,
mmousee,
almondtree,
BABY21,
elizzsa,
mahrum,
nisbhr,
KOLERAA,
sevgi006,
anilhanilufer,
sln53,
caldion78,
zoryasamak,
lila_lila,
mattika,
nurnurzinha,
themis,
senadilek,
emellllllllll,
cilvenaz07,
mercanakik,
geregi dusunuldu!!!,
kelebek29,
johnmaynard,
nyu,
menzilliyar,
okyanus77,
smsyh,
Safimu,
pamukcuk,
Nana87,
neyazsamkii,
ekes

hayyy masllah.......

Bu arada ben 24 yaşındayım eşim de 34..

çocuk denilcek bir yaşta değilsinde seni ciddiye almaması için bir sebep yok. benim annemle babamın arasındada 10 yaş var ve kesinlikle o 10 sene kuşak çatışması için yeterli. o kendinden taviz vermiyo ama sende verme. onun bir kişiliği var ama seninde var.

bir erkegin bünyesinde edep hayaa yoksaa kadinn afedersiniz seyini yirtsaa adama kar
etmeezz...

eşleri chat ortamında ruslara tutulmuss olan kadınlar napsınn???
adam bilgisayardan kalkmıyorsa bir kapı disari cıkarmıyorsa? tek gittigi yer anası ablası
isee ve eşiyle olduktan sonra dahii gidip bilg bu pislikk karılarlaa oynass ariyorsa??
yada karısı uyurkeenn gece sabaha kadarr elinde peçeteee o karılarınn peşinde geziyorsaa?
ne yapmalıı böyle adama? elde kucuk bir cocuk varsa? gidecek ne anaaa ne baba varsa?
boyle adama soyunmak bilee tiksinççç geliyorsaaa sex denilen sey azapp veriyorsaa
ne yapmali?
psikiyatriste gittim.. sen git kocan gelsinn diyoorr.. sen daha ne yapacann diyorr.
ama adam heepp seniii suclu goruyor eksik goruyor.
kendiisini o rus ors.. basbasa bırakmam icin herturluuu kavgayıı cıkarıyoorr.
hayat eziyettennn baskaa birseyy değill...
ben ne yapmalıyımm

bişey merak ediyorum biz onlar için bukadar uğraşıyoruz hırpalıyoruz kendimizi.peki isteyipte isteyemediğini yaptıramayanlar varmı aranızda.benim hala var mesela.ama açık olur diye yazamadım:69::51:

bir erkegin bünyesinde edep hayaa yoksaa kadinn afedersiniz seyini yirtsaa adama kar
etmeezz...

eşleri chat ortamında ruslara tutulmuss olan kadınlar napsınn???
adam bilgisayardan kalkmıyorsa bir kapı disari cıkarmıyorsa? tek gittigi yer anası ablası
isee ve eşiyle olduktan sonra dahii gidip bilg bu pislikk karılarlaa oynass ariyorsa??
yada karısı uyurkeenn gece sabaha kadarr elinde peçeteee o karılarınn peşinde geziyorsaa?
ne yapmalıı böyle adama? elde kucuk bir cocuk varsa? gidecek ne anaaa ne baba varsa?
boyle adama soyunmak bilee tiksinççç geliyorsaaa sex denilen sey azapp veriyorsaa
ne yapmali?
psikiyatriste gittim.. sen git kocan gelsinn diyoorr.. sen daha ne yapacann diyorr.
ama adam heepp seniii suclu goruyor eksik goruyor.
kendiisini o rus ors.. basbasa bırakmam icin herturluuu kavgayıı cıkarıyoorr.
hayat eziyettennn baskaa birseyy değill...
ben ne yapmalıyımm

dediğiniz doğru içte varsa yapılcak bişey yok. sizin iplerde kopmuş zaten sanırım. kurtarılması güç gibi. her zaman bir çıkış yolu vardır ama bunu biz bilemeyiz. hayatınıza bakıp yön vermek sizin elinizde. :34:

bişey merak ediyorum biz onlar için bukadar uğraşıyoruz hırpalıyoruz kendimizi.peki isteyipte isteyemediğini yaptıramayanlar varmı aranızda.benim hala var mesela.ama açık olur diye yazamadım:69::51:
illaki wardır be cnmmm bz kadınlar nelerle uğaşıyoruz ya........

ayyy nekadar rezil midesiz insanlar bunlar ya.aile kavraminida kirletiyo pislikler.gerci karisini yari ciplak bi halde her firsatta kameralarin önüne atam adam baska adamin önünede atmisdir beklerim

Back
X