eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

Kızlar ben 2 aylık evliyim. Eşim benden 10 yaş büyük, ben ona ne cilve yapsam çocukça geliyor. Birde o hayatta bütün zevkleri tatmış, tabiri caizse tam bir istanbul piçi. Benim yaptıklarım hep yetmiyor ona, çocukmuşum gibi başımı seviyor filan, huzur buluyorum ben seninle diyor.. inanın çok moralim bozulyor bu yüzden.. Geçen gün pc de şifreli bir dosya buldum şifresini istedim azarladı, çocuk gibi yapıyorsun kendini veremem benim özelim dedi.Karı koca arasında şifre koyacak kadar özel ne olabilir Allah aşkına? Eski sevgililerinin telefon numaralarının hala kayıtlı olduğunu gördüm ayrıca..Onları aramadığını ve beni çok sevdiğini biliyorum ama bu ne o zaman şimdi? beni bu durum çok sıkmaya başladı.. Onu kendime bağlayıp düzelmesini beni gerçek bir kadın gibi görmesini sağlamayı nasıl becerebilirim bilmiyorum.. Lütfen yardım edin bana :43:..

AMA canım benm sende gercekten çocukca davranıyorsun benmde kocamla aramda 10 yaş var amma bi bapırrdımm mı sesim yan daireden duyululur :) yani şaka bi tarafa çok siniirlendim sana ne demek eski sevgililerinin tlf nu var nasıl bi mantık bu ya ben bayan arkadaslarını bile fa ce eklemesine kızıyorum hatta eklettirmiyorum 3 kere ekledi sildi baktı hep kavga susacagım anlayışla karsılayacagım yok paşa paşa sildi ... ki bunlkar benm eşimin üniv.. arkadasıydı kaldıki sevgili hıııh! sonra canım yani ne kadar kötü olursa olsun sevdiğin adamdan istanbul p...çi die söz etmen hiç hoş deil o senin ilerde çocuklerının babası olacak kişi, bir ömrü paylaşacagın insan nasıl öle bi itaamda bulunursun o yüzdende seni ayrıca kınıyorum ... bence hemen kendine ağzına çeki düzen ver sonrada oturup aile müssesisinin çocuk oyuncağı olmadığını ciddiyeti kavramaya çalışın eşinle bunun içinde oturun ve düşünün artık çocuk deilsiniz...

bişey merak ediyorum biz onlar için bukadar uğraşıyoruz hırpalıyoruz kendimizi.peki isteyipte isteyemediğini yaptıramayanlar varmı aranızda.benim hala var mesela.ama açık olur diye yazamadım:69::51:

vallaa benimm arkadasimm eşinee bir hööttt dedimii pııslattırıyoo adamı.
aylarcaa yapmak istemedigim olurda noldu neden demez eşim der.enson 6ay istemedim
diyorr. ne bilgisayarda oturdu ne eve gec geldii erkenden eve gelir yanıma yatar
sarılır uyuruz dedi.böyleee seye ragmeenn bir hizmetliii bir efendii gozunu yerden kaldırıp etrafa bakmaz
karım der baska demez...

kızlar ya olur mu ,,, böyle toplanmışken arkadaş olalım,, çünkü böyle topik yeni açılınca bi anda herkes bütün kk hücum ediyo sonra bi kaç güne in cin top oynuyo vaziyette kalıyo kimse gelmiyo,,

vallaa benimm arkadasimm eşinee bir hööttt dedimii pııslattırıyoo adamı.
aylarcaa yapmak istemedigim olurda noldu neden demez eşim der.enson 6ay istemedim
diyorr. ne bilgisayarda oturdu ne eve gec geldii erkenden eve gelir yanıma yatar
sarılır uyuruz dedi.böyleee seye ragmeenn bir hizmetliii bir efendii gozunu yerden kaldırıp etrafa bakmaz
karım der baska demez...

hahaytt.yeri geldimi bizde höt falan diyoruzda iş oraya gelince çekiniyorum.sanırım çok elektrik alamadımdan.yoksa eminim sürekli belirtidim istediğimi..maşşallah baya kalablıklaştık:64::64:

benim sohbet topiğim var ordada toplanabiliriz,,,

ama gerçekten seviyeli bi arkadaşlık için,,,
olur cnmmm tabii hangi topik nerde?

evet öyle ama bende3 yıllık evliyim ve hala utanıyorum.nasıl yaptırıyosunuz istediğinizi:)aslında çok ateşli biriyim bu onu çok iyi biliyor ama bi konuda inat ettim işte.konuşamıyorumda.napsamki:)
aynen bnde ölee 4.5 yıllık ewliyim aslındabnmde içimde neler war ama icraata dökemiyorum cnmm nasıl olcak bnde bilmiyom niye konuşamıyosun cnmm anlat

Kızlar ben 2 aylık evliyim. Eşim benden 10 yaş büyük, ben ona ne cilve yapsam çocukça geliyor. Birde o hayatta bütün zevkleri tatmış, tabiri caizse tam bir istanbul piçi. Benim yaptıklarım hep yetmiyor ona, çocukmuşum gibi başımı seviyor filan, huzur buluyorum ben seninle diyor.. inanın çok moralim bozulyor bu yüzden.. Geçen gün pc de şifreli bir dosya buldum şifresini istedim azarladı, çocuk gibi yapıyorsun kendini veremem benim özelim dedi.Karı koca arasında şifre koyacak kadar özel ne olabilir Allah aşkına? Eski sevgililerinin telefon numaralarının hala kayıtlı olduğunu gördüm ayrıca..Onları aramadığını ve beni çok sevdiğini biliyorum ama bu ne o zaman şimdi? beni bu durum çok sıkmaya başladı.. Onu kendime bağlayıp düzelmesini beni gerçek bir kadın gibi görmesini sağlamayı nasıl becerebilirim bilmiyorum.. Lütfen yardım edin bana :43:..
mmousse canım, ben de kendimi çocuk gibi görmüyorum 24 yaşındayım ama ona çocuk gibi geliyorum işte sorun da bu. Ben bişey yaptığımda onun bana çocukmuşum gibi davranıp başımı sevmesi beni öfkelendiriyor ve cinsellikten soğutuyor adeta. ayrıca söylediğim konularda çocukluk yaptığını göremiyorum haksız mıyım? kocamı seviyorum ama bu durumu 2 aydır aşamıyorum.. nasıl bağlayabilirim kendime, beni en yakını olarak görmesini nasıl sağlarım? Yoksa zaman mı vermem gerek bana bağlanıp beni en yakını olarak hissetmesi, benden birşey saklamaması ve çocuk gibi görmemesi için?

söylüyorum ben birşey hissetmiyorum diyorum artık bu iş böyleymiş dedim uğraşmıyorum konuşmanın sonu tartışmaya varıyor genelde önsevişme falan hak getire artık bi arzulamadan ziyade bir görev gibi geliyor bana sanki annemın toplumun dayattıgı '' karılık yapma görevi'' gibi...
pardon arkadaşım merak ettim ne kadalık evlisin

olur cnmmm tabii hangi topik nerde?

aynen bnde ölee 4.5 yıllık ewliyim aslındabnmde içimde neler war ama icraata dökemiyorum cnmm nasıl olcak bnde bilmiyom niye konuşamıyosun cnmm anlat

bi kere msj atark istedimi belirttim ama tık yok adam ondan hoşlanmıyor belli.ama benim için yapması gerekiyor sonuçta öle dilmi.biz neler yapıyoruz hoşlanmadımız halde.zaten bu güne kadar orgazm tatmadım.belki onu denersek olur diyorum ama yok.yüzüne karşı söleyemiyorumda ya soğursa diye.insan eşinden çekinirmi ya:69:

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN,,,

kızlar burda bi kaç gün takılıp sonra herkes kendi alemine çekilecekse eğer gelin gerçekten sıkı bi arkadaşlık kuralım,,,

benim profilime gelip konumu görebilirsiniz,,,,

güzel bi sohbete ne dersiniz ??

bi kere msj atark istedimi belirttim ama tık yok adam ondan hoşlanmıyor belli.ama benim için yapması gerekiyor sonuçta öle dilmi.biz neler yapıyoruz hoşlanmadımız halde.zaten bu güne kadar orgazm tatmadım.belki onu denersek olur diyorum ama yok.yüzüne karşı söleyemiyorumda ya soğursa diye.insan eşinden çekinirmi ya:69:
ama olmaz bölee söle ne istediğini açık açık çekinme cnmm bu seninde hakkın bi kere bn orgazm olmadan eşim oldu we bitti olay çıkarmıştım surat yapmıştım oda anladı bidahada hiiç yapmadı

ama olmaz bölee söle ne istediğini açık açık çekinme cnmm bu seninde hakkın bi kere bn orgazm olmadan eşim oldu we bitti olay çıkarmıştım surat yapmıştım oda anladı bidahada hiiç yapmadı

sanırım senden başka ilgilenen yok benimle:( tşkler arkadaşım.bilmiyorum bi çözüm bulucam mutlaka:71:

Back
X