Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl olcakki o bnm aslında bi topiğim war ama bu konuyla alakası yoktamam çok şükür o zaman yani ne bileyim diğer topiklerdeki gibi olabilirz,,, belki bu topik kapanabilir ama bu kadar çok kız toplanmışken kopmayalım birbirimizden,,,
Kızlar ben 2 aylık evliyim. Eşim benden 10 yaş büyük, ben ona ne cilve yapsam çocukça geliyor. Birde o hayatta bütün zevkleri tatmış, tabiri caizse tam bir istanbul piçi. Benim yaptıklarım hep yetmiyor ona, çocukmuşum gibi başımı seviyor filan, huzur buluyorum ben seninle diyor.. inanın çok moralim bozulyor bu yüzden.. Geçen gün pc de şifreli bir dosya buldum şifresini istedim azarladı, çocuk gibi yapıyorsun kendini veremem benim özelim dedi.Karı koca arasında şifre koyacak kadar özel ne olabilir Allah aşkına? Eski sevgililerinin telefon numaralarının hala kayıtlı olduğunu gördüm ayrıca..Onları aramadığını ve beni çok sevdiğini biliyorum ama bu ne o zaman şimdi? beni bu durum çok sıkmaya başladı.. Onu kendime bağlayıp düzelmesini beni gerçek bir kadın gibi görmesini sağlamayı nasıl becerebilirim bilmiyorum.. Lütfen yardım edin bana..
bişey merak ediyorum biz onlar için bukadar uğraşıyoruz hırpalıyoruz kendimizi.peki isteyipte isteyemediğini yaptıramayanlar varmı aranızda.benim hala var mesela.ama açık olur diye yazamadım![]()
nasıl olcakki o bnm aslında bi topiğim war ama bu konuyla alakası yok
kıız ceyarrrr krema yerıne dondurmada olur bak nası fikir![]()
![]()
illaki wardır be cnmmm bz kadınlar nelerle uğaşıyoruz ya........
vallaa benimm arkadasimm eşinee bir hööttt dedimii pııslattırıyoo adamı.
aylarcaa yapmak istemedigim olurda noldu neden demez eşim der.enson 6ay istemedim
diyorr. ne bilgisayarda oturdu ne eve gec geldii erkenden eve gelir yanıma yatar
sarılır uyuruz dedi.böyleee seye ragmeenn bir hizmetliii bir efendii gozunu yerden kaldırıp etrafa bakmaz
karım der baska demez...
olur cnmmm tabii hangi topik nerde?benim sohbet topiğim var ordada toplanabiliriz,,,
ama gerçekten seviyeli bi arkadaşlık için,,,
aynen bnde ölee 4.5 yıllık ewliyim aslındabnmde içimde neler war ama icraata dökemiyorum cnmm nasıl olcak bnde bilmiyom niye konuşamıyosun cnmm anlatevet öyle ama bende3 yıllık evliyim ve hala utanıyorum.nasıl yaptırıyosunuz istediğinizi:)aslında çok ateşli biriyim bu onu çok iyi biliyor ama bi konuda inat ettim işte.konuşamıyorumda.napsamki:)
mmousse canım, ben de kendimi çocuk gibi görmüyorum 24 yaşındayım ama ona çocuk gibi geliyorum işte sorun da bu. Ben bişey yaptığımda onun bana çocukmuşum gibi davranıp başımı sevmesi beni öfkelendiriyor ve cinsellikten soğutuyor adeta. ayrıca söylediğim konularda çocukluk yaptığını göremiyorum haksız mıyım? kocamı seviyorum ama bu durumu 2 aydır aşamıyorum.. nasıl bağlayabilirim kendime, beni en yakını olarak görmesini nasıl sağlarım? Yoksa zaman mı vermem gerek bana bağlanıp beni en yakını olarak hissetmesi, benden birşey saklamaması ve çocuk gibi görmemesi için?Kızlar ben 2 aylık evliyim. Eşim benden 10 yaş büyük, ben ona ne cilve yapsam çocukça geliyor. Birde o hayatta bütün zevkleri tatmış, tabiri caizse tam bir istanbul piçi. Benim yaptıklarım hep yetmiyor ona, çocukmuşum gibi başımı seviyor filan, huzur buluyorum ben seninle diyor.. inanın çok moralim bozulyor bu yüzden.. Geçen gün pc de şifreli bir dosya buldum şifresini istedim azarladı, çocuk gibi yapıyorsun kendini veremem benim özelim dedi.Karı koca arasında şifre koyacak kadar özel ne olabilir Allah aşkına? Eski sevgililerinin telefon numaralarının hala kayıtlı olduğunu gördüm ayrıca..Onları aramadığını ve beni çok sevdiğini biliyorum ama bu ne o zaman şimdi? beni bu durum çok sıkmaya başladı.. Onu kendime bağlayıp düzelmesini beni gerçek bir kadın gibi görmesini sağlamayı nasıl becerebilirim bilmiyorum.. Lütfen yardım edin bana..
pardon arkadaşım merak ettim ne kadalık evlisinsöylüyorum ben birşey hissetmiyorum diyorum artık bu iş böyleymiş dedim uğraşmıyorum konuşmanın sonu tartışmaya varıyor genelde önsevişme falan hak getire artık bi arzulamadan ziyade bir görev gibi geliyor bana sanki annemın toplumun dayattıgı '' karılık yapma görevi'' gibi...
olur cnmmm tabii hangi topik nerde?
aynen bnde ölee 4.5 yıllık ewliyim aslındabnmde içimde neler war ama icraata dökemiyorum cnmm nasıl olcak bnde bilmiyom niye konuşamıyosun cnmm anlat
ama olmaz bölee söle ne istediğini açık açık çekinme cnmm bu seninde hakkın bi kere bn orgazm olmadan eşim oldu we bitti olay çıkarmıştım surat yapmıştım oda anladı bidahada hiiç yapmadıbi kere msj atark istedimi belirttim ama tık yok adam ondan hoşlanmıyor belli.ama benim için yapması gerekiyor sonuçta öle dilmi.biz neler yapıyoruz hoşlanmadımız halde.zaten bu güne kadar orgazm tatmadım.belki onu denersek olur diyorum ama yok.yüzüne karşı söleyemiyorumda ya soğursa diye.insan eşinden çekinirmi ya![]()
ceyar o kremalı çilek olayını başka meyvelerlede deneyebilirmiyizzz![]()
ama olmaz bölee söle ne istediğini açık açık çekinme cnmm bu seninde hakkın bi kere bn orgazm olmadan eşim oldu we bitti olay çıkarmıştım surat yapmıştım oda anladı bidahada hiiç yapmadı
kıız ceyarrrr krema yerıne dondurmada olur bak nası fikir![]()
![]()
evet muz yedirebilir mesela sana![]()