eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

MSJ SAYIM YETERLİ DEĞİLMİŞ HENÜZ AZ KALDI.ATICAM TABİ.direkt olaya giremiyorum çünkü onun yapması gereken bişi.uraşıyorum ama tık yok:)))

Niye onun yapması gereken birşey olarak görüyorsun ki, çık adamın tepesine bugün de ben istedim diye allah allah ya.. :37:

ıhhhh. şeyyy. :77:
ya bide bunları yapman için seni ateşlicek bişey olmalı ama. yani kocayı kendine deli divane etmek için yapmak sırf işkence gibi olmaz mı??

kız o da yanlış bee. adam kendine güvenini yitirir, kuş uçmaz olur görürsün gününü :27: hem her beraberlikte orgazm olcak diye bi şey yok ki.
adamlar bencilliği çok sewer cnmm eğer öle yapmazsam alışır gider kendi işini görmeye olmaz öle sewmem ben yaa:))

ben henüz evli değilim sözlüyüm 2 senelik bir ilişkim var muhakak evli bayanlar kadar tecrübem yok. ama bildiğim bişey vrki erkekler her türlü şeye açık ve utanmaz. benim en çok hoşuma giden şey olmadık yerlerde ufak hareketlerle onu heyecanlandırmak. mesela markette kulağına bişeyler fısıldamak gibi. içi gitsede bişey yapamaz ve çıldırır. eminim evli olsak evegitmek için can atar o zmanlarda :27:

bendensin kız :60: avuçlarım seni falan derim haa :60:

adamlar bencilliği çok sewer cnmm eğer öle yapmazsam alışır gider kendi işini görmeye olmaz öle sewmem ben yaa:))

evet ama 1 sefer için cıngar çıkarılır mı gı :66: belki çok seksi geldin, duramadı :60:

Son düzenleme:
ben henüz evli değilim sözlüyüm 2 senelik bir ilişkim var muhakak evli bayanlar kadar tecrübem yok. ama bildiğim bişey vrki erkekler her türlü şeye açık ve utanmaz. benim en çok hoşuma giden şey olmadık yerlerde ufak hareketlerle onu heyecanlandırmak. mesela markette kulağına bişeyler fısıldamak gibi. içi gitsede bişey yapamaz ve çıldırır. eminim evli olsak evegitmek için can atar o zmanlarda :27:

evlendikten sonra pek öyle olmuyo maalesef.
bekarken birbirimizi nerde sıkıştırsak diye ortalığı kollardık...
ama şimdi bütün ev bizim ama tık yok :37:

ıhhhh. şeyyy. :77:
ya bide bunları yapman için seni ateşlicek bişey olmalı ama. yani kocayı kendine deli divane etmek için yapmak sırf işkence gibi olmaz mı??

eşin yapmak için senin ateşlemenimi bekliyo yoooo o seni ateşliyosa sende ateşleee :66:

Sanırım size kendi sorunumu anlatırken cvbıda kendim buldum:D o nasıl benden istediği şeyleri sölemiyor direkt uyguluyor banada yapacak bişi kalmadı onun yolundan devam:)canım benim ben ne mesajlar atıyorum bi bilsen eve gelene kadar çıldırmış oluyor.dilerim sende biran önce kocişine kavuşursun:):84:

hehehe deme öyle yaaa. evlenmekten vazgeçeerimmmm oda olmasa ne anlamı kalır evliliğin :77::52:

Sanırım size kendi sorunumu anlatırken cvbıda kendim buldum:D o nasıl benden istediği şeyleri sölemiyor direkt uyguluyor banada yapacak bişi kalmadı onun yolundan devam:)canım benim ben ne mesajlar atıyorum bi bilsen eve gelene kadar çıldırmış oluyor.dilerim sende biran önce kocişine kavuşursun:):84:

heheh aminnnnnnnnnnnnnnnnn :62::64:

zamanında vermişsiniz coşkuyu evrmişsiniz coşkuyu, olayı özleme zamanınız gelmiş :66:

hehehe deme öyle yaaa. evlenmekten vazgeçeerimmmm oda olmasa ne anlamı kalır evliliğin :77::52:

valla flört ederken sabah akşam aklımda kocamın dudakları vardı. :69:
neler konuşup hayal ederdik neleeer :74:
ama şimdi işten güçten midir. yorgunluktan zamansızlıktan mı yoksa çocuktan mı bilmem. son sıralarda artık bu iş....

valla flört ederken sabah akşam aklımda kocamın dudakları vardı. :69:
neler konuşup hayal ederdik neleeer :74:
ama şimdi işten güçten midir. yorgunluktan zamansızlıktan mı yoksa çocuktan mı bilmem. son sıralarda artık bu iş....

yaa eveett bizimde hayallerimiz oluyo evlenince söyle olur böyle olur flan diye hrhalde çocuk olunca farklı durum oluyo o zamanda zaten son sıralarda olsun canım ilk yıllar öyle geçmesinde çocuk olunca sorun değil o zaman benimde işime gelir bence :32::32:

Bence bu biraz şans işi bazı erkeklere ağzınla kuş tutsan yaranamazsın daha üstüne tepene çıkar. :47:
Bazıları da ne dersen de kölen olmaya hazırdır. :9:
Sanırım yapı meselesi bu.Kimi eş şefkate dayanamaz kimi sexe kimi güleryüze.:66:
Aslında en önemlisi kocanıza ne kadar değer verdiğinizi hissettirin; o size birşey anlatırken gözlerinin içiner bakarak dinleyin,sizden birşey rica ettiğinde sakın geri çevirmeyin,akşama hangi yemeği yemek istediğini sorun, eve geldiğinde ona sarılın ne kadar özlediğinizi söyleyin, onunla vakit geçirmek için bütün gün sabırsızlıkla beklediğinizi söyleyin ve hissettirin.:69:
Kısacası ona ne kadar değer verdiğinizi gösterin ve hayatınızın merkezinde o olduğunu bilsin.:82:
Bu duygular zamanla karşılıklı hale gelir. :nazar:
Fikirlerine değer verin,ne kadar saçma olursa olsun.:38:
Yalnız kalmak istediğinde ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek istediğinde onu sıkmayın,rahat bırakın; ama onu çok özleyeceğinizi de belirtin; zaten 2 saate kalmaz koşa koşa eve gelir :) :71:
Sexe gelince, eğer bu söylenenleri yaparsanız sex hayatınızın muhteşem olmasına gerek yok, onları boşaltın yeter.:69: Bunları nereden mi biliyorum,ben öyle yapıyorum ve çok mutlu bir evliliğim var:49:[/B]

bunlar tabiki yapılması gereken şeyler.ama insanın egosu yükseldimi ki bu erkeklerde çok çabuk oluyor yapacak birşey kalmıyor.kadın kendine bakmalı ,sürekli gelişmeli ,zevk vermeli ,sınırsız itaat ve sınırsız bir sevgi bir firavun yaratabilir

ilk 5 yıl çocuk yapmaya karşıyım

1) evlilik hayatında uyuşup uyuşmadığımızı görmek ve boşanmak gerekirse arada mani olmaması için
2) başbaşalığın, romantizmin keyfine varmak için
3) cinselliğin keyfine varmak için
4) zır zır etmesin diye :60:

ilk 5 yıl çocuk yapmaya karşıyım

1) evlilik hayatında uyuşup uyuşmadığımızı görmek ve boşanmak gerekirse arada mani olmaması için
2) başbaşalığın, romantizmin keyfine varmak için
3) cinselliğin keyfine varmak için
4) zır zır etmesin diye :60:

öyle oldumu 33 ümde doğurmam lazım geç olur. 27 de evlenip 30 da doğurmayı düşünüyorum. yeter yaaa :60:

ceyar bak kremalı çilek dedin muz dedin beni gaza getirdin herife iki mesaj çaktım galiba yolda yanıma geliyo :60::60::60::60::60:

Back
X