eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

bilmiom ya birden geliyo işte :27:

ESMA, kız öyle şartlama kendini şunu oldum bunu oldum diye. Bi soğukluk yaşamışsın eşine karşı, belki güvenini kaybetmişsin, o yüzden özelini paylaşasın gelmemiş. güven önemlidir cinsellikte de :) geçer yakında. deilsindir vajinusmus falan :57:

umarım öledir canım cok üzülüyorum neler vardı bizde simdi bana davranısları cok degişti ters davranıyo ama napıyım:19:

umarım öledir canım cok üzülüyorum neler vardı bizde simdi bana davranısları cok degişti ters davranıyo ama napıyım:19:

Yardım iste kocandan elimde olmadan yapıyorum de...yumuşak davransın sana yavaş yavaş girin olaya..iş kocanda bitiyor o düzeltebilir bence bu durumu=)

Yardım iste kocandan elimde olmadan yapıyorum de...yumuşak davransın sana yavaş yavaş girin olaya..iş kocanda bitiyor o düzeltebilir bence bu durumu=)

o bilir bu işleri olaya felan hepsine yavas girdi ama cok zorluklar oldu işte anlayın kitli gibi isteksizliği hissediyorum zaten içimdede ordada belli isteksiz olusum :30::30::30:

bazen karşımızdakinin ters anına denk gelebiliyoruz. o anlarda ona bıdı bıdı karşılık verince her şey daha kötüye gidiyor. o terslesin, bi zaman sonra git sarıl dizine uzan. aranızın soğumasına izin verme

o bilir bu işleri olaya felan hepsine yavas girdi ama cok zorluklar oldu işte anlayın kitli gibi isteksizliği hissediyorum zaten içimdede ordada belli isteksiz olusum :30::30::30:

canım işin içine bu güvensizlik olayı girdiyse biraz vakit alacaktır. biraz kadınlık gururunla oynamış, kırılmışsın filan... bi süre kendinizi başka şeylere verin ve biribirinize yine güvenmeyi öğrenin. bo işi zorladıkça dahada zorlaşır. biz ufak bişeyde tartışığımızda bile kitleniyorum ben :45:

bazen karşımızdakinin ters anına denk gelebiliyoruz. o anlarda ona bıdı bıdı karşılık verince her şey daha kötüye gidiyor. o terslesin, bi zaman sonra git sarıl dizine uzan. aranızın soğumasına izin verme

adam alıstı sürekli servise gelemiyo bu duruma simdi sarıl yaklas hemen baska sey aklına düşüyo:41::41::41::41::41:

Back
X