ya inşş bizde böyle oluruzzzz şimdi öyleyiz ama evlenince bilmiyorum dua edin de benimde öyle olsunnn![]()
Olur inşallah...Herkes çok mutlu olsun, eşler birbini sevsin okşasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya inşş bizde böyle oluruzzzz şimdi öyleyiz ama evlenince bilmiyorum dua edin de benimde öyle olsunnn![]()
bilmiom ya birden geliyo işte
ESMA, kız öyle şartlama kendini şunu oldum bunu oldum diye. Bi soğukluk yaşamışsın eşine karşı, belki güvenini kaybetmişsin, o yüzden özelini paylaşasın gelmemiş. güven önemlidir cinsellikte de :) geçer yakında. deilsindir vajinusmus falan![]()
umarım öledir canım cok üzülüyorum neler vardı bizde simdi bana davranısları cok degişti ters davranıyo ama napıyım![]()
Yardım iste kocandan elimde olmadan yapıyorum de...yumuşak davransın sana yavaş yavaş girin olaya..iş kocanda bitiyor o düzeltebilir bence bu durumu=)
bütün kızlar toplaştık toplaştık toplaştık![]()
![]()
![]()
umarım öledir canım cok üzülüyorum neler vardı bizde simdi bana davranısları cok degişti ters davranıyo ama napıyım![]()
o bilir bu işleri olaya felan hepsine yavas girdi ama cok zorluklar oldu işte anlayın kitli gibi isteksizliği hissediyorum zaten içimdede ordada belli isteksiz olusum![]()
ceyar kız yine döktürmüşsün...bi evlende görek marifetlerini dimi ama![]()
keyifli oldu yaaaama takip etmekten çalışamıyorummmmmm
![]()
bazen karşımızdakinin ters anına denk gelebiliyoruz. o anlarda ona bıdı bıdı karşılık verince her şey daha kötüye gidiyor. o terslesin, bi zaman sonra git sarıl dizine uzan. aranızın soğumasına izin verme
evet hanımlarrrr.yokmu fantazileri arttırangaliba bu gece bütün kk lılarda deprem olacak
![]()
evet hanımlarrrr.yokmu fantazileri arttırangaliba bu gece bütün kk lılarda deprem olacak
![]()
![]()
Regliyim ben ama yaa koca zaten soruyo sürekli bitmedi mi daha die deprem falan yok![]()