eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

Evinizde karılar kocalar soyunmuş yatıyorlar, karşınızda cilveleşiyorlar. o bekarlar aklından geçiriyor benim de bir kocam olsa, benim de bir zekis hayatım olsa diyor. anne beni niye evermiyorsunuz diyor. bende niye tık yok diyor :60:

en kötüsüde bu ya:)dilerim biran önce everilirsiniz ve bilimum hayatlarınız olur:69::69::69::nazar:

Valla kızlar desteğinize ihtiyacım var .bugün boşanma kararı verdim.bu ilk değil ama ertelemiştim çünkü eşimi çok seviyordum.hala o kadar çok seviyor muyum bu tartışılır. Neden mi aslında dışardan bakıldığında bize leyla ile mecnun diyenler bile var lakin dışı onları içi beni yakıyor.eşim beni hep ikinci plana atıyor. önce kendi sonra başkaları sonra sıra bana gelirse bu çok üzüyo beni kaç kere başkarı yüzünden kötü olduk kendi isteği kendi planları kendi parası hep kendi anlayacağımız bencilin teki .2 oğlumuz var bir 6 yaşında biri daha 6 aylık ne yapıcam nasıl yapıcam onu nasıl bırakıcam hiç bir fikrim yok. Ben daha küsüp anneme bile gitmiş değilim hep affettim hep çok sevdim. Internet geçmişinde hep böyle alakasız alakasız kızlara girilmiş baklımış.bu başlarda o kadar takmadığım bi olaydı kaç kerede ikaz ettim ama hiç vazgeçmedi ne yapıyom ki diyo illa fiziki birşey mi olcak dimi aynı olayı ben yapsam hoş olur mu taa geçmişten gelen içimde hala acıyan yaralarım var bu hiç umrunda olmadı ama .biz eşimle kaçarak evlendik çok kısa zamandı flört dönemimizde.ee tabi annesigilde oturduk ezildim aşşalandım itildim kakıldım hiç arka almadı hep ne yapim dedi sen suçlusun o annem bu bababm yok kardeşim neyse evi ayırdık bu sefer gurbete gitmeye başaladı patronu arkadaşlarını kıramadı yani hep üzülen ben oldum .hangi birini anlatım aklıma geldikçe kötü oluyorum

sen de biraz cadı ol. bazısı senin gibilerin değerini bilmiyor çünkü
her zaman yapılanı yapmamak etkili olur kimi zaman. vay be bu kadar mı yanlış yapıyorum ki bu kadın bu hale geldi dedirt.

Evinizde karılar kocalar soyunmuş yatıyorlar, karşınızda cilveleşiyorlar. o bekarlar aklından geçiriyor benim de bir kocam olsa, benim de bir zekis hayatım olsa diyor. anne beni niye evermiyorsunuz diyor. bende niye tık yok diyor :60:

koptum :60: :60: :60: benimde bir kocim olsun ! :60: akşamları püskevitli kremalı fantazılerımz nıye yok anne :60: anneden bır terlık :52:

adama msj atıcam şimdi hemen evlenelim die töbe töbeeeee :66::66:

2 sene çıktık 1.senesinde dudaktan bi başlamıştık artık benmki dayanamaz duruma gelmişti 2 senenin sonunda evlenelim demeye başladı ben okumak istedim zorla kaçırıcam bak sonunda dedi korktum valla:52:okey verdim 1 sene nışanlı kaldık tutturdu imam nikahımız olsun bak dayanamıom artık seni gördümmü diyodu çünkü bayabi döktürüyodum ozamnlar:23:nıkahı bastı 2 aya kalmadanda düğünü..ama ilk zamanlar her gittiğimiz yerde esniyoduk herkezin diline düşmüştük anlıcaan..:1:

2 sene çıktık 1.senesinde dudaktan bi başlamıştık artık benmki dayanamaz duruma gelmişti 2 senenin sonunda evlenelim demeye başladı ben okumak istedim zorla kaçırıcam bak sonunda dedi korktum valla:52:okey verdim 1 sene nışanlı kaldık tutturdu imam nikahımız olsun bak dayanamıom artık seni gördümmü diyodu çünkü bayabi döktürüyodum ozamnlar:23:nıkahı bastı 2 aya kalmadanda düğünü..ama ilk zamanlar her gittiğimiz yerde esniyoduk herkezin diline düşmüştük anlıcaan..:1:

hee yaa biz de 1. senede öpüşmeye başladık. ne coşku olduysa o zaman oldu bende :60: o kadar demiştim öpüşmeyelim diye :60:

:60::60::60::60::60::60::60: süpersin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :62::62::62::62:

hee yaa biz de 1. senede öpüşmeye başladık. ne coşku olduysa o zaman oldu bende :60: o kadar demiştim öpüşmeyelim diye :60:

ohhooo yaş 25 1 sene sonra öpüşmekmi olur beee buda can dimi amaaa :62::62: 2 senedir birlikteyiz artık zurnanın son deliğindeyiz adam bulduğu yerde saldırmaya yer arıyo Allah tan hep dışarlardayız :60::60:

öpüşmekle kalmıyoki kalsa ne aala.kız nikahı kıydı..azcık dekolte göriim acık mıncıkliim nolur..bigün aaaa dedim yiteeer sıkıştırıp durma valla her geldiğinde muhabbetten çok..sakızımızın tadını bilmekle cebelleşiyoduk..bigün olmaz dedim istemiyom gitmiş dokunmatik ceptelefonları yeni çıkmıştı almış bitane bak hediye aldım valla mıncıklamicam sadece öpiyim ozaman dedi..ogün bugün beni kızdırdıgında hediye alıyo uyuz:44:

ceyar sende ne numaralar var öyle kuzum :23:
akşam tv izlerken uyuyakalmışım eşim sahura kadar uyumuyo beni uyandırıo falan o tv izlemiş.kaldırdı saat 3 te.aşkım gitmiş yatağa beni bekliyo ben kalktım söylendim söylendim bu saattemi die artık sen beni sevmiyosun die :1::1::1:tamamm yaa dedi kızdı kalktı gitti duşa girdi:1::1:
sonra üzüldüm acitasyon yaptım sen dedim artık beni istemiyosun falan filan yatmadan hiç ilgilenmedin benimle die:1::1::1:
eşim çok istekli herşeyime bayılır ama ben bu ramazanda iyice uykucu üşengeç oldum hiç bişi canım istemiyo ama biraz canlanmak lazım bu akşam bi gönlünü alayım :1:

Bir kağıda "Keşke yanında olsam" yazıp duş başlığının veya musluğun üzerine yapıştırın. Emin olun sevgiliniz en kısa zamanda orada olmanızı sağlayacaktır.

Sevdiği bir yiyeceğin paketinin üzerine "Beni ye", yiyip bitirdikten sonra görebileceği şekilde paketin dibine de "Şimdi de beni" yazın. Emin olun aldığı enerjiyi harcamakta gecikmeyecektir

Salonun ortasına büyük, rahat bir minder koyup üzerine "Yeni bir yer denemeye ne dersin?" yazılı bir kağıt bırakın.

"Dereceyi en yükseğe getir, saatlerce kıyafetlerim olmadan durmayı planlıyorum" şeklinde bir hatırlatma notu bırakın. Yakıt tasarrufu, aklındaki son şey olacak ve üşümenize kesinlikle izin vermeyecek.

evli ablalarm yapın şunlarr :52::52: bu mahmure tehlikeli olmaya başladı kaapattım :23:

akşam tv izlerken uyuyakalmışım eşim sahura kadar uyumuyo beni uyandırıo falan o tv izlemiş.kaldırdı saat 3 te.aşkım gitmiş yatağa beni bekliyo ben kalktım söylendim söylendim bu saattemi die artık sen beni sevmiyosun die :1::1::1:tamamm yaa dedi kızdı kalktı gitti duşa girdi:1::1:
sonra üzüldüm acitasyon yaptım sen dedim artık beni istemiyosun falan filan yatmadan hiç ilgilenmedin benimle die:1::1::1:
eşim çok istekli herşeyime bayılır ama ben bu ramazanda iyice uykucu üşengeç oldum hiç bişi canım istemiyo ama biraz canlanmak lazım bu akşam bi gönlünü alayım :1:

ceyardan aldın tüyoları hadi bakam rast gele :46:

kız benimkide tutturdu çocuk istiyom die..olmaz dedim bilio çocuk oldumu ben ana moduna giriyorum valla onu bile emziresim geliyo:1:

valla burayı okuyan kudurp kocasına saldırıyo adamlar yüzyılın bombasını patlatacaklarr anamm bu ramazan herkeşllermii azmış ayooooll olan var olmayan var ama kızlaaar çok ayıp nan ceyarr sende millete veriyon gazıı bidaki ay hamile kalanlarıda duyarızz:60::60::60:

valla burayı okuyan kudurp kocasına saldırıyo adamlar yüzyılın bombasını patlatacaklarr anamm bu ramazan herkeşllermii azmış ayooooll olan var olmayan var ama kızlaaar çok ayıp nan ceyarr sende millete veriyon gazıı bidaki ay hamile kalanlarıda duyarızz:60::60::60:

bu aydan sonra hamile kalanları tek tek sayıcam :21::21:

Bir kağıda "Keşke yanında olsam" yazıp duş başlığının veya musluğun üzerine yapıştırın. Emin olun sevgiliniz en kısa zamanda orada olmanızı sağlayacaktır.

Sevdiği bir yiyeceğin paketinin üzerine "Beni ye", yiyip bitirdikten sonra görebileceği şekilde paketin dibine de "Şimdi de beni" yazın. Emin olun aldığı enerjiyi harcamakta gecikmeyecektir

Salonun ortasına büyük, rahat bir minder koyup üzerine "Yeni bir yer denemeye ne dersin?" yazılı bir kağıt bırakın.

"Dereceyi en yükseğe getir, saatlerce kıyafetlerim olmadan durmayı planlıyorum" şeklinde bir hatırlatma notu bırakın. Yakıt tasarrufu, aklındaki son şey olacak ve üşümenize kesinlikle izin vermeyecek.

evli ablalarm yapın şunlarr :52::52: bu mahmure tehlikeli olmaya başladı kaapattım :23:

anammm bunu yapsamm ben düşünemiyorum bilee kendimi zor kurtarırım herhalde böle iyiyizz biz:60::60::60: ne fanteziler varmış yaa ulan hiçbişeyden habarımız yok bide kadınız diye dolaşıyok ortada:60::60::60::60:

bence ceyar kk de hamile kalamıyorum topiğine gidip taktikleri versin nüfus patlaması yaşanır valla :60::60::60::60:

Back
X