eşimizin face şifresini bilmemiz şart mı?

2miz de birbirimizin şifresini öğrenmiştik bi ara ama ben şu an onunkini hatırlamıyorum onun da benimkini hatırladığını zannetmiyorum. Telefon olsun bilgisayar olsun en son kim kullandıysa direkt açılır zaten. Ben sadece bazen konuşmanın detayına girmeden kimle konuştuğuna bakarım, tanımadığım biri olursa onu okuduğum olmuştur, zararsız olduğunu anladığım an konuştuğu kişinin cinsiyeti ne olursa olsun okumayı keserim. Doğru değil belki yaptığım şey ama sık olan bir durum değil.

Bence kesinlikle şart değil, sonuçta sen daha önce biliyormuşsun, istesen verir yani. Benim sözlüm de face.ine girmek istediğimde vermişti şifresini (baya da karışık bşydi, bunun için şifre çözücülere ödeme yapıp fikir istedi diye düşünüyorum ) sonra bana kaydet istediğin zaman girersin dedi ben istemiyorum dedim. Bakmak istersem, birlikte otururken aç bi gezeyim şu face.inde diyorum açıyo. Biri bi halt karıştırmak isterse, işyerinde, dolmuşta, telefonda, 3-4-5. face hesabında her yerde karıştırır. Yani face. kontrolü yaptım, telefonunu kurcaladım bilmem ne... Bunun sonu yok, paranoyak olur insan!

Genel olarak yorumlarınıza bakıyorum da esas olan güvendir, güven olduktan sonra şifre bilmek ya da bilmemek pek de önemli değil diyorsunuz, peki bu güven nasıl oluşur nasıl kırılır? Bir kaç açıklaması yapılmış küçük yalan ile bütün güven duygusunun yıkılması normal midir? Düşünceleriniz benim için çok değerli arkadaşlarım..

oturmuş bir güven varsa, karşılıklı dürüstlük varsa şifreleri bilmeye gerek yok. ammaa, daha önce yakaladığınız birşeyi olmuşsa, güven duygusu zedelenmişse,mesela eski sevgilisiyle ya da başka bir kızla konuşmalarını yakaladıysanız vs. gizli şifre diye bir şey olmaz olamaz

haa bu arada bunun evli sevgili diye ayırımı da yoktur. sevgilimle de sonuçta bir hayatı bir ilişkiyi paylaşıyoruz.

Böyle bir kural,şartnamemi var.Ve ne gereği var şifrenin bilinmesine.Herkesin kendi özel hesabıdır.Ne o benimkini ne ben onunkini bilmem.Gerekte duymam.

bunun kesin olarak belirtileri neler dersen yazamam. ama kadınlar hislerine guvenmeli bence her zaman.
bizim anlamlandıramadıgımız pek cok sey aslında bilincaltımıza yerlesiyor; bazen warning bazen error veriyor...

bazen ise gayet açıktan gordugumuz ve affettigimiz seyler veya tecrubelerimiz, bizim tedbiri elden bırakmamak adına daha cok kurcalayan meraklı şüpheci insanlar olmamıza neden oluyor.

hepsinde önemli olan dengeyi tutturabilmek bence. herkesin yogurt yiyişi farklıdır.
sizi şüpheye düsürecek bir durum mu var yoksa sadece sezgiler mi? bu kadar sorduguna gore... :44:

Ben eşimin şifresini bilirim (hep aynı şifreyi kullanır bir çok yerde o sebeple biliyorum) o benimkini sormaz bile ama söyle bişey var ikimizinde telefonunda açıktır facebook, mail vs. Gizli saklı bişey yoktur yani, açıp bakmam telefonuna mailine amma ve lakin gizli gizli girseydi, yada ben gelince kapatsaydı bu tarz biseyler olsaydi o şifreyi bulmaya çalışırdım sanırım.

Eşim diyorsunuz, evlenmişseniz sizi ortak bi hayat kurma konusunda ikna etmişse zaten üstüne düşeni yapmış, siz de güvenmişsiniz demektir. Sende soru işaret bırakıcak bşyini gördün mü bilmiyorum ama görmediğin sürece de güvenmelisin bence, güvenin oluşması için özel bşy yapmak gerekmez diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Esim yok. Erkek arkadasım var bundan once de oldu. Hic biri şifresini gizlemedi. Ama sonuc olarak öncekiler den biri aldatti digeri aldatmak üzereyken yakalandı. Ve hic biri şifrelerle ortaya çıkardığım birsey olmadı. :)
Simdi ki erkek arkadasım benimkileri istedigi icin bende onunkileri aldım. Ama bu sonu olmayan bir durum ne yazık ki bu yuzden gecen hafta kendi isteğimle bu Sifre olayına son verdim ben.
Küçük yalandan kastınız ne bilmiyorum. Yalan söylemeyen insan yok ne yazık ki. Ve artık dunya oyle bir hal aldı ki yalanın nedenine gore yorum yapmaya başladık.
Size ne yalanı söyledi veya neden söyledi once bunu duşunun.
Sonrasında Sifre olayı gercekten sonu olmayan birsey. Cunku yapacak olan yapar derler ya siz onun face inde takılır ken o kendine baska face bile acar yapmak istedikten sonra.
Insanları fanusun icine sokup gözetleme şansımız yok ne yazık ki. Keske olsa soyle görünmezlik olayı falan arada baksak :)
Benim tavsiyem madem es olmussunuz yani bir yola bas koymussunz ortak yasam alanınız var hayatınızı emanet etmissiniz, güvenin. Güvenmek zorundayız hepimiz. Yoksa inanın face in sonu gelmiyor. Ben kendimden biliyorum eskiden anasayfada bir kız sevgilimin dinlediği sarkiyi paylaştı diye uç gün psikopata bağlamış hepsini dedektif gibi araştırmıştım sonucunda hic birsey çıkmamış ve küçük düşmüştüm. Sevgilim de beni cok alakasız biriyle aldatiyormus o sıralar üstelik o face inde bile yokmuş :)
Yani güvenelim inanalım Allah'a dua edelim insanların vicdanına bırakalım. Yapacak olan illa yapıyor önüne gecmek imkansız bunun

Ben eşimin şifresini bılmıyrum mesela .
Hiç sormadım gerek de duymadım.
6 senedır berberız ılk yıllarda benım asırı telefon face kurcalama huyumm vardı ama ne kadar rahatsız edici birsey oldugunu farkettım..
Halbukı telefonu hep ortadadır ve her yaptıgını anlatır bana kızcagım birsey bıle olsa ilk ondan duyarım ..
ona guvenıyorum zaten güvenmesen ne olur yapacak olan adam her turlu yapıyor erkekler artık cok kurnaz yenı face almak zor degıl ..
o yuzden eger sucsuzsa bu onu incitir ..
Dusunsene sureklı tel face kurcalayan bırı var acıkca sana guvenmıyor ne kadar onur kırıcı..
Eger seni supheye dusuren bırsey yoksa cok takılma bunlara

Ben bilmem canim ya,

Merak da etmem?
Face bu yani cok onemli degil.

guveniyorumda..oda bana oyle.

hic guvenmemenin konusu bile gecmemistr aramzda.
bi kere onunkinden girmem gerekti verdi sifreyi ama sonra bida girmedim unuttum simdi :)

o yuzden meselesi bile olmaz cok onemsz gelir bana face.yani yapacak insan her turlu yapar baska hesap acar yine yapar.face sifresini bilmek onmli degil ki.

Bide bn surekli su sifresini bileyim aman mailine bakiyim facesinde gezeyim felan dusunurken bile yoruluyorum ya :)

Usenirim yani kurcalamaya.yorar beni bu kurcalama isi.

bilinmeli diye düşünüyorum.dahası, saklanıyorsa işte o zaman bir sorun var demektir. ben (bekarım ama) eşimin şifresini bilmek isterim, o da benimkini bilebilir. zaten insan karşındakine güveniyorsa girip bakma ihtiyacı bile duymaz. ama bilmenin bir rahatlığı huzuru oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…