- Konu Sahibi ironikturktelvesi
-
Arkadaşlarım merak ediyorum sizce bu zorunlu mu? Eşim benim ne mail ne face şifremi bilmez ben sorsa saklamam ama sormuyor. Daha önceden ben onunkini biliyordum ama en son değiştirdiğinden beri bilmiyorum. Sizce normal olan hangisi?:26: Gece gece gereksiz bir soru gibi görünebilir ama görüşlerinizi merak ediyorum nedenleriyle birlikte tabi...
Arkadaşlarım merak ediyorum sizce bu zorunlu mu? Eşim benim ne mail ne face şifremi bilmez ben sorsa saklamam ama sormuyor. Daha önceden ben onunkini biliyordum ama en son değiştirdiğinden beri bilmiyorum. Sizce normal olan hangisi?:26: Gece gece gereksiz bir soru gibi görünebilir ama görüşlerinizi merak ediyorum nedenleriyle birlikte tabi...
Genel olarak yorumlarınıza bakıyorum da esas olan güvendir, güven olduktan sonra şifre bilmek ya da bilmemek pek de önemli değil diyorsunuz, peki bu güven nasıl oluşur nasıl kırılır? Bir kaç açıklaması yapılmış küçük yalan ile bütün güven duygusunun yıkılması normal midir? Düşünceleriniz benim için çok değerli arkadaşlarım..
Ben eşimin şifresini bilirim (hep aynı şifreyi kullanır bir çok yerde o sebeple biliyorum) o benimkini sormaz bile ama söyle bişey var ikimizinde telefonunda açıktır facebook, mail vs. Gizli saklı bişey yoktur yani, açıp bakmam telefonuna mailine amma ve lakin gizli gizli girseydi, yada ben gelince kapatsaydı bu tarz biseyler olsaydi o şifreyi bulmaya çalışırdım sanırım.Arkadaşlarım merak ediyorum sizce bu zorunlu mu? Eşim benim ne mail ne face şifremi bilmez ben sorsa saklamam ama sormuyor. Daha önceden ben onunkini biliyordum ama en son değiştirdiğinden beri bilmiyorum. Sizce normal olan hangisi?:26: Gece gece gereksiz bir soru gibi görünebilir ama görüşlerinizi merak ediyorum nedenleriyle birlikte tabi...
Genel olarak yorumlarınıza bakıyorum da esas olan güvendir, güven olduktan sonra şifre bilmek ya da bilmemek pek de önemli değil diyorsunuz, peki bu güven nasıl oluşur nasıl kırılır? Bir kaç açıklaması yapılmış küçük yalan ile bütün güven duygusunun yıkılması normal midir? Düşünceleriniz benim için çok değerli arkadaşlarım..
Şart tabi
Şifre bilmiyosan nikahın kabul olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?