- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi ironikturktelvesi
-
yok sandığınız gibi bi güven sorunumuz yok benden taraftada bu face öyle bişeyki ya okeye bile almıyorlar erkek olunca kız oldumu yapışıyolar resmen nişanlımın facesine geçince anladım bu durumu sürekli bi sohbet etme çabaları falan ara ara yazılan saçma sapan mesajlar.. bide askıntı olan bi gerzek vardı en çokta onun yüzünden kapattım iyi oldu ama benim içinde doğrusu tehdit etmişti beni savcılığa gittim ama bi sonuç çıkmadı msn olsa bulunur ama faceden bişi yapamayız dediler günlerce uğraştık.. adam sanal sapıklığının öncesinde dükkanımızda gelip bazı tekliflerde bulunmuştu babama söyledim iş büyüdü meğer evliymiş çoluğu çocuğu varmış ahlaksızın kaynanası olayı duyunca sağlam sopa yemiş ama ne adını ne sanını biliyorum bidaha çıkmadı karşıma taki faceden yazana kadar.. hala korkarım karşıma çıkcak diye.. bi özürlüde bilmeden fotoğraflarımı herkese açık yapmışım hepsini indirmiş gerizekalımıdır nedir teklif edip duruyordu odama astım hepsini seni çok seviyorum diyip duruyodu aptal mıdır nedir engelliyorum başka adresten yazılıyor e bunu benim adam görünce napar tabiki facemi kapar.. yani.. durumum buydu..
mesaj bırakma işide hani herkesin cep telefonu var ordan bırakılır eğer çok özelse diye düşünüyorum :26:
Bende okeye giriyordum ara ara, ve evet, asilmaya çalisanlar var fakat ben hiç bir zaman mesaj yazmiyordum, okeyimi oynayip gidirdim fakat size ciddi bir salakin teki takilmis. Bende bir süre face'i kapatip, tekrar açardim heralde
Mesaj birakma biraz söyle, kisiye online görüyorsun merhaba diyorsun, nisanlisi/erkek arkadasi felan çikiyor. Fotorafin altinda birsey yaziyorsun, cevap geliyor bazen nisanlidan, ne bilim uyuz oluyorum. Hani ne gerek var simdi? Bak cep telefonuda beraber kullanmiyorsunuz degilmi? Neden face hesap kullaniliyorki?
aynen katılıyorum sana, değer vermek baştan kaybetmek demek oldu artık, sanırım o korkuların kolları arasındayım, güveneyim diyorum ne olacaksa olur zaten ama beynimi kemiren sorulardan kurtulamıyorum, boşversem ne olursa olsun desem geçer mi? eşim mesaj attı dün bana sakin olacakmışım, küçük hesaplar yapmayacakmışım, eğer sözünü dinlersem herşey güzel olacakmış, bu bile kıllandırdı beni ya... Neden bu kadar iyi oldu birden demeye başladım bu sefer.. Sanırım dediğin gibi kendimi düşünmeliyim oturup kpss ye çalışmalıyım, kazanamam belki bu gidişle ama en azından bir amacım var.Yo asla demem cunku bende de oldu bu hisler. Cok iyi bilirim bunu. Tam konuşursunuz adam haklı dersiniz. Sabah kalkar ya söyleyse boyleyse dersiniz:) hele ki Allah korusun benim gibi onceden aldatılmış biri iseniz bu daha da zor olur.
Benim yöntemim su. Güven kızım diyorum kendime. Ama tutup da herseyin yapma. Hic birşeyin garantisi yok. Bakıyoruz yeri geliyor 30 senelik evliliğin sonunda adam esinin hic düşünmediği birşeyi yapıyor.
O soklara o ruh haline girmektense ben kendimi kaptırmamayi kendime huy edindim. Hayatta hic birşeyden sasmamayi. Asla dememeyi. Bunu huy edinince zaten karşında kini de didikleme otomatik olarak bitiyor.
Yoksa sonu gelmiyor. Sadece aldatmada degil hem. Korku korkuyu doğuruyor. Yok bugun bana boyle davrandı yoksa sevmiyor mu artık yoksa sogudumu vs vs en temizi kuruntyu bırakıyorum ne olursa olsun diyorum.
Bunu yapabilmek icinde biz turk kadınlarında olan "kendinden cok karşısında kini düşünme " huyunu yenmek gerek. Kendimize deger vermeyi bilmek gerek.
kendinizle cok başbaşa kalmışsınız sanırım,
bırakın askerde olmayı bu dediginizi ben su an yapıyorum.
sinirlerimi zıplatan bir mesaj aldıysam refleks olarak anında elimdeki işi bırakıp kavgaya başlıyorum...
ama hos guzel sozlerse o an mesela ocaktayım, işim bitene kadar cevap vermiyorum baska seyleri oncelikli kılıyorum. belki yanlıs... ama karsı tarafın da buna alındıgını dusunmuyorum aynısı o da yapıyor.
askerden geldiginde hala guveninizi sarsıcı seyler varsa, direkt sifrelerini alırsınız
ama ne yazık ki sifreyle bitmiyor... adamın o taraklarda bezi varsa yapan yine yapıyor.
aynen katılıyorum sana, değer vermek baştan kaybetmek demek oldu artık, sanırım o korkuların kolları arasındayım, güveneyim diyorum ne olacaksa olur zaten ama beynimi kemiren sorulardan kurtulamıyorum, boşversem ne olursa olsun desem geçer mi? eşim mesaj attı dün bana sakin olacakmışım, küçük hesaplar yapmayacakmışım, eğer sözünü dinlersem herşey güzel olacakmış, bu bile kıllandırdı beni ya... Neden bu kadar iyi oldu birden demeye başladım bu sefer.. Sanırım dediğin gibi kendimi düşünmeliyim oturup kpss ye çalışmalıyım, kazanamam belki bu gidişle ama en azından bir amacım var.
aklıma geldi, size kendimden ornek vereyim.
simdiye kadar cok aldatıldım, hatta bunun dısında ayrılma nedenim yok sayılır.
eskilerden biri askere gitmisti,
inanmazsınız ama benim ona yaptıklarımı annesi yapmamıstır, abartmıyorum.
sifrelerini de kendisi vermisti giderken,
maillerimi vs kontrol edersin, onemli bir sey gelirse bana iletirsin telde demisti.
ne oldu? bana bakmamı tembihledigi halde gitti o hesaplarla yazıstı,
ertesi gün baktım silinmisti.
printscreen aldıgım icin onları aynen ona mail yolladım,
bu ne diye sordum arkadasımla geyik yapıyoruz diye cevap verdi. geyik!
bana kurmadıgı aş sozcukleriyle hem de.
askerde falan dinlemedim ayrıldım.
daha sonra bir sans istedi. fiziksel hicbir sye olmadı diye yalvardı. askerlik psikolojisi dedi. o ne demekse...
bir deneyelim ama eskisi gibi olmamı bekleme dedim.
2hafta sonra baskasıyla gorustugunu ogrendim.
hala arar, bir daha yüzüne bile bakmadım.
aramadıgı arkadasım kalmadı aracı olsunlar diye. saolsun butun arkadaslarım ona gereken cevabı vermis.
demek istedigim yapacak adam başka hesap almak bir yana,
sizin kontrol ettiginizi bile bile yapıyor.
sonradan ogrendim ki benim yazısmaları okuyacagım aklına gelmemis, ne de olsa ölüm başlıgı yok diye.
bana güveninden kendi yakalandı salak. aklıma geldi, affetigim icin yine kendime sinirlendim.
aynen katılıyorum sana, değer vermek baştan kaybetmek demek oldu artık, sanırım o korkuların kolları arasındayım, güveneyim diyorum ne olacaksa olur zaten ama beynimi kemiren sorulardan kurtulamıyorum, boşversem ne olursa olsun desem geçer mi? eşim mesaj attı dün bana sakin olacakmışım, küçük hesaplar yapmayacakmışım, eğer sözünü dinlersem herşey güzel olacakmış, bu bile kıllandırdı beni ya... Neden bu kadar iyi oldu birden demeye başladım bu sefer.. Sanırım dediğin gibi kendimi düşünmeliyim oturup kpss ye çalışmalıyım, kazanamam belki bu gidişle ama en azından bir amacım var.
Ehehe bunun aynısını bana erkek arkadasım derdi :)) mizaç olarak ayniyiz demek ki. O yuzden ben bosverdim bayağı rahatladım. Hatta adam su an sapsal oldu. Niye aramıyorum eskisi gibi sormuyorum birşeyler diye nasıl sakın oldum diye. Bu sefer korkan o oldu sanırım :)
Hic killanma. Sana bunu diyorsa is çevirdiği icin degil bence. Gercektende kuruntu yapmaman kendini uzmemen icin demiş.
Yeri geliyor anne babamıza güvenimiz sarsılıyor. Hayat bu diyorum ya. Ne olacağı belli olmaz. Biz elimizden geldiğince su verilen süreyi guzel dusunup yasayalım. Zaten kuruntu kurdukca ben farkettim ki kendim mutsuz oluyorum. Ben mutsuzken karsi tarafı daha da mutsuz ediyorum. Adamın bana kendini ispatlayacağı varsa da hevesi kaçıyor. Ne gerek var napsam da yanlis anlıyor diyor.
O yuzden bosverip umursamayinca hersey lehimize donüyor. Ha tabi bununda ayarı var komple boş vermeyeceğiz :)
Üstelik benim sana verdigim ornekler sevgili bazlı. Bu kisi senin esın. Emin ol seni uzmemek icin daha da caba gösteriyor üzülmemen icin. Rahat ol gönlünü ferah tut
ayrılık size yaramamış imkanınız varsa görmeye gidin eşinizi iyi gelecektir :)
Şart tabi
Şifre bilmiyosan nikahın kabul olmuyo
cok guldm ya:))) telden begen butonunu bulamyorum.
Arkadaşlarım merak ediyorum sizce bu zorunlu mu? Eşim benim ne mail ne face şifremi bilmez ben sorsa saklamam ama sormuyor. Daha önceden ben onunkini biliyordum ama en son değiştirdiğinden beri bilmiyorum. Sizce normal olan hangisi?:26: Gece gece gereksiz bir soru gibi görünebilir ama görüşlerinizi merak ediyorum nedenleriyle birlikte tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?