eşimizin face şifresini bilmemiz şart mı?

Bende okeye giriyordum ara ara, ve evet, asilmaya çalisanlar var fakat ben hiç bir zaman mesaj yazmiyordum, okeyimi oynayip gidirdim fakat size ciddi bir salakin teki takilmis. Bende bir süre face'i kapatip, tekrar açardim heralde

Mesaj birakma biraz söyle, kisiye online görüyorsun merhaba diyorsun, nisanlisi/erkek arkadasi felan çikiyor. Fotorafin altinda birsey yaziyorsun, cevap geliyor bazen nisanlidan, ne bilim uyuz oluyorum. Hani ne gerek var simdi? Bak cep telefonuda beraber kullanmiyorsunuz degilmi? Neden face hesap kullaniliyorki?

benim eşimde bilmez şifrelerimi sorsa söylerim. benim facebook falan sürekli açık olur zaten pc başında olsamda olmasamda.eşim pc kullanacağı zamanda kapatmam hiç

ay o değilde bi kere eşinizin facesinden okeye girmeyi deneyin vallahi masa bulamıyorsunuz oturacak kız olunca kendin açıyosun akıyo millet erkek olunca aç masayı bi saat bekle istersen bi Allahın kulu gelsin ya bu kadar mı olur... mecbur başka masaya giriyorsun daha girer girmez cevap geliyo doluuuuu....

o ciddi salaklar yüzünden hiç canımı sıkamazdım valla korktum ya düşünsenize adam bildiğin seni çok pis s..cem diye mesajlar atıyordu halada korkuyorum tek başıma eve gelmeye dahi hava kararınca.. şimdi nişanlandığımı faceden görür falan hepten sapıtmasın diye hiç riske atamam kendimi.. bu olaylardan sora bana kalsa hiç kullanmam dediğim gibi ama işim düşüyor işte sırf o yüzden açık face tırstım bi kere napim.. bana merhaba diyene cevap vermeden nişanlıma iletiyorum o ne derse onu yapıyorum yok diyorum veya sora yazıyo o.. benim arkadaşlarımdada aynını o yapıyo zaten birine yazdımı ay kız noldu biliyomusun şu şu şöyle olmuş gibisinden falan pat diye bişi yazmaz kimse heralde

aynen katılıyorum sana, değer vermek baştan kaybetmek demek oldu artık, sanırım o korkuların kolları arasındayım, güveneyim diyorum ne olacaksa olur zaten ama beynimi kemiren sorulardan kurtulamıyorum, boşversem ne olursa olsun desem geçer mi? eşim mesaj attı dün bana sakin olacakmışım, küçük hesaplar yapmayacakmışım, eğer sözünü dinlersem herşey güzel olacakmış, bu bile kıllandırdı beni ya... Neden bu kadar iyi oldu birden demeye başladım bu sefer.. Sanırım dediğin gibi kendimi düşünmeliyim oturup kpss ye çalışmalıyım, kazanamam belki bu gidişle ama en azından bir amacım var.

beni yanlış anlamayın lütfen facebook şifresi benim için her şey değil, sorguladığım her şey içinde bir şey sadece...

ayrılık size yaramamış imkanınız varsa görmeye gidin eşinizi iyi gelecektir :)

Kusura bakmayın aklınıza getirmiş bulundum, aslında hiç bir şey düşünmemek istiyorum artık.. Bazen olumlu düşününce hak veriyorum ona çok nadir, sonra diyorum ki inanma kızım kadın dediğin inanmak istediğine inanır, şu iki elimde bir kanıt yok en ufak ama hep böyle değilim ben şu iki üç günde bana kilo verdirecek kadar sıkıntıya sokan hislerimin bir nedeni olmalı...

Ehehe bunun aynısını bana erkek arkadasım derdi :)) mizaç olarak ayniyiz demek ki. O yuzden ben bosverdim bayağı rahatladım. Hatta adam su an sapsal oldu. Niye aramıyorum eskisi gibi sormuyorum birşeyler diye nasıl sakın oldum diye. Bu sefer korkan o oldu sanırım :)
Hic killanma. Sana bunu diyorsa is çevirdiği icin degil bence. Gercektende kuruntu yapmaman kendini uzmemen icin demiş.
Yeri geliyor anne babamıza güvenimiz sarsılıyor. Hayat bu diyorum ya. Ne olacağı belli olmaz. Biz elimizden geldiğince su verilen süreyi guzel dusunup yasayalım. Zaten kuruntu kurdukca ben farkettim ki kendim mutsuz oluyorum. Ben mutsuzken karsi tarafı daha da mutsuz ediyorum. Adamın bana kendini ispatlayacağı varsa da hevesi kaçıyor. Ne gerek var napsam da yanlis anlıyor diyor.
O yuzden bosverip umursamayinca hersey lehimize donüyor. Ha tabi bununda ayarı var komple boş vermeyeceğiz :)
Üstelik benim sana verdigim ornekler sevgili bazlı. Bu kisi senin esın. Emin ol seni uzmemek icin daha da caba gösteriyor üzülmemen icin. Rahat ol gönlünü ferah tut

Burda herkese cevap veremiyorum ama bütün düşünceleri tek tek okuyorum çok mantıklı bayanlar var gerçekten yorum yazan herkese teşekkür etmiş olayım..
Mantıklı olmasının sebeplerinden biri de o kadar samimi bir şekilde anlatılıyor ki duygular hepimizin yaşadıkları az çok aynıymış diyorum o zaman biraz daha rahatlıyorum... En azından paranoyak değilim sadece rahatlamayı güvenmesem de boşvermeyi öğreniyorum, çünkü dediğin gibi kuruntu komplike bir devinim halinde artıyor da artıyor... Her ayrıntı insan da kuşkuları daha da arttırıyor... Keşke biraz huzur bulsa kalbim çok hızlı atıyor bu zamanlarda, yemek yiyemiyorum hep açım ama canım bir şey istemiyor... Keşke güvenebilsem keşke.. Ben ki böyle değildim hep tabi ki ihtimal vardır ama eşime laf söyletmezdim...

ayrılık size yaramamış imkanınız varsa görmeye gidin eşinizi iyi gelecektir :)

gitmek istemiştim bir keresinde olmaz demişti iki haftada bir çıkıyor izne devriye gezdiği için, görüşebileceğimiz topu topu 6 saat falan, otobüs bulamazmışım, yok aklı bende kalırmış geldim mi gittim mi falan fişman..

Şart tabi
Şifre bilmiyosan nikahın kabul olmuyo

cok guldm ya:))) telden begen butonunu bulamyorum.

Konu üzerinden eğlenmenizi anlayabiliyorum bana da komik geliyor çünkü... Komik, acı, saçma ne farkeder bazı sorular evliliğin içinde bir şekilde var ben de elbet face şifresi diye ölüp dirilmiyorum, saadece başından da dediğim gibi kk da çok mantıklı bayanlar olduğunu düşünüyorum, görüşleriniz merak ettim sadece... Nikah face şifresi bilmek içindir anlayışını değil face şifresini bilmek nikah içindir anlayışını sorguluyorum...

Son düzenleme:
Yakinlik ne olursa olsun, genel olarak sifre alisverisine karsiyim. Ne kimseye sifre sorarim, ne kendiminkini veririm yani.

Bu arada baslik bana da komik geldi kusura bakmayin. Sanki arkasindan "yoksa nikah kabul olmuyor mu?" diye ekleyecekmissiniz gibi olmus.
:)

Bu insanlar faceyi ne olarak görüyor ki şifre sorgulama ya da bilme ihtiyacı hissediyor?
Ben de bunu anlamıyorum.
Ama mutlaka karşı taraftan dolayı bir güvensizlik var ki face şifresine bu kadar önem veriliyor.
Yoksa neden bu kadar merak edilsin ya da karşı taraf neden bu kadar saklasın?

Benim eşim hiç sormaz.
Ama ben onunkileri bilirim. Zaten belli başlı şeyleri şifre olarak kullanır
çoğu zaman da unutur bana sorar :)

Bir de isin su boyutu var. Ben kiz arkadaslarima guvenip 2 satir dert yazsam facebook'ta, ya da sir versem ne bileyim... Bunlari o kisinin esi ya da sevgilisi okusun asla istemem. Cok buyuk saygisizlik bana gore.

Yani sifre isteyen insan ne yapar? Direk ozel mesajlari okur degil mi? Ne hakla yani... Sifre paylasanlar kimseyle ozel konularda mesajlasmamali o zaman. Cunku 3. kisiye buyuk haksizlik oluyor.

Biz bilioz. Gizli saklımız yok hiç öyle bi durumda olmadı.. Hep bilioduk..

Konuya cevap veren bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim, görüşlerinizin nedenlerinden bahsederken asıl sormak istediğimin 'face şifresi' kadar basit olmadığını sadece insan buna neden ihtiyaç duyar ya da duymazsa neden duymaz bunu öğrenmek için değerli düşüncelerinizi öğrenmek istediğimi anladığınız için teşekkürler...

şifre verme olayı bence çok rahatsız edici çünkü herkesin bir özel hayatı var.evli olsan bile var.sen bir birey olduğun sürece özel hayatın vardır,bu konuda taviz verirsen,bir tutsaktan farkın kalmaz.

ben erkek arkadaşımın şifresini bilmiyorum,daha doğrusu hatırlamıyorum,senelerdir aynı ama işte kombinasyonu unutuyorum çünkü kimle konuştuğu ne yaptığı umrumda değil ona güveniyorum,sevgisine inanıyorum bize zarar verecek şeyler yapmayacağını biliyorum,kaldı ki aldatma olayları illa feyste olcak diye bişey yok ne yapalım kamera mı taktıralım adama..

ayda yılda bi feysbukuna işim düşer,oyun isteği yollarım kendime arar sorarım şifreyi o da gülerek yine unuttun mu der şifreyi söyler,işim bitince çıkış yaparım bir daha da hatırlamam çünkü hatırlamama değecek bir şey değil.

Bence buna gerek yok eğer eşler birbirine tamamen güveniyorsa inan aklına bile gelmiyor eşim bana bi kere bile şifreni bana söyle demedi bende aynı şekilde. pc başından kalktığında açık bırakıyor telefonunda açık gizleme saklama gereği duymuyor bende açık bırakıp mutfağa gidiyorum bir kere kurcalarken görmedim normal bir ilişkinin bu olması lazım tabi karı koca birbirinin şifresini bilip girebilir de tercih meselesi ama eş vermek istemiyorsa zorlamanın problem yaratmanın anlamı da yok ama tabiiki herşey GÜVENDE bitiyor kişiye bağlı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…