eşimizin face şifresini bilmemiz şart mı?

Sevgilimin facebook şifresini biliyordum.
Ben bilmemden değil başka sebeplerden 3-4 defa şifresini değiştirdi.Ben o söylemedin şifreleri buldum
Uğraşmadım aslında bulmak için adam çok düz mantık şudur diyorum o çıkıyor
Şu an tekrar değiştirdik karşılıklı bilişmiyoruz
Yani bilsekte bilmesekte bir şey değişmiyor.
Ama bilinmemesi daha iyi arkadaşlarla bazen erkekleri çekiştiriyoruz gerçek yüzümü görmesini istemem

Ben eşimin şifresini biliyorum ama bu takip etmek amaçlı değil eşim bir face hesabı açar ve şifresini bana söyler çünkü kendisi ertesi gün girmeye kalksa şifresini hatırlayamaz Benim hafızam daha güçlü diye bana söyler ve unutma bak ben çabuk unutuyorum sonra şifreyi hatırlamayınca giremiyorum o kadar uğraşıp hesap açıyorum şu şifre yüzünden kullanamıyorum diyor. Kredi kartı extresi benim mailime gelir benim mailimi vermiş garanti olsun diye inanır mısınız bakmak ister evden girer maile ve her ay aynı soru şifren neydi hayatım? Artık bi ezberle be adam her ay her ay olmazki dimi ama.

bence eşinin senden şifrelerini sorgulamamasının nedeni senin de ona değiştirilen şifrenin sorulmak istememesinden

adı üstünde bu şifre demek ki özel birşeyler var. İnsanı kahreder şüphe ..

ben olsam bilmek isterim bilmesini de..

Neden bu kadar şüpheci oluyoruz ki? Erkek arkadaşım da bana hiç sormamıştı şifremi ama istediğim an kendisininkini söyler.

Kesinlikle şart şart şart bende bilmeden duramam canım

ben de eşimin mail ya da face şifresini bilmiyorum. o da benimkini bilmiyor. ama karşı değilim bilinmesine ya da bilinmemesine. neye bakacak ki..
mesela web bankacılık kullanırken girip benim hesabımdan para gönderebiliyor. ben de cebime gelen şifreyi veriyorum kendisine. sorsa mail şifremi söylerim, o da bana söyler ama ne yapacağım onun maillerine bakıp?

bilip bilmemek mesele değilde saklanıyosa mesele bence çekinmeden senin yanında açabiliyosa yada istediğin zaman veriyosa sorun yok bence ama şu varki teknolojiyi herkes niyetine göre kullanıyo isteyen 10 tane hesap açar sen bi tanesini bilir gönül rahatlıyla güvenirsin adama ama işler öyle olmuyo malesef yapan hertürlü yapıyo teknolojiyi dibine kadar kullanıyolar

Eşimin face'i yok, mail adresi bile yok. Lazım olunca benimkini veriyor Kendisi internet alemine çok ilgisizdir, ama hiçbir zaman benim şifrelerimi ne sordu, ne de gelip faceime baktı. Onun olsa ben de bilmeye gerek duymazdım. Bilmem gereken bir şey olduğunu düşünürsem sorarım, söyler.

Biz gerçi bu örneklerin en uçlarındayız. Eşimle flörtle bilikte 3.5 yıldır birlikteyiz. Evlendikten sonra telefonuna temas ettim denilebilir, daha önce hiç elime almam gerekmemişti, şimdi de sadece çalınca alıp uzatıyorum, kimin aradığına da bakmam. bazen benim telefonum çalar ve eşim açmayı bile bilmez. Herhalde birbirinin telefonunun modelini bile bilmeden evlenmiş nadir insanlardanızdır

bencede bilmeli eşler şifrelerini. güvenle alakası yok bunun. eşin sonuçta herşeyin oluyor,herşeyi biliyor neden şifreyi bilmesin ki? ama en güzeli fece gibi gereksiz, insanın zamanını çalan, gereksiz insanlarla dolu bir şeyin olmaması daha iyi. bizim eşimle yok bir kaç yıl oldu kapatalı. insan zamanla alışıyor yokluğuna merak etmeyin akla bile gelmiyor

Bence esler arasi bilinmesi gerek, daha güvenilir oluyor insan ne bileyim
Illa karistirmak icin degil ama neden sakli gizli olsun...
Zaten bilince karistirmak bile gelmiyor insanin icinden

Kesinlikle bilinmelii..
Hatta 1 tane olmalı ve ortak kullanılmalı..
Yada toptann kapatmalııı

Bilmen gerekmez ama o facede gezerken yanina gittiğinde huzursuzlaniyorsa kaciriyorsa senden ve önceden vukuati varsa bilmen gerekir diyorum...

Tabiki de bilinmeli..

Ortada en ufak gizli bir şey varsa insanın aklına türlü şeyler gelebilir..

Bilirsen için daha rahat olur.

Eşler arasında gizli saklı yok ise tabiki 2 tarafta bilmeli. Bu tür konularda özel hayat ayrıdır vs. ben buna inanmıyorum, evli barklı insanların saklanacak veya gizlenecek bir şeyi olamaz. Herşey şeffaf ortada olur buda güveni arttırır.

Bilinip bilinmemesinin hiç bir önemi yok, yapacak olan gizli saklı yürütür işini. Sana tüm şifrelerini verir, cep telefonuna bakmana izin verir, ama bilmediğin başka hesapları başka telefon hattı varsa bilmen ne işe yarayacak.

Ortada fol yok yumurta yokken gereksiz bir çaba...

bir de kesinlikle bilinmeli filan yazmışsınız ya, yapmayın Allah aşkına.

Ben 3,5 yıllık evliyim. eşimin ayrı benim ayrı face, twitter, mail hesaplarımız var. tıpkı ondan/benden önce olduğu gibi, ayrı telefonlarımız olduğu gibi. ben eşimin mailine bir şeye bakmak için belki 1000 kere aldım şifresini ama unutuyorum, aklımda tutmaya gerek görmüyorum. face şifresini bilmem bile, twitter da takipçi bile değiliz. o da bana bir gün bile şifren ne? kiminle yazıştın? bu seninle niye arkadaş? ona niye mail attın? gibi hastalıklı sorular sormaz.

ama tabi bu bizim ilişkimiz ve maşallah bin kere her gün daha çok seviyorum onu. O da bana çok değer verir sağolsun.

diyeceğim o ki herkesin ilişkisi farklı, yaşayısı farklı ama kesinlikle bilinmeli diyenlere şaşırarak bakıyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…