eşimizin face şifresini bilmemiz şart mı?

eşime tam olarak güveniyor muyum? sanmıyorum... Güvenimi sarsan ufacık yalanlar oldu evet.. Bir iki kere olunca ve bazılarının cevabını tam alamayınca insan sorgulamaya başlıyor. Şuan askerde eşim ve sorgulamanın tam zamanı.. Hisler dedin ya hani sebepsiz gereksiz hislerim var ben de anlayamıyorum kendimi, askerde bir insanın sürekli mesaj atamaması kadar normal bir şey yoktur dimi, geceleri devriyedeyken nedense mesaj atabilme imkanın olduğunu hissediyorum. Çok saçma farkındayım ama hissediyorum.. Çok küçük bir kıvılcımı şöyle söyleyeyim; bazen sinirli olduğunda attığım mesajlara iki saat sonra da olsa cevap verebiliyor.. Neden gayet normal bir günümüzde attığım mesajıma iki saat sonra üç saat sonra cevap gelmiyor?? Çok saçma dimi...Sanki o mesajlaşma imkanlarını farklı frekanslara doğru iletiyormuş gibi hissediyorum, belki sadece uzaklıktan kaynaklanan bir his... Daha dün upuzun bir mesaj attı bana devriyede değilken gündüz saatlerinde sakin olmamı herşeyin uzaklıktan kaynaklandığını küçük hesaplar yapmamı söyledi, herşeyin çok güzel olacağını uzun uzun anlattı... Ama ben ya paranoyağım, ya da hisleri çok kuvvetli kocasına aşık bir kadın...

Ben eşimin şifresini biliyorum. o bilmiyor.. Yani benimkini bilmiyor o ayrı kendininkini de bilmiyor.Her seferinde bana sorar neydi bunun şifresi diye

hoş bir yorum olmuş teşekkür ederim...

her iki tarafta belli zamandan sonra bilmeli bence....
ben sevgiliyken hiçbir şekilde istemedim, o da istemedi
nişandan 6 ay sonra aldık şifrelerimizi, belki haftada bir girip bakarım
o da öyle, toplasan 3-5 kez anca girmiştir

harika çok mantıklı sözler bunlar genel anlamda güvenmeye ya da güvenmemeye karar vermiş değilim, zaten cepte tutuğum o yüzde birlik güvensizlik ayrı bir de dediğiniz gibi yalanın da başka şeylerinde sebeplerine inip öyle düşünmeye çalışıyorum çok ama çok hak veriyorum o zaman evet haklı diyorum, sonra yine anlamlandıramadığım bir his dürtüyor beni, şu hareketi mantıksız diyor içime kuşku düşürüyor bunun adına cahilce bir kıskançlık demeyin lütfen sadece his...

eşim benim şifremi çok ama çok uzun zamandır bilmiyor ilk zamanlar biliyordu, sonra yeterince güvendi sanırım ki şifremi değiştirdikten sonra sormadı hiç, o ise ben şifremi değiştirdikten belki bir yıl sonra değiştirdi şifresini yani o süre zarfında biliyordum bu yüzden benim şifremi sormamasının nedenini kendi şifresini vermek istememesine bağlayamıyorum

en güzeli ya hiç yada ortak face kullanmak dert yok tasa yok her iki türlüde... kimsenin aklında soru işareti kalmaz böylelikle..

Kusura bakmayin fakat ortak face'te neymis yahu? Kimin ile konustugun bile belli olmuyor ki sanki düyan da hesaplar ücretli oldugunu düsünür. Ayrica ortak hesap bana daha çok liseli kizlarin yapacagi sey gibi geldi "ayy bak, benimde var bir erkegim" gibi geliyor ban. Ayri facebook niye dert olsunki? Esin birsey yapmak istiyorsa bile o senin dedigin ortak facebooktan ayri bir gizli facebook açabilir, yani illahi dert diyorsaniz.

Ben esiminkini daima unutuyorum hep. Bazen o bana sorar mail gelecekti bi bakarmisin diye, ve her zaman sifre sormak zorunda kaliyorum Sifreyi unutmam da beni hiç rahatsiz etmiyor. Ben esime güveniyorum. Bu sitede kadinlarin çok fazla kendini sanal hayata attiklarini görüyorüm. Hayatimda hiç esimin face'teki mesajlari kim begenmis, ne kadar begenmis diye takip etmedim. Yani aslinda genel olarak bakarsak bir çok kisi bu face'i çok büyütülüyor ve esleriyle huzursuzluk yasiyorlar. Yapmayin, etmeyin derim ben.

küçük ufak tefek sırlar oldu ama aldatma anlamında bir şey yakalamadım

Son düzenleme:

Yo asla demem cunku bende de oldu bu hisler. Cok iyi bilirim bunu. Tam konuşursunuz adam haklı dersiniz. Sabah kalkar ya söyleyse boyleyse dersiniz:) hele ki Allah korusun benim gibi onceden aldatılmış biri iseniz bu daha da zor olur.
Benim yöntemim su. Güven kızım diyorum kendime. Ama tutup da herseyin yapma. Hic birşeyin garantisi yok. Bakıyoruz yeri geliyor 30 senelik evliliğin sonunda adam esinin hic düşünmediği birşeyi yapıyor.
O soklara o ruh haline girmektense ben kendimi kaptırmamayi kendime huy edindim. Hayatta hic birşeyden sasmamayi. Asla dememeyi. Bunu huy edinince zaten karşında kini de didikleme otomatik olarak bitiyor.
Yoksa sonu gelmiyor. Sadece aldatmada degil hem. Korku korkuyu doğuruyor. Yok bugun bana boyle davrandı yoksa sevmiyor mu artık yoksa sogudumu vs vs en temizi kuruntyu bırakıyorum ne olursa olsun diyorum.
Bunu yapabilmek icinde biz turk kadınlarında olan "kendinden cok karşısında kini düşünme " huyunu yenmek gerek. Kendimize deger vermeyi bilmek gerek.

Eşim günde en az 5-6 saat onlinedır. ama birşey paylaşmaz, çok nadir. oyun için kullanıyor daha çok. hiç merak etmedik hiç istemedik şifremizi. istesekte ikimizde vermeyiz sanırım. özel tek bir şey kalsın aramızda

liseli değilim ve ortak hesap kullanıyorum hatta tam ortak kullanıyorda sayılmam adım bile yazmıyo o derece herkes benimde kullandığımı biliyor ama herhangi bi isim vs yok arada arkadaşları paldır küldür dalıp ben arzu diyince pardon yenge diyolar ama bunun dışında sıkıntı yok facebook bi gereklilik değilki illa olması şart mı yani.. bakmayın biz olanı da kapatcazda açıköğretim sayfalarında paylaşılan özetlerden faydalanıyorum ondan duruyor sırf zira benim adam hiç sevmiyor facede dolanmamı benimkini kapattıranda o olmuştu gelen geçen yazılıyor diye kıskanç işte napcan
benimde bi erkeğim var demek için durumuna ilişkisi var dersin gene demiş olursun bu amaçla ortak facelerin kullanıldığını sanmıyorum yada en azından ben bunun için kullanmıyorum...

kendinizle cok başbaşa kalmışsınız sanırım,
bırakın askerde olmayı bu dediginizi ben su an yapıyorum.
sinirlerimi zıplatan bir mesaj aldıysam refleks olarak anında elimdeki işi bırakıp kavgaya başlıyorum...
ama hos guzel sozlerse o an mesela ocaktayım, işim bitene kadar cevap vermiyorum baska seyleri oncelikli kılıyorum. belki yanlıs... ama karsı tarafın da buna alındıgını dusunmuyorum aynısı o da yapıyor.

askerden geldiginde hala guveninizi sarsıcı seyler varsa, direkt sifrelerini alırsınız
ama ne yazık ki sifreyle bitmiyor... adamın o taraklarda bezi varsa yapan yine yapıyor.

Ayyy nası ifade edilir diye düşündüm bi sürü tam ifade edememiştim. Ağzınıza sağlık!

bizim tek şifremiz olduğundan otomatik biliyoruz birbirimizin şifrelerini zaten aşkitomun face falan yok benimkilerde bilgisayarımda otomatik kayıtlı bakmak isterse buyursun baksın

Ilginç, face'ten ne kiskanilirki? Ben face'i sadece arkadaslarim, ailem neler yapiyor diye bakiyorum, fotoraflarina bakiyorum, birçok haber face'te paylasiliyor,.. yani iyi kullandiginizda çok kullanisli ve bence gerekli birsey. Bilmiyorum, ben olsam asla face'mi bir erkek istiyor diye kapatmam. Hatta kizardim, sanki face'te benim ne yaptigimi düsünüyor diye.

Hayir çogu zaman hem kizin hem erkegin isimi oluyorda ben biraz giçik kapiyorum, mesaj birakcagim fakat ikisde bakmis oluyor, yani özel yok. Sanirim sizde "benim erkegim var" durumun yok fakat baska seyler var sanirim. Söylemek istemiyorum, simdi bos yerde polemigi girmis oluruz. Sanirim eger siz halinizden mutluysaniz diyecek birseyim yok.

valla bizde ortak hesap yok sacma zaten benim kisilerim baktiklarim farkli onunda.

Ama sifrelerimiz ayni. O yuzden hic unutmayiz sa saklanmiyorda..

:))

aklıma geldi, size kendimden ornek vereyim.
simdiye kadar cok aldatıldım, hatta bunun dısında ayrılma nedenim yok sayılır.

eskilerden biri askere gitmisti,
inanmazsınız ama benim ona yaptıklarımı annesi yapmamıstır, abartmıyorum.
sifrelerini de kendisi vermisti giderken,
maillerimi vs kontrol edersin, onemli bir sey gelirse bana iletirsin telde demisti.
ne oldu? bana bakmamı tembihledigi halde gitti o hesaplarla yazıstı,
ertesi gün baktım silinmisti.
printscreen aldıgım icin onları aynen ona mail yolladım,
bu ne diye sordum arkadasımla geyik yapıyoruz diye cevap verdi. geyik!
bana kurmadıgı aş sozcukleriyle hem de.
askerde falan dinlemedim ayrıldım.
daha sonra bir sans istedi. fiziksel hicbir sye olmadı diye yalvardı. askerlik psikolojisi dedi. o ne demekse...
bir deneyelim ama eskisi gibi olmamı bekleme dedim.
2hafta sonra baskasıyla gorustugunu ogrendim.
hala arar, bir daha yüzüne bile bakmadım.
aramadıgı arkadasım kalmadı aracı olsunlar diye. saolsun butun arkadaslarım ona gereken cevabı vermis.

demek istedigim yapacak adam başka hesap almak bir yana,
sizin kontrol ettiginizi bile bile yapıyor.
sonradan ogrendim ki benim yazısmaları okuyacagım aklına gelmemis, ne de olsa ölüm başlıgı yok diye.
bana güveninden kendi yakalandı salak. aklıma geldi, affetigim icin yine kendime sinirlendim.

yok sandığınız gibi bi güven sorunumuz yok benden taraftada bu face öyle bişeyki ya okeye bile almıyorlar erkek olunca kız oldumu yapışıyolar resmen nişanlımın facesine geçince anladım bu durumu sürekli bi sohbet etme çabaları falan ara ara yazılan saçma sapan mesajlar.. bide askıntı olan bi gerzek vardı en çokta onun yüzünden kapattım iyi oldu ama benim içinde doğrusu tehdit etmişti beni savcılığa gittim ama bi sonuç çıkmadı msn olsa bulunur ama faceden bişi yapamayız dediler günlerce uğraştık.. adam sanal sapıklığının öncesinde dükkanımızda gelip bazı tekliflerde bulunmuştu babama söyledim iş büyüdü meğer evliymiş çoluğu çocuğu varmış ahlaksızın kaynanası olayı duyunca sağlam sopa yemiş ama ne adını ne sanını biliyorum bidaha çıkmadı karşıma taki faceden yazana kadar.. hala korkarım karşıma çıkcak diye.. bi özürlüde bilmeden fotoğraflarımı herkese açık yapmışım hepsini indirmiş gerizekalımıdır nedir teklif edip duruyordu odama astım hepsini seni çok seviyorum diyip duruyodu aptal mıdır nedir engelliyorum başka adresten yazılıyor e bunu benim adam görünce napar tabiki facemi kapar.. yani.. durumum buydu..

mesaj bırakma işide hani herkesin cep telefonu var ordan bırakılır eğer çok özelse diye düşünüyorum :26:

valla eşinin face şifresini bilmek bence çok saçma
bir de benim eşim faceye girdimi hiç kapatmaz çıkış yapmaz yani
kendi facemi açmak için onunkini kapatırım
yanımda facesi açık kalır başka odaya gider falan
hatta bi kere baktım bişey bulamadım delil olarak
birde nişanlıyken bişey için istemiştim verdi ben de bakacağıma bakıp sildim şifresini kontrol amaçlı almamıştım yani
ama benden istese vermem şifremi çünkü kız arkadaşlarımla özel konuşmalarımız olur falan yanlışlıkla okur
arkadaşım ben girdim sanar kocasıyla ilgili falan bişey yazar belli mi olur saçma yani
onu da bilmeyiversin
zaten face kişiye özeldir öyle olsa iki kişilik üç kişilik diye ayrılırdı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…