- Konu Sahibi ironikturktelvesi
-
bunun kesin olarak belirtileri neler dersen yazamam. ama kadınlar hislerine guvenmeli bence her zaman.
bizim anlamlandıramadıgımız pek cok sey aslında bilincaltımıza yerlesiyor; bazen warning bazen error veriyor...
bazen ise gayet açıktan gordugumuz ve affettigimiz seyler veya tecrubelerimiz, bizim tedbiri elden bırakmamak adına daha cok kurcalayan meraklı şüpheci insanlar olmamıza neden oluyor.
hepsinde önemli olan dengeyi tutturabilmek bence. herkesin yogurt yiyişi farklıdır.
sizi şüpheye düsürecek bir durum mu var yoksa sadece sezgiler mi? bu kadar sorduguna gore... :44:
Eşim diyorsunuz, evlenmişseniz sizi ortak bi hayat kurma konusunda ikna etmişse zaten üstüne düşeni yapmış, siz de güvenmişsiniz demektir. Sende soru işaret bırakıcak bşyini gördün mü bilmiyorum ama görmediğin sürece de güvenmelisin bence, güvenin oluşması için özel bşy yapmak gerekmez diye düşünüyorum.
Esim yok. Erkek arkadasım var bundan once de oldu. Hic biri şifresini gizlemedi. Ama sonuc olarak öncekiler den biri aldatti digeri aldatmak üzereyken yakalandı. Ve hic biri şifrelerle ortaya çıkardığım birsey olmadı. :)
Simdi ki erkek arkadasım benimkileri istedigi icin bende onunkileri aldım. Ama bu sonu olmayan bir durum ne yazık ki bu yuzden gecen hafta kendi isteğimle bu Sifre olayına son verdim ben.
Küçük yalandan kastınız ne bilmiyorum. Yalan söylemeyen insan yok ne yazık ki. Ve artık dunya oyle bir hal aldı ki yalanın nedenine gore yorum yapmaya başladık.
Size ne yalanı söyledi veya neden söyledi once bunu duşunun.
Sonrasında Sifre olayı gercekten sonu olmayan birsey. Cunku yapacak olan yapar derler ya siz onun face inde takılır ken o kendine baska face bile acar yapmak istedikten sonra.
Insanları fanusun icine sokup gözetleme şansımız yok ne yazık ki. Keske olsa soyle görünmezlik olayı falan arada baksak :)
Benim tavsiyem madem es olmussunuz yani bir yola bas koymussunz ortak yasam alanınız var hayatınızı emanet etmissiniz, güvenin. Güvenmek zorundayız hepimiz. Yoksa inanın face in sonu gelmiyor. Ben kendimden biliyorum eskiden anasayfada bir kız sevgilimin dinlediği sarkiyi paylaştı diye uç gün psikopata bağlamış hepsini dedektif gibi araştırmıştım sonucunda hic birsey çıkmamış ve küçük düşmüştüm. Sevgilim de beni cok alakasız biriyle aldatiyormus o sıralar üstelik o face inde bile yokmuş :)
Yani güvenelim inanalım Allah'a dua edelim insanların vicdanına bırakalım. Yapacak olan illa yapıyor önüne gecmek imkansız bunun
bence eşinin senden şifrelerini sorgulamamasının nedeni senin de ona değiştirilen şifrenin sorulmak istememesinden
adı üstünde bu şifre demek ki özel birşeyler var. İnsanı kahreder şüphe ..
ben olsam bilmek isterim bilmesini de..
en güzeli ya hiç yada ortak face kullanmak dert yok tasa yok her iki türlüde... kimsenin aklında soru işareti kalmaz böylelikle..
oturmuş bir güven varsa, karşılıklı dürüstlük varsa şifreleri bilmeye gerek yok. ammaa, daha önce yakaladığınız birşeyi olmuşsa, güven duygusu zedelenmişse,mesela eski sevgilisiyle ya da başka bir kızla konuşmalarını yakaladıysanız vs. gizli şifre diye bir şey olmaz olamaz
harika çok mantıklı sözler bunlar genel anlamda güvenmeye ya da güvenmemeye karar vermiş değilim, zaten cepte tutuğum o yüzde birlik güvensizlik ayrı bir de dediğiniz gibi yalanın da başka şeylerinde sebeplerine inip öyle düşünmeye çalışıyorum çok ama çok hak veriyorum o zaman evet haklı diyorum, sonra yine anlamlandıramadığım bir his dürtüyor beni, şu hareketi mantıksız diyor içime kuşku düşürüyor bunun adına cahilce bir kıskançlık demeyin lütfen sadece his...
Kusura bakmayin fakat ortak face'te neymis yahu? Kimin ile konustugun bile belli olmuyor ki sanki düyan da hesaplar ücretli oldugunu düsünür. Ayrica ortak hesap bana daha çok liseli kizlarin yapacagi sey gibi geldi "ayy bak, benimde var bir erkegim" gibi geliyor ban. Ayri facebook niye dert olsunki? Esin birsey yapmak istiyorsa bile o senin dedigin ortak facebooktan ayri bir gizli facebook açabilir, yani illahi dert diyorsaniz.
Ben esiminkini daima unutuyorum hep. Bazen o bana sorar mail gelecekti bi bakarmisin diye, ve her zaman sifre sormak zorunda kaliyorumSifreyi unutmam da beni hiç rahatsiz etmiyor. Ben esime güveniyorum. Bu sitede kadinlarin çok fazla kendini sanal hayata attiklarini görüyorüm. Hayatimda hiç esimin face'teki mesajlari kim begenmis, ne kadar begenmis diye takip etmedim. Yani aslinda genel olarak bakarsak bir çok kisi bu face'i çok büyütülüyor ve esleriyle huzursuzluk yasiyorlar. Yapmayin, etmeyin derim ben.
eşime tam olarak güveniyor muyum? sanmıyorum... Güvenimi sarsan ufacık yalanlar oldu evet.. Bir iki kere olunca ve bazılarının cevabını tam alamayınca insan sorgulamaya başlıyor. Şuan askerde eşim ve sorgulamanın tam zamanı.. Hisler dedin ya hani sebepsiz gereksiz hislerim var ben de anlayamıyorum kendimi, askerde bir insanın sürekli mesaj atamaması kadar normal bir şey yoktur dimi, geceleri devriyedeyken nedense mesaj atabilme imkanın olduğunu hissediyorum. Çok saçma farkındayım ama hissediyorum.. Çok küçük bir kıvılcımı şöyle söyleyeyim; bazen sinirli olduğunda attığım mesajlara iki saat sonra da olsa cevap verebiliyor.. Neden gayet normal bir günümüzde attığım mesajıma iki saat sonra üç saat sonra cevap gelmiyor?? Çok saçma dimi...Sanki o mesajlaşma imkanlarını farklı frekanslara doğru iletiyormuş gibi hissediyorum, belki sadece uzaklıktan kaynaklanan bir his... Daha dün upuzun bir mesaj attı bana devriyede değilken gündüz saatlerinde sakin olmamı herşeyin uzaklıktan kaynaklandığını küçük hesaplar yapmamı söyledi, herşeyin çok güzel olacağını uzun uzun anlattı... Ama ben ya paranoyağım, ya da hisleri çok kuvvetli kocasına aşık bir kadın...
Kusura bakmayin fakat ortak face'te neymis yahu? Kimin ile konustugun bile belli olmuyor ki sanki düyan da hesaplar ücretli oldugunu düsünür. Ayrica ortak hesap bana daha çok liseli kizlarin yapacagi sey gibi geldi "ayy bak, benimde var bir erkegim" gibi geliyor ban. Ayri facebook niye dert olsunki? Esin birsey yapmak istiyorsa bile o senin dedigin ortak facebooktan ayri bir gizli facebook açabilir, yani illahi dert diyorsaniz.
liseli değilim ve ortak hesap kullanıyorum hatta tam ortak kullanıyorda sayılmam adım bile yazmıyo o derece herkes benimde kullandığımı biliyor ama herhangi bi isim vs yok arada arkadaşları paldır küldür dalıp ben arzu diyince pardon yenge diyolar ama bunun dışında sıkıntı yokfacebook bi gereklilik değilki illa olması şart mı yani.. bakmayın biz olanı da kapatcazda açıköğretim sayfalarında paylaşılan özetlerden faydalanıyorum ondan duruyor sırf zira benim adam hiç sevmiyor facede dolanmamı benimkini kapattıranda o olmuştu gelen geçen yazılıyor diye kıskanç işte napcan
benimde bi erkeğim var demek için durumuna ilişkisi var dersin gene demiş olursun bu amaçla ortak facelerin kullanıldığını sanmıyorum yada en azından ben bunun için kullanmıyorum...
Ilginç, face'ten ne kiskanilirki? Ben face'i sadece arkadaslarim, ailem neler yapiyor diye bakiyorum, fotoraflarina bakiyorum, birçok haber face'te paylasiliyor,.. yani iyi kullandiginizda çok kullanisli ve bence gerekli birsey. Bilmiyorum, ben olsam asla face'mi bir erkek istiyor diye kapatmam. Hatta kizardim, sanki face'te benim ne yaptigimi düsünüyor diye.
Hayir çogu zaman hem kizin hem erkegin isimi oluyorda ben biraz giçik kapiyorum, mesaj birakcagim fakat ikisde bakmis oluyor, yani özel yok. Sanirim sizde "benim erkegim var" durumun yok fakat baska seyler var sanirim. Söylemek istemiyorum, simdi bos yerde polemigi girmis oluruz. Sanirim eger siz halinizden mutluysaniz diyecek birseyim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?