dikkat ediyorum zaten ağzına laf vermemeye.. ama o bana her şeyini anlatıyor acaba ilerde ben de onun yüzüne vurur muyumAblan haklı, erkeğe her şey anlatılmaz. Bizim ailemiz, biz kızar kavga eder sonra yine canciğer oluruz. Ama erkek unutmaz. Yarın öbürgün ablanla yaşadığı bir sorunda ablanın tarafını tutsan "sen değilmiydin ablandan şikayet eden" diyebilir. Ya da ailene tepkili olabilir, saygı duymayabilir.msen aileni ne kadar el üstünde tutarsan karşındaki insan da o kadar tutar.
asla öyle bir şey olmaz zaten benim ailem sonuçta kızarım ederim ama biri laf söylese bozulurum çokAblan coook hakli erkekler(esler) bugun destek oldugu bir konuyu yarin size koz olarak kullanabiliyor.cok sinir bozucu ama boyle.ailenle aran nekadar kotu olursa olsun herseyini anlatma anlatsan bile erkek arkadasinin olumsuz kirici hakaret iceren bir yorum yapmasina sakin ama sakin izin verme
peki ben ne anladım bu işten. sevdiğimle tüm derdimi paylaşmak isterim. erkekler neden kullanır ki en ufak şeyde bunu. adaletsizlik değil mi bu... o zaman içimize atacağız her şeyi yada buraya yazacaız
zaten dyemiyorum ablama böyle kızdım anneme böyle kızdım diye de. neden canın sıkkın deyince olayı anlatıyorum yorumumu katmadan. arada bir çok kızgınım bir daha konuşmayacağım lafı çıktı ağzımdan ona da pişman oldum tecrübeleri görünceAnlatirken dikkatli olmak gerek ablam şöyledir annem hep böyledir babam su kadar kötüdür dememek gerek bir anlik sinirle pat pat konusmanin anlamı yok.. Çünkü gün gelip ailenle bir sorunu olursa diyecek ki sen bile demiyor muydun ablam şöyle annem boyle diye baslayacak.
Tartisip barisacaksiniz zaten anlatirken bos yere tartistik canim skkin demek yeterli
işte bundan bahsediyorum.. ona karşı duvarlarım olsun istemem bende sanki sahte gibi aramızdakiler. herhangi bir korku yaşamak istemem ama erkekler malesef yaşatıyormuş. siz eşinizden yana şanslısınızBen ailem ve babamla olan tüm sorunlarımı o zamanki sevgilim şimdiki eşime anlattım ama kafama kakma gibi bir durum asla olmadı niliyorum olmaz da....
İyi gün kötü günde değil mi bu neden anlatmayasınız ? Şahsen ben sürekli gardımı alıp bişeyler paylaşamadığım adam istemem.
evet arkadaş konusunda bende çok yaşadım bunu bir de ailem konusunda yaşamak istememValla bu konuda daha dun basım yandı arkadsimla aramda gecen tartışmayı anlttim ertesi günde arkadaşlarla evine gitcktik bende sevdicegime ne isim var onca kaftan sonra gidemem falan dedim ertesi sabah kız birsuru msj atmış gelememzlik yapma diye annesini de çok severim annem üzülür deyince dayanamadım inan bana gün boyu trip attı bana benimki bu benim problemim ona ne oluyosa yok onu dedin bunu dedin ne yuzsuzsun sana boyle dedi falan filan hayır yani ben gidiyorum derdi onu aliyohalada konusmuyorum ay çok sikintiliyim sen sen ol bacım anlatma bende her seyimi anlatan biriyimdir çünkü o beni teselli eder o yanımda olur ama bundan snra arkadaşlarımla aramdaki şeyleri paylaşmayı düşünmüyorum gerçekten
Ailem konusunda yaptığını asla görmedim ama arkadaş konusunda basımın etini yiyo öküz . ne kadardır birliktesiniz bu zamana kadar bi şey dediği oldu mu?evet arkadaş konusunda bende çok yaşadım bunu bir de ailem konusunda yaşamak istemem
iki buçuk yıldır birlikteyiz. ailem konusunda hep öyle deme o senin annen ablan baban vs. dedi. ama en yakın arkadaşımla kısa bir dargınlık yaşadık sonrasında barıştık haliyle. bu sefer ne zaman kızla bir yere gidecek olsam iğneliyor. o sana şöyle yaptı böyle yaptı niye gidiyorsun onunla falan diyorAilem konusunda yaptığını asla görmedim ama arkadaş konusunda basımın etini yiyo öküz . ne kadardır birliktesiniz bu zamana kadar bi şey dediği oldu mu?
çok güzel bir imaj olmuş eşinizin gözünde. bende ilerde evliliğimde bunları sağlamaya çalışacağım ...Esimi çok severim onun için canımı veririm
Gözümü dahi kırpmam.
Ama ailemle ilgili hiçbir sorunumu eşime anlat madim . Neden anlatayım ?
Onlar benim ailem. Yanlış ta yapabilirler ama ben bu yanlısı kapatmayi bilmeliyim
Muhakkak düzelir hem ailemle aram
Onlar et ben tırnak asla kopMayz
Ama eşime de anlatmam.ben ailemle tartışmis bile olsam Esim hep şöyle bilir . Karmakarışık in annesi babası daima arkasında. Karmakarışık yanlış bile yapsa onu bırakmazlar. Benden ayrılsa bile kol kanat olurlar. .....
karakterine güveniyorum elbette o yüzden 2buçuk yıldır yanımda.. ama işte evlilik olunca herkes bir şeylerin değiştiğini söylüyor endişe ediyorumbirisi sizi anlattıklarınızla vuracaksa, başınıza kakacaksa; bu karakter meselesidir.
el oğlu olmakla alakası yok...
aynı şekilde başınıza kakacak olan ablanız da olabilir..
o yüzden önemli olan karakter..
kendisine el oğlu denmeyen, karakterli insanlar var hayatta ve
onlara anlatmak da da sakınca yoktur bana göre..
ben hayatımdaki insana, sevgilime, el muamelesi yapmıyorum.
ve canımı sıkan konuları konuşmaktan çekinmiyorum.
her şeyden önce beni dinliyor, belki duruma göre anlıyor-anlayamıyor... ama dinliyor..
iyi olmam, yüzümün gülmesi için çabalıyor...
böyle bir insana da tutup el diyemiyorum.
sizde eğer kendisini el olarak görmüyor, karakterine güveniyorsanız endişe etmeyin..
bahsettiğim gibi, başınıza kakacak ablanız da olabilir
her şey karakter...
Ablan cok dogru soylemis, altina imzami atarim.merhaba kızlar bu benim için pek dert değil ama sormak istedim. ailenizle ilgili özel şeyleri veya yaşadığınız sorunların sizler eşlerinizle veya sevgililerinizle ne kadarını paylaşıyorsunuz ? tabi eş farklı sevgili farklı da.. mesela son zamanlarda ablamla çok sorun yaşadım o kadar bunaldım ki erkek arkadaşıma mesajda olsun telefonda olsun anlatıp dertleştim çünkü aynı şehirde değiliz. ablam da tesadüf eseri (ki telefonumu özellikle karıştırdığına inanıyorum) mesajlarımda bu anlattıklarımı görmüş. bana dedi ki işte sen böyle anlatıyorsun da yarın öbür gün evlenince başına kakar. senin ailen şöyleydi böyleydi diye yüzüne vurur öyle her şeyini anlatma dedi. oysa ben sevdiğim insanla sıkıntımı paylaşmak isterim ama ablamın bu sözü gelecek için korkuttu beni. özellikle evli arkadaşlara soruyorum eşlerinizle böyle bir durum yaşadınız mı ? böyle şeyler anlatmak normal mi yoksa eline koz mu vermiş olursunuz ablamın deyimiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?