eşimizle/sevgilimizle paylaştıklarımız

dikkat ediyorum zaten ağzına laf vermemeye.. ama o bana her şeyini anlatıyor acaba ilerde ben de onun yüzüne vurur muyum

asla öyle bir şey olmaz zaten benim ailem sonuçta kızarım ederim ama biri laf söylese bozulurum çok

Valla bu konuda daha dun basım yandı arkadsimla aramda gecen tartışmayı anlttim ertesi günde arkadaşlarla evine gitcktik bende sevdicegime ne isim var onca kaftan sonra gidemem falan dedim ertesi sabah kız birsuru msj atmış gelememzlik yapma diye annesini de çok severim annem üzülür deyince dayanamadım inan bana gün boyu trip attı bana benimki bu benim problemim ona ne oluyosa yok onu dedin bunu dedin ne yuzsuzsun sana boyle dedi falan filan hayır yani ben gidiyorum derdi onu aliyo halada konusmuyorum ay çok sikintiliyim sen sen ol bacım anlatma bende her seyimi anlatan biriyimdir çünkü o beni teselli eder o yanımda olur ama bundan snra arkadaşlarımla aramdaki şeyleri paylaşmayı düşünmüyorum gerçekten

peki ben ne anladım bu işten. sevdiğimle tüm derdimi paylaşmak isterim. erkekler neden kullanır ki en ufak şeyde bunu. adaletsizlik değil mi bu... o zaman içimize atacağız her şeyi yada buraya yazacaız

Ben ailem ve babamla olan tüm sorunlarımı o zamanki sevgilim şimdiki eşime anlattım ama kafama kakma gibi bir durum asla olmadı niliyorum olmaz da....

İyi gün kötü günde değil mi bu neden anlatmayasınız ? Şahsen ben sürekli gardımı alıp bişeyler paylaşamadığım adam istemem.

zaten dyemiyorum ablama böyle kızdım anneme böyle kızdım diye de. neden canın sıkkın deyince olayı anlatıyorum yorumumu katmadan. arada bir çok kızgınım bir daha konuşmayacağım lafı çıktı ağzımdan ona da pişman oldum tecrübeleri görünce

Ablan doğru söylemiş, elin oğlu ağzından çıkan her şeyi koz olarak kullanmaya bayılır.

işte bundan bahsediyorum.. ona karşı duvarlarım olsun istemem bende sanki sahte gibi aramızdakiler. herhangi bir korku yaşamak istemem ama erkekler malesef yaşatıyormuş. siz eşinizden yana şanslısınız

evet arkadaş konusunda bende çok yaşadım bunu bir de ailem konusunda yaşamak istemem

evet arkadaş konusunda bende çok yaşadım bunu bir de ailem konusunda yaşamak istemem
Ailem konusunda yaptığını asla görmedim ama arkadaş konusunda basımın etini yiyo öküz . ne kadardır birliktesiniz bu zamana kadar bi şey dediği oldu mu?

Ailem konusunda yaptığını asla görmedim ama arkadaş konusunda basımın etini yiyo öküz . ne kadardır birliktesiniz bu zamana kadar bi şey dediği oldu mu?
iki buçuk yıldır birlikteyiz. ailem konusunda hep öyle deme o senin annen ablan baban vs. dedi. ama en yakın arkadaşımla kısa bir dargınlık yaşadık sonrasında barıştık haliyle. bu sefer ne zaman kızla bir yere gidecek olsam iğneliyor. o sana şöyle yaptı böyle yaptı niye gidiyorsun onunla falan diyor

Esimi çok severim onun için canımı veririm
Gözümü dahi kırpmam.
Ama ailemle ilgili hiçbir sorunumu eşime anlat madim . Neden anlatayım ?
Onlar benim ailem. Yanlış ta yapabilirler ama ben bu yanlısı kapatmayi bilmeliyim
Muhakkak düzelir hem ailemle aram
Onlar et ben tırnak asla kopMayz
Ama eşime de anlatmam.ben ailemle tartışmis bile olsam Esim hep şöyle bilir . Karmakarışık in annesi babası daima arkasında. Karmakarışık yanlış bile yapsa onu bırakmazlar. Benden ayrılsa bile kol kanat olurlar. .....

birisi sizi anlattıklarınızla vuracaksa, başınıza kakacaksa; bu karakter meselesidir.
el oğlu olmakla alakası yok...
aynı şekilde başınıza kakacak olan ablanız da olabilir..

o yüzden önemli olan karakter..

kendisine el oğlu denmeyen, karakterli insanlar var hayatta ve
onlara anlatmak da da sakınca yoktur bana göre..

ben hayatımdaki insana, sevgilime, el muamelesi yapmıyorum.
ve canımı sıkan konuları konuşmaktan çekinmiyorum.
her şeyden önce beni dinliyor, belki duruma göre anlıyor-anlayamıyor... ama dinliyor..
iyi olmam, yüzümün gülmesi için çabalıyor...
böyle bir insana da tutup el diyemiyorum.

sizde eğer kendisini el olarak görmüyor, karakterine güveniyorsanız endişe etmeyin..
bahsettiğim gibi, başınıza kakacak ablanız da olabilir
her şey karakter...

çok güzel bir imaj olmuş eşinizin gözünde. bende ilerde evliliğimde bunları sağlamaya çalışacağım ...

karakterine güveniyorum elbette o yüzden 2buçuk yıldır yanımda.. ama işte evlilik olunca herkes bir şeylerin değiştiğini söylüyor endişe ediyorum

Ablan cok dogru soylemis, altina imzami atarim.

Benim bi dostum var sevgiliyken ailesinin yaptigi her seyi sevgilisine anlatirdi. Kizim yapma boyle evlenince bu adam basina kakar derdim derdi ki "ayyy bizim gizlimiz saklimiz yookkk herseyimiz ortaktir askitomlaa"

Sonra evlendi tabi her evlilikte oldugu gibi sorunlar yasaniyor. Adam ne diyo biliyo musun "sen ananla babanla ablanla da gecinemiyodun hep kavga ediyosunuz ayni evde yasarken sen gecimsiz bi insansin sorun sende benimle de gecinemiyosun"

Simdi diyor asude ne kadar hakliymissin sen derdin de inanmazdim falan.. Sen de ilerde aynen bunu yasayacaksin

Ben denedim, ileride aleyhimize kullanılıyor maalesef. Artık anlatmıyorum. Baktım neleri nasıl anlıyor, çözdüm. Ona göre bazı şeyleri hiç anlatmıyorum. bir de evlenip kendi ailesiyle sorun yaşadığımızda, benim önceden anlattığım sorun olmayan şeyleri ya da kendisini rahatsız etmeyen durumları koz olarak kullanıyor, hani benimkiler şöyleyse senin ailen de böyle diye. Misilleme yapıyor.

Ben paylasilabilmelibderim ancak biz de anlatırken kaşını gözünü dagitmamaliyiz olayın. Ailenle ilgili söyle bir durum oldu diyerek ama fazlasını anlatmak sıkıntılara sebebiyet verebilir.
Ayni sekilde eş ile ilgili sorunda aileye tam olarak yansitilmamali ki karşılıklı sorun çıkmasın diye..
hangi lafı yutacağımızı hangisini konuşacağımızı iyi bilmeliyiz..

aile sorunu bile değil arkadaşımla aramdaki problemi anlattım aradan biraz zaman geçti tartıştığımızda sen arkadaşlarınla bile anlaşamıyorsun diye kozunu kullandı...

ben anlatıyorum yanlış bişi evet ama dayanamıyorum yine de bişi olduğunda ilk onla paylaşma ihtiyacı duyuyorum

Ablan cok hakli..

Ben evli oldugum halde bile asla Ailemle olan sorunlarimi felan anlatmam...
Bilmesine gerek yok ailenle olan hic bir seyi anlatmiyorum kendisine..
Birgun basima kakarsa , sinir kirizi geciririm.. onun icin gerek yok anlatmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…