eşimizle/sevgilimizle paylaştıklarımız

Bence ablan doğru söylemiş ben herşeyin anlatılması tarafı değilim. Mesela ailen ve işinle ilgili konular gibi..

Ben sevgilimle her şeyi paylaşıyorum,yanlış mı yapıyorum acaba?

Valla hatamı ediyorum bilmiyorum ama ben eşime herseyimi anlatırım çünkü 2 kız arkadasım var ama 2 side başka şehirde benden uzakta.. Dertleşmek bişeyler paylaşmak için telefon yeterli olmuyor o yüzden eşim aynı zamanda en yakın arkadasım oldu onun en yakın arkadasıda yurt dışında bir şirkette çalışıyor yani eşimde bana anlatıyor bir çok şeyini bu yüzden .. 1 yıldır böyle daha bir sakıncasını görmedim ama bu sakıncası olmayacağı anlamınada gelmez bakalım yaşayıp görücem

Ablan her zaman ablan..annen herzaman annen,baban her zaman baban....bunlar hiccc degismez.iyide kotude olsalar ama sana merhamet ederler....

Ama koca,yatagindaki dusmanda olabilir.yerigelir cok iyi bir es olsada.bir bosanma asamasina gel,o zmn dersin kiben seni hic taniyamamisim.elinden her seyini almak ister,seni ortada birakir,bir damla goz yasin onun umrunda bile olmaz.

Bazenbende ailemle ufak tefek seyler yasiyorum.ama hepanneminyuzunden.uc kardesiz,hep kendi dedigi olsun ister.onun istedigi marka peyniri alicaz.cocuklaraayakkabi almaya gideriz,beniniye goturmuyorsun diyen bir annem var.ve bunlari esimin yaninda yapar.bazen yererbizi....esimde sahit olur,vederki annen bile boyle diyor.der....ama annemle anlasmadigi konu olsun,hemen beni tutarrr esim...yok cnm,hic guvenme hic bir seyini anlatma.ablan senin sirrini saklar esin ise bittimi iliskin her keze yayar.

Siz konuyu yanlis anladiniz..ailenize kirildiginizda veya anlasmadiginizda bunu esinizle paylasirmisiniz.sonra esiniz bunu yuzunuze vurabilirmi?diyor konu sahibi.

Siz konuyu yanlis anladiniz..ailenize kirildiginizda veya anlasmadiginizda bunu esinizle paylasirmisiniz.sonra esiniz bunu yuzunuze vurabilirmi?diyor konu sahibi.
Aileme kırıldığımdada anlatıyorum herseyimi anlatıyorum daha kullanmadı bana karşı ama iste tabi bu ilerde kullanmayacağı anlamına gelmiyor ama arkadaşlarım dediğim gibi peşpeşe taşındı başka şehre çok yalnız kaldım

Benim 2,5 yıldır süren bir ilişkim var. Ucu bana değen her şeyi anlatıyorum. Açıkçası bizim ailede , çevrede sorunlar bitmiyor. Çok kırılıyorum.
Ama oturup dertleşeceğim hiç arkadaşım yok. Evlenenler , şehir dışına gidenler.. hepsi bir yerde koptu arkadaşlıklarım.
İçime de atamıyorum. Attıkça daha çok yaralanıyorum.
Ondan başka kimsem yok :)

Ben esime su ana kadar ailemle yasadigim en ufak bir tartismayi bile anlatmadim. Sebebi ise basima kakma endisesi degil benim gonlumu hos etme dusuncesiyle ailemle ilgili hosuma gitmeyecek seyler soyleme ihtimali. Sadece esime degil kimseye anlatmam bu ihtimali dusunerek. Ben aileme soylenirim, unuturum. Ama bir baskasi soylense onu unutamam diye hic anlatmam. Siz de anlatmayin bence.

ablan o kadar hakli ki... her hangi bir hos olmayan durumda esi gectim kp kv patavatsizsa onlar bile agizlarini acma curetini gosteriyorlar.
o yuzden hic zaafini gostermemeye bak, hicbir sey anlatmasan dahi mutlu gorun dik dur, anlik bir ezikligini yakalarlarsa ve sana da giciklarsa affetmezler.

Benim sorum tum kadinlara, esinize anlatmiyorsunuz da derin kirginliklariniz veya kroniklesen sorunlari hic kimseyle konusmamak sizi yormuyor mu?

Hayatimda o yokken de yalnizdim, demek ki bu tip seyleri konusma ihtiyaci yok diye dusunsem de bazen icimde patlayacak gibi oluyorlar.

esim iyi bir insan.ailemse berbat...
sadece 1 yil saklayabildim esimden icime attim herseyi icimde biriktirdim.
babam esimi tirtiklamaya calisiyordu surekli.annemde oyle.esimi korumak icin cabaladim en son babam beni muhattap almayip direk esimi aramaya baslayinca mecburen anlattim...anlattikca desarj oldum esimin bilmesine gerek olmayan seyleride anlattim.esim zaten hissediyordu simdi bir puzzle gibi tum parcalari birlestirdi ve ne mal olduklari anladi...
beni teselli etti...simdi ailesiyle her tartistigimda nasil bir ailede yetistigimi hatirlatip psikolojimin bozuk oldugunu o nedenle cok hircin oldugumu bu tur tartisma kavga vs her ailede oldugunu benim cok uzattigimi hirslandigimi gereksiz uzuldugumu hatta bazen politik davranmam gerektigini ve yine aile iliskilerimizden orneklerle acikliyor...
haksiz mi? kesinlikle hayir.
hemde cok hakli fakat benim icimi yakiyor.aciz ve ezik hissediyorum...
sahsen sunu soyleyim babam denen sahsiyet para icin bizi taciz etmeseydi kan kusup kizilcik serbeti ictim derdim.esim iyi bile olsa....
ama ben mecbur kaldim ailemi korumak icin simdi seffafim ama GUCLU DEGİL...

bu eşe ya da sevgiliye göre değişir..ben çok az bir kısmını paylaşırım...
eşim malesef ailemi hep eleştiren biri olduğu için anlatıp koz vermiyorum eline..
ama paylaşabilmeyi isterdim...

adamına göre değişir ya kimi dert eder kimi destek olur mesela benm babam dert etmez böyle şeyleri.annemin yüzüne vurduğunu hatırlamam ha tabi başka mazaretleri olur onun yerine oda ayrı bi olay

ablan haklı hem de çok haklı...
herşey anlatılmaz erkek milletine...
hiç ummadığın anda pat diye yüzüne vurur bu anlattıklarını bu sefer sen üzülürsün...
herşey çok güzel,herkes çok iyi,biz ailece sevgi kelebeğiyiz de geç...
bunlar bi koz aldımı elini b.kunu çıkarmadan duramazlar..
aç musluğu suya anlat daha iyi...

Eşinle ve ailesiyle ilgili şeyleri ailene ,ailenle ilgili şyleri eşinle çok paylaşmamalısın yani bazı özel durumları.tecrübeyle sabittir.

Benim de eşimin de tutumu aynı bu konuda.
Ailemle ilgili durumları eşime, eşimle yaşadıklarımı da aileme anlatmam.
Böylesinin evliliğimiz için en sağlıklısı olduğunu düşünüyorum.

Aklın yolu birmiş canım.senin yazdıklarını okuyup yazmadım sadece tecrübemi yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…