Bence ablan doğru söylemiş ben herşeyin anlatılması tarafı değilim. Mesela ailen ve işinle ilgili konular gibi..merhaba kızlar bu benim için pek dert değil ama sormak istedim. ailenizle ilgili özel şeyleri veya yaşadığınız sorunların sizler eşlerinizle veya sevgililerinizle ne kadarını paylaşıyorsunuz ? tabi eş farklı sevgili farklı da.. mesela son zamanlarda ablamla çok sorun yaşadım o kadar bunaldım ki erkek arkadaşıma mesajda olsun telefonda olsun anlatıp dertleştim çünkü aynı şehirde değiliz. ablam da tesadüf eseri (ki telefonumu özellikle karıştırdığına inanıyorum) mesajlarımda bu anlattıklarımı görmüş. bana dedi ki işte sen böyle anlatıyorsun da yarın öbür gün evlenince başına kakar. senin ailen şöyleydi böyleydi diye yüzüne vurur öyle her şeyini anlatma dedi. oysa ben sevdiğim insanla sıkıntımı paylaşmak isterim ama ablamın bu sözü gelecek için korkuttu beni. özellikle evli arkadaşlara soruyorum eşlerinizle böyle bir durum yaşadınız mı ? böyle şeyler anlatmak normal mi yoksa eline koz mu vermiş olursunuz ablamın deyimiyle...
İşte bu kişisine göre değişiyormuş... Ama evlenince de farklı yönleri çıkıyormuş valla ben işin içinden çıkamadım temkinli olmak lazımBen sevgilimle her şeyi paylaşıyorum,yanlış mı yapıyorum acaba?
Valla bilmiyorum,ona da anlatmazsam kime anlatacağım ki?İşte bu kişisine göre değişiyormuş... Ama evlenince de farklı yönleri çıkıyormuş valla ben işin içinden çıkamadım temkinli olmak lazım
Siz konuyu yanlis anladiniz..ailenize kirildiginizda veya anlasmadiginizda bunu esinizle paylasirmisiniz.sonra esiniz bunu yuzunuze vurabilirmi?diyor konu sahibi.Valla hatamı ediyorum bilmiyorum ama ben eşime herseyimi anlatırım çünkü 2 kız arkadasım var ama 2 side başka şehirde benden uzakta.. Dertleşmek bişeyler paylaşmak için telefon yeterli olmuyor o yüzden eşim aynı zamanda en yakın arkadasım oldu onun en yakın arkadasıda yurt dışında bir şirkette çalışıyor yani eşimde bana anlatıyor bir çok şeyini bu yüzden .. 1 yıldır böyle daha bir sakıncasını görmedim ama bu sakıncası olmayacağı anlamınada gelmez bakalım yaşayıp görücem
Aileme kırıldığımdada anlatıyorum herseyimi anlatıyorum daha kullanmadı bana karşı ama iste tabi bu ilerde kullanmayacağı anlamına gelmiyor ama arkadaşlarım dediğim gibi peşpeşe taşındı başka şehre çok yalnız kaldımSiz konuyu yanlis anladiniz..ailenize kirildiginizda veya anlasmadiginizda bunu esinizle paylasirmisiniz.sonra esiniz bunu yuzunuze vurabilirmi?diyor konu sahibi.
merhaba kızlar bu benim için pek dert değil ama sormak istedim. ailenizle ilgili özel şeyleri veya yaşadığınız sorunların sizler eşlerinizle veya sevgililerinizle ne kadarını paylaşıyorsunuz ? tabi eş farklı sevgili farklı da.. mesela son zamanlarda ablamla çok sorun yaşadım o kadar bunaldım ki erkek arkadaşıma mesajda olsun telefonda olsun anlatıp dertleştim çünkü aynı şehirde değiliz. ablam da tesadüf eseri (ki telefonumu özellikle karıştırdığına inanıyorum) mesajlarımda bu anlattıklarımı görmüş. bana dedi ki işte sen böyle anlatıyorsun da yarın öbür gün evlenince başına kakar. senin ailen şöyleydi böyleydi diye yüzüne vurur öyle her şeyini anlatma dedi. oysa ben sevdiğim insanla sıkıntımı paylaşmak isterim ama ablamın bu sözü gelecek için korkuttu beni. özellikle evli arkadaşlara soruyorum eşlerinizle böyle bir durum yaşadınız mı ? böyle şeyler anlatmak normal mi yoksa eline koz mu vermiş olursunuz ablamın deyimiyle...
Benim de eşimin de tutumu aynı bu konuda.
Ailemle ilgili durumları eşime, eşimle yaşadıklarımı da aileme anlatmam.
Böylesinin evliliğimiz için en sağlıklısı olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?