- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi hayaller12
-
Ah be canım, daha eve gelecek diyosun, uygun bir dili kalmış bu işin? Ara, bundan seni evimde istemiyorum,gelsen de sana kapım kapalı de..haklısınız eve gelecek bugün uygun bi dille seni evimde istemiyorum derim
haklısınızAbinin gözüne bak kaşlarını çat ve abi sana saygım sonsuz fakat gelipte benim evliliğimdeki huzurumu bozacaksan görüşmeyelim bu yaptığın hoş birşey değil de sonra kocana dön sende beğenmiyosan ikile de git tavrını koy abla. resmen bişeyin aklına karpuz kabuğu sokmak bu hemde kardeşin yapıyo.!
dikkat et o zamanöyle birisi değildi o kötü kadınla tanıştığından beri çookk değişti bam başka biri oldu
eşimle aynı yerde çalışıyorlar eve gelince yüz yüze konuşmak daha iyiAh be canım, daha eve gelecek diyosun, uygun bir dili kalmış bu işin? Ara, bundan seni evimde istemiyorum,gelsen de sana kapım kapalı de..
O kocan olacak adama, böyle böyle bir karar verdim ve de uyguladım dersin...
sızın ilişkıye gırıp gırmemenızı nerden bılıyor?! şaka mı bu konu.... ne abınde nede kocanda iş var. abıni evıne dahı alma. yarın öburgun kocan senı aldatsa aaa abın dedı derabimi kırmak istemedim her seferinde ama aynı şeyleri tekrar edip duruyo eşiminde hoşuna giriyo ben hamileyim ilişki yasak abime diyo abimde oğlum başka kadınlara git bunun hakkı yok sana karışmaya
merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin
3 yıl sonra evlendik severek ve hatta olaylar oldu biz sevgiliyken abimle kavga edip davalık oldular büyük kavga sonra vazgeçmedik evlendik abim bu yıl gelmeye başladı sürekli eve hergün hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?