- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Değilmi yaa diyorum benmiyim garip olan ama hayır bu kadarı fazla yemin ederim 3 ay boyunca aralıksız toplandık ve bu demek 5 aile ve dolu çocuk balkonda allahımm bunalmıştım artık.ben kabul etmeyincede inat ediosun diyor oysaki mecbur değilim kendimi onlar için ayarlamayaBence cok bile dayanmissin. Ailesiyle mutlu mesut yasasin. Okurken ben bunaldim. Insan surekli kabile gibi yasamaktan nasil zevk alir anlamiyorum.
pasaport çıksın kaç ordan kaç kaçDeğilmi yaa diyorum benmiyim garip olan ama hayır bu kadarı fazla yemin ederim 3 ay boyunca aralıksız toplandık ve bu demek 5 aile ve dolu çocuk balkonda allahımm bunalmıştım artık.ben kabul etmeyincede inat ediosun diyor oysaki mecbur değilim kendimi onlar için ayarlamaya
Cocuk daha hadi eşim cocuk annesi niye demiyoki oğlum karınla git biraz karınla vakit geçir bak hamileliği kolay geçmedi son dönemi hiçbiryerr gitmediniz tek gidin demiyorlar.çünkü eşimle tartışmamdan zevk duyuyorlarIyy bu ne böyleya niye evlenmişki bu adam
Evet öyle yapmak zorundayım çünkü beynimin yorulduğunu hissediyorum artıkbilemedim- cocugunu alip ailenin yanina gitsen belki esin kendine gelir.
sanada iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?