Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Keşke bu kadar göre göre çocuk için bekleseydiniz
Suanda kendi mutlulugunuz için bosanmanız lazım

Eşinin ailesi yüzünden boşanmıyorsunuz ki.

Bizzat eşiniz nedeniyle boşanıyorsunuz.

Ben bu tabloda tek bir suçlu gördüm. O da hiç şüphesiz eşiniz.

Piskolojik baskı yapıyo kendimi sorguluyorum artık yaa herkez mutlu mesut tatilini yapıcak diye neden zorla gidiim ki
Gitme tabiki okadar merakliysa evlenmeseymis bence boşa gitsin adam değer vermiyorki uzulesiniZ bende eşimi karşıda oturan annesigile zorla 2 ayda bir goturuyorum bu erkeklerinin hepsi birbirinden değişik

Keşke bu kadar göre göre çocuk için bekleseydiniz
Suanda kendi mutlulugunuz için bosanmanız lazım
Keşke..bende de hata var işte evliliğin mutluluğuyla o ilk zamanlar o kdr guzel geliyoduki cocugumuzda olsun diyordum eltim hayran kalırdı eşimin bana ilgisine bilemedimki boyle deli olacagını

Gitme tabiki okadar merakliysa evlenmeseymis bence boşa gitsin adam değer vermiyorki uzulesiniZ bende eşimi karşıda oturan annesigile zorla 2 ayda bir goturuyorum bu erkeklerinin hepsi birbirinden değişik
Neden böyle oluyorlar acaba annelerimi dolduruyor yoksa dengelerimi bozuluyo anlamıyorum.ayyy gidermiyim hiç anlatamam toplandılarmı curcuna gibi

Off bilmiyorumki insan biraz mantıklı düşünür böyle yaparak oğlunun yuvasıyla oynuyo zaten dolduruyorlar biliyorum
Lütfen anlayın artık !! Eşinizin bir ailesi yok, yatıp hevesini tayin ettiği ona çocuk doğuran bir hizmetçisi var.
Bunu sizi üzmek için söylemiyorum, okuduklarımız buraya çıkıyor, kadın da kocanız da sizi ve çocuğu ailesi olarak görmüyor,yuva mi var Allah askina, çocugunu doktora goturmeyip kardeşini hastaneden çıkarmaya giden adam degilmi bu.
Belli ki sağda solda kızlarla gezip tozmasin adresi belli olsun diye evlendirmişler, eşiniz sizi eş gibi sevmiyor saymiyor görmüyor

Evet kendi üzülsün bundan sonra annem diyor başımın üstünde yerin var diye annem arkamda olduğu sürece korlmuyorum girerim bi işe bakarım çocuğuma. Dayandımda ne oldu yıprandım deli dolu biriydim hayata küstüm

Daha neler neler aynen ben fazlasıyla dayandım coktan terketmem lazımdı

Böyle bir adamın da ailesinin de kölesi olmaya devam etmeyin bence. Sevgi evlilik bu değil. Gerçekten çıkın gidin. Adam hakkında söylenecek çok şey var da neyse.

Böyle bir adamın da ailesinin de kölesi olmaya devam etmeyin bence. Sevgi evlilik bu değil. Gerçekten çıkın gidin. Adam hakkında söylenecek çok şey var da neyse.
Artık beddua verme durumuna geldim allahından bulsun hepsi.evet beni köle gibi görüyor değer veren böylemi olur ya annesine karşı bir kez olsun korumadı ne laflar etti bana haklı oldugumu bile bile anneme karşı gelemem dedi aldın anasını napıosa yapsın

Gizliden gizliye bir sürü şey öğrendim. Bana para yokken nerelere neler harcanmış, bankadaki param üzerinden ne planlar yapılmış ne yalanlar soylemis onları öğrendim. Ablasına borç vermek için etrafımda dönmüş meğer beni yalanlarla kandırmaya calisarak. Tiksiniyorum artık. Hiç düzelme olmadı. Hiç hayal ettiği gibi olmamış evliliği. Hayalini söyleyeyim: ailesinin istediği zaman gelip gittiği evinde ve hatta senin üzerinde söz sahibi oldukları ozelinin olmadığı maddi ve manevi tüm kapıların onlara açık olduğu karısı olarak hicbir şeyi sorgulamadigin onlarin etrafında fır döndüğün hizelmette kusur etmedigin seni elestirseler bile susmanin beklendiği bir "evlilik" istiyor onlar.

Annemi dusman olarak görüyorsun dedi eşyaları kırdı gitti cama kiralık yazısı asti Arkasına da "degismeni bekledim degismedin herkes yoluna" yazmış İki gün sonra annem seni seviyor yok inanmıyorsan avukatla görüştüm iki tarafta razıysa çabuk biter demiş vs şeklinde ayrilmakla tehdit ediyor. Razıyım dedim ama hala dava için adım atmadı. 15 gündür harçlık vs de bırakmıyor ne yiyorum ne içiyorum umrunda değil Maddiyati kesmek de cezalandırma yöntemi. Konularima bakarsan neler çektiğimi görürsün. Ama seni hiç tanımayan biri olarak söylüyorum hatta yalvarabilirim bile lutfen boşan. Hazır o açmış konuyu yoksa blöf çıkarsa ömür boyu kurtulamazsin. İnsallah tez vakitte ben de kurtulurum

Barisirsan aynı şeyleri hatta daha beterini yaşayacağıni bil. Asla duzelmeyecek. İlerde anam bizle yaşayacak der misal olmaz dersin kapıyı gösterir. Her istedikleri olmadığında boşanma ile tehdit edecek. Seni ve çocuğunu asla ailesi olarak görmeyecek. Varsa yoksa kendi ailesi. Ailen de arkanda ise kaç kurtar kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…