EŞİMLE ANLAŞAMIYORUZ NEREDEYSE HİÇBİR KONUDA

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.062
1.483
133
Önceden çok uyumlu bir çift olduğumuzu düşünürdüm ama sanırım insan evlenmeden göremiyor uyumlu olup olmadığını. Gelelim şimdiki konuma öncekileri anlatıp konuyu dağıtmak istemiyorum. Araba aldık ve borcun yarısını ben ödüyorum ayrıca ehliyetim var yani araba kullanabiliyorum.
Eşim bana sormadan abisi araba alana kadar arabayı abisine vermiş. Gerekçesi de zamanında bende onun arabasını kullandım. Ama ben bunu günler sonra öğrendim asla bana sorma gereği duymadı. Kavga ettiğimde de sen nankörsün dedi bana. Ne yani parasını ödediğim arabayı kullanamadığım için neden nankör oluyorum ben? Tamam belki eşimde zamanında arabasını kullanmış olabilir ama günlerce haftalarca değil günü birlik alıp geri veriyordu. Ama benim asıl sorunum bana sormadan böyle bir şey yapmış olması yani ben eş*k başı mıyım parasını ödediğim arabadan haberim bile yok. Çok sinirliyim günlerdir benimle konuşmuyor birde kendini haklı görüyor.
Sat arabayı kapat borcu ben seninle birikim falan yapmıyorum bana sorma gereği duymadığın için dedim.

Haklısın

Sonuna kadar haklısınız.
Geri adım atmayın istediği kadar konuşmasın. Abisine de verilmesine izin vermeyin. Ne güzel dünya. Ödemeyi siz yapacaksınız abisi kullanacak. Öyle şey mi olur

Sonuna kadar haklısınız.
Geri adım atmayın istediği kadar konuşmasın. Abisine de verilmesine izin vermeyin. Ne güzel dünya. Ödemeyi siz yapacaksınız abisi kullanacak. Öyle şey mi olur
İş kurdu araba lazım abisine ama bana güvenerek iş kurmuş yani buna göre hesabını yapsaydı diyorum kötü olan ben oluyorum yine.

Benim kocam da vakti zamanında benim maaşıma güvenerek araba borcuna girmişti ama o arabayla ben istediğim yere gidemeyince, üstelik her hafta sonu kocam annemlere gidelim diye tutturunca vermedim 5 kuruş.. öde bakalım ödeyebiliyorsan diye.. sonuç; sattık kurtulduk.. araba gitti, kavga bitti..

Bu çok güzel ama bu borcun bir kısmı benim üzerime maalesef ben de satmasını istiyorum.

Arabayı abisine verdiğinden nasıl haberiniz yoktu?

Benim takılacğaım nokta parasını verip vermemekle ilgili olmazdı.
Sizin de araba ile bir yere gidip gelme ihtiyacınız olmayacak mı süreçte? Kendi arabanızı emanet gibi mi isteyeceksiniz? Araba alana kadar ucu açık vermek yerine ihtiyacı olduğunda emanet verebilirdik diyebilirsiniz mesela.

Suçlu kime sorsanz yine suçlu üste çıkmasına izin vermeyin ustunede gitmeyin.Kendi hatasını anlyp gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…