Önceden çok uyumlu bir çift olduğumuzu düşünürdüm ama sanırım insan evlenmeden göremiyor uyumlu olup olmadığını. Gelelim şimdiki konuma öncekileri anlatıp konuyu dağıtmak istemiyorum. Araba aldık ve borcun yarısını ben ödüyorum ayrıca ehliyetim var yani araba kullanabiliyorum.
Eşim bana sormadan abisi araba alana kadar arabayı abisine vermiş. Gerekçesi de zamanında bende onun arabasını kullandım. Ama ben bunu günler sonra öğrendim asla bana sorma gereği duymadı. Kavga ettiğimde de sen nankörsün dedi bana. Ne yani parasını ödediğim arabayı kullanamadığım için neden nankör oluyorum ben? Tamam belki eşimde zamanında arabasını kullanmış olabilir ama günlerce haftalarca değil günü birlik alıp geri veriyordu. Ama benim asıl sorunum bana sormadan böyle bir şey yapmış olması yani ben eş*k başı mıyım parasını ödediğim arabadan haberim bile yok. Çok sinirliyim günlerdir benimle konuşmuyor birde kendini haklı görüyor.
Sat arabayı kapat borcu ben seninle birikim falan yapmıyorum bana sorma gereği duymadığın için dedim.