eşimle anlaşmazlık

katılıyorum. Bizde durum tam tersi aslında. Eşim 500tane şey ister. Onda mutsuz ev sendromu var, hiçbir şeyi beğenmez; sürekli bir şeyleri değiştirmek ister. Her istediğine de ok dedim şimdiye kadar, kendim istemesem de. Ben şu ana kadar herhangi bir şey istedim mi inanın şu an hatırlamıyorum, ama istemediğim çok şeyi sırf eşim istiyor diye kabul ettim. Kabul etmedim mi zaten ben kabul edene kadar ısrar eder de eder, asla pes etmez; sonunda ben pes ederim...

Kedilerin kaçma ihtimali var diyorsunuz, bu durumda ikinizi de mutlu edecek çözüm maliyetli olsa dahi cam kapama yaptırıp +cam kapamaya sineklik yaptırmak.
Sineklik yaptırırsanız istediğiniz zaman cam kapamayı açarsınız sineklik olduğu için kediler kaçmaz bol bol da hava girer içiniz açılır

Sizde roller değişmiş biraz da sizde bıkkınlık olmuş. Normal o zaman anlaşmazlık olması. Bu düşüncelerinizi eşinizle paylaşıp orta yolu bulmaya çalışın. Belki bu durumun sizi nasıl etkilediğini, kendisinin dışarıdan nasıl göründüğünün farkında değildir.

Esinizizin argumanlari mantikliymis. Siz neden istemiyorsunuz peki?
Cam balkonlar acilabiliyor zaten. Esiniz kapali kullansin, siz acik.

Bizim site yönetimi de şu filmli siyah camlardan başka cama izin vermiyor, verse hemen kapatıcam. Kışın temizler kapatırım mis gibi. Yazın da açık kullanılır tamamen ne olcak sanki.

Esinizizin argumanlari mantikliymis. Siz neden istemiyorsunuz peki?
Cam balkonlar acilabiliyor zaten. Esiniz kapali kullansin, siz acik.
Bende biraz şey var, kapalı alanlardan hiç hoşlanmam. Açık hava severim; kışın bile açık havada olmayı severim. Bu nedenle balkon dediğin bana göre açık olmalı; evin içinde zaten kapalıyız. Eşim kapalı kullansın ben açık kullanırım diyorsunuz da zaten çoğunlukla eşimle birlikte kullanacağız balkonu kahvaltı edeceğiz orada, oturacağız vs, Camı bir aç bir kapa nereye kadar? hem zaten eşim kedi kaçar diye kapatmak istiyor. Ben de diyorum ki camlarla uğraşacağıma balkon kapısındaki sinekliğe dikkat ederiz olur biter, yani sinekliği sürekli kapalı tutarsak kedi biz dikkat etmeden balkona çıkıp kaçamaz zaten.

Kavga etmeye değmez.Boşver yaptırsın sen istediğin zaman açar oturursun.

Her seferinde esinizin dedigini yapiyorsaniz bir kerede o fedakarlik etsin. Ayrica emekli mi evden mi calisiyor niye eve surekli mudahalede bulunuyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…