eşimle arabayı paylaşamıyoruz

cocuk var ısın ıcınde sıze araba kesınlıkle lazım
ama esınızın servıs kullanabılmesı ıcın taksıye de bınmesı gerekıyormus . bırde dedıgı gıbı pandemıde de hep rısk...

alabılıyorsanız ıkıncı arac alın derım zaten yol ıcın esınız masraf yapıyor barı kendı aracınız ıcın yapmıs olun

çocuğum servise binemez çok küçük. benim de işim yürüme mesafesinde değil zaten.

Moov falan kullanın bari bir süre, taksi ile uğraşacağınıza daha kolay. Hem bu tarzda bir sürü uygulama çıktı şimdi. İstanbul'da çok sık kullanılıyor.

Aynen öyle şükür var yoksa çocuklar bu zamanda hasta olacaklar ...benim adresimim çıktığı okul evimden gozukuyor ama dağın başı ya evden biraz yokuş yuruyup 300 basamak sonra okula varacaklar ormanın içinden ...yada ben erimesinler diye 3 km gideceğim orman yolundan araba ile ....şartlar kolay da biz araba diye tepiniyoruz zaten

Kocaman köpekler faktörü de var yokuşları uzaklığı geçtim. Sanki biz kendimizden kısıp kasko vergi bakım muayene benzin parası vermeye çok mu meraklıyız bu pahalılıktaçocuk olmasa yarın satışa koyarım 2. Aracı . Kırık koltukta oturup depo depo benzin alıyorum ayol .

Moov ile bence sorununuzu büyük oranda çözersiniz ben çok aktif kullanıyorum tavsiye ederim.
Üstelik taksiden bir miktar uyguna geliyor.
Eşiniz moov kullanabilir bence ya da siz.

Fazlasıyla haklısınız arabayı ona bırakmayın on katı diretin o toplu taşıma kullansın kendinizi sindirtmeyin arabanın sizde olması için yol taksi vs sağlam sebepleriniz var bunları ona sunun ve vazgeçmeyeceğinizi bilsin. Ne demek arabam varken ben taksilerle çocuk almaya gideceğim? Ah bu erkekler ...

Eşinizin marmaray kullanma şansı yok mu?

İkinci araba daha mantıklı gibi görünüyor

Eşinizi anlayabiliyorum ama benzin fiyatları cep yakarken bence hergün karşıya araçla geçmek makul değil,servis imkanı varken birde.
Sizde çocuk bırakma,alma gibi bir durum olmasa amenna ama kış mevsiminde çocuğun konforu önemli bence,zira üşütüp hastalanırsa oda size maddi,manevi külfet.
Eşiniz bir süre servisle gitse benzine vereceğiniz para cebinize kalır ,belki 2.arac almanıza da katkısı olur bu durumun.

Servis varken,akaryakıt fiyatlari uçmuşken bir yakadan diğerine gecmek icin araç kullanmakta ısrar eden eş bir size normal geliyor sanırım.
Toplu taşımaya binecek,bir kaç vesait değiştirecek olsa amenna ama bu durumda binip servise gidebilir pekala konforlu bir şekilde.
Konu sahibi de kış günü çocuğuyla konforlu şekilde okula,işe gidebilir.

konu sahibinin eşi mi acaba diye bile şüphelendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…