- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
çocuğum servise binemez çok küçük. benim de işim yürüme mesafesinde değil zaten.Bence eşinizin servise binmek için çok yürümesi gerekiyorsa siz de işe yürüyerek gidebilirsiniz. Ama çocukla nasıl olur o kısmını çözemedim açıkçası. Çocuğun kreşe servisi olsa herşey çözülecek gibi. Eş arabayı alır siz yürürsünüz hem egzersiz olur çocuğu da servise bindirirsiniz. Ben olsam öyle yapardım.
Moov falan kullanın bari bir süre, taksi ile uğraşacağınıza daha kolay. Hem bu tarzda bir sürü uygulama çıktı şimdi. İstanbul'da çok sık kullanılıyor.evle okulum arası araçla 10-15 dk lık bir mesafe, oğlumun kreşi de eve arabayla 5 dk. ancak benim okul da, kreş de yürüyerek veya toplu taşımayla gidilebilecek bir konumda değil. eşimin iş yeri avrupa yakasında, biz anadolu yakasında oturuyoruz ancak araçla, eğer trafik yoksa 20-25 dk da gidiyor o da. iki aracımız vardı, yazın birini sattık. ev alma planımız vardı ancak bazı sebeplerden onu da erteledik. şimdi tek aracımızı paylaşamıyoruz resmen. benim özellikle çocuğu kreşten alıp bırakırken araca çok ihtiyacım var, taksi kullanmayı da denedim ancak taksi sıkıntısı yaşıyoruz resmen bulunduğumuz bölgede, özellikle de sabahları. eşimin servis kullanma imkanı var ama pandemi döneminde katiyen istemiyor, servis güzergahları çok değişti, servisin beni alacağı noktaya da taksiyle gitmem lazım diyor. ki bence bu en makul çözüm, çocukla sefil olacağımıza sen bir çözüm bul servisle idare et bir süre diyorum ama katiyen yanaşmıyor. sürekli arabayı kim alacak kavgası yapıyoruz. bazen o bazen ben taksiyle idare etmeye çalışıyoruz ama istisnasız taksi bulamama gibi bir olumsuzluk yaşıyoruz ikimiz de. geçenlerde eşim kendine iki günlük araba kiralamış ve 600 tl ye yakın para ödemiş. bana 2.arabayı sattırdın , tekrar araba alacağım kendime diyor. 2.el araba fiyatları çıldırmış durumda, kredi çekmesi lazım. zaten hali hazırda kredimiz var, istemiyorum. servis kullan diye diretiyorum. haksızlık mı ediyorum acaba? valla benim servis imkanım olsa seve seve atlarım , taksiyle hem sıkıntı yaşıyoryz hem bütçeye zarar.
bunu bilmiyorum, araç paylaşımı falan mı? bir bakayımMoov falan kullanın bari bir süre, taksi ile uğraşacağınıza daha kolay. Hem bu tarzda bir sürü uygulama çıktı şimdi. İstanbul'da çok sık kullanılıyor.
Saatlik araç kiralama uygulaması. Tamamen uugulama üzerinden qr kod ile kiralayıp online ödeme yapılıyor. Basit.bunu bilmiyorum, araç paylaşımı falan mı? bir bakayım
evet eşim geçen burdan araç kiraladı zaten, ucuz değil. arada yaparız da sürekli çözüm değil bize...Saatlik araç kiralama uygulaması. Tamamen uugulama üzerinden qr kod ile kiralayıp online ödeme yapılıyor. Basit.
Aynen öyle şükür var yoksa çocuklar bu zamanda hasta olacaklar ...benim adresimim çıktığı okul evimden gozukuyor ama dağın başı ya evden biraz yokuş yuruyup 300 basamak sonra okula varacaklar ormanın içinden ...yada ben erimesinler diye 3 km gideceğim orman yolundan araba ile ....şartlar kolay da biz araba diye tepiniyoruz zatenbugün korkunç bir hava vardı.arabayla çocuğu okula götürdüm eve döndüm sonra öğlen tekrar gittim arabanın içinde yemek yedirdim okula gene bıraktım öğleden sonra da korkunç bir fırtına ve yağmur başladı gene arabayla okula erken gittim içinde 25 dakika bekledim çocuğu aldım markete uğradım eve döndüm.tek arabamız olsaydı o yağmuru yemiştik zatürre başlangıcıydık çocukla şimdibir de küçük bir ev gibi kadının güvenliğini bile sağlıyor dışarda.
Kocaman köpekler faktörü de var yokuşları uzaklığı geçtim. Sanki biz kendimizden kısıp kasko vergi bakım muayene benzin parası vermeye çok mu meraklıyız bu pahalılıktaAynen öyle şükür var yoksa çocuklar bu zamanda hasta olacaklar ...benim adresimim çıktığı okul evimden gozukuyor ama dağın başı ya evden biraz yokuş yuruyup 300 basamak sonra okula varacaklar ormanın içinden ...yada ben erimesinler diye 3 km gideceğim orman yolundan araba ile ....şartlar kolay da biz araba diye tepiniyoruz zaten
Moov ile bence sorununuzu büyük oranda çözersiniz ben çok aktif kullanıyorum tavsiye ederim.evle okulum arası araçla 10-15 dk lık bir mesafe, oğlumun kreşi de eve arabayla 5 dk. ancak benim okul da, kreş de yürüyerek veya toplu taşımayla gidilebilecek bir konumda değil. eşimin iş yeri avrupa yakasında, biz anadolu yakasında oturuyoruz ancak araçla, eğer trafik yoksa 20-25 dk da gidiyor o da. iki aracımız vardı, yazın birini sattık. ev alma planımız vardı ancak bazı sebeplerden onu da erteledik. şimdi tek aracımızı paylaşamıyoruz resmen. benim özellikle çocuğu kreşten alıp bırakırken araca çok ihtiyacım var, taksi kullanmayı da denedim ancak taksi sıkıntısı yaşıyoruz resmen bulunduğumuz bölgede, özellikle de sabahları. eşimin servis kullanma imkanı var ama pandemi döneminde katiyen istemiyor, servis güzergahları çok değişti, servisin beni alacağı noktaya da taksiyle gitmem lazım diyor. ki bence bu en makul çözüm, çocukla sefil olacağımıza sen bir çözüm bul servisle idare et bir süre diyorum ama katiyen yanaşmıyor. sürekli arabayı kim alacak kavgası yapıyoruz. bazen o bazen ben taksiyle idare etmeye çalışıyoruz ama istisnasız taksi bulamama gibi bir olumsuzluk yaşıyoruz ikimiz de. geçenlerde eşim kendine iki günlük araba kiralamış ve 600 tl ye yakın para ödemiş. bana 2.arabayı sattırdın , tekrar araba alacağım kendime diyor. 2.el araba fiyatları çıldırmış durumda, kredi çekmesi lazım. zaten hali hazırda kredimiz var, istemiyorum. servis kullan diye diretiyorum. haksızlık mı ediyorum acaba? valla benim servis imkanım olsa seve seve atlarım , taksiyle hem sıkıntı yaşıyoryz hem bütçeye zarar.
Fazlasıyla haklısınız arabayı ona bırakmayın on katı diretin o toplu taşıma kullansın kendinizi sindirtmeyin arabanın sizde olması için yol taksi vs sağlam sebepleriniz var bunları ona sunun ve vazgeçmeyeceğinizi bilsin. Ne demek arabam varken ben taksilerle çocuk almaya gideceğim? Ah bu erkekler ...evle okulum arası araçla 10-15 dk lık bir mesafe, oğlumun kreşi de eve arabayla 5 dk. ancak benim okul da, kreş de yürüyerek veya toplu taşımayla gidilebilecek bir konumda değil. eşimin iş yeri avrupa yakasında, biz anadolu yakasında oturuyoruz ancak araçla, eğer trafik yoksa 20-25 dk da gidiyor o da. iki aracımız vardı, yazın birini sattık. ev alma planımız vardı ancak bazı sebeplerden onu da erteledik. şimdi tek aracımızı paylaşamıyoruz resmen. benim özellikle çocuğu kreşten alıp bırakırken araca çok ihtiyacım var, taksi kullanmayı da denedim ancak taksi sıkıntısı yaşıyoruz resmen bulunduğumuz bölgede, özellikle de sabahları. eşimin servis kullanma imkanı var ama pandemi döneminde katiyen istemiyor, servis güzergahları çok değişti, servisin beni alacağı noktaya da taksiyle gitmem lazım diyor. ki bence bu en makul çözüm, çocukla sefil olacağımıza sen bir çözüm bul servisle idare et bir süre diyorum ama katiyen yanaşmıyor. sürekli arabayı kim alacak kavgası yapıyoruz. bazen o bazen ben taksiyle idare etmeye çalışıyoruz ama istisnasız taksi bulamama gibi bir olumsuzluk yaşıyoruz ikimiz de. geçenlerde eşim kendine iki günlük araba kiralamış ve 600 tl ye yakın para ödemiş. bana 2.arabayı sattırdın , tekrar araba alacağım kendime diyor. 2.el araba fiyatları çıldırmış durumda, kredi çekmesi lazım. zaten hali hazırda kredimiz var, istemiyorum. servis kullan diye diretiyorum. haksızlık mı ediyorum acaba? valla benim servis imkanım olsa seve seve atlarım , taksiyle hem sıkıntı yaşıyoryz hem bütçeye zarar.
Kocayı beğenmemişlerdir, ben de şaşırdımcıyım mesela.Ay bu begenmedimciler neyi begenmedi acaba onu da merak ettim ? Dert begendiremedik zaar
Eşinizin marmaray kullanma şansı yok mu?evle okulum arası araçla 10-15 dk lık bir mesafe, oğlumun kreşi de eve arabayla 5 dk. ancak benim okul da, kreş de yürüyerek veya toplu taşımayla gidilebilecek bir konumda değil. eşimin iş yeri avrupa yakasında, biz anadolu yakasında oturuyoruz ancak araçla, eğer trafik yoksa 20-25 dk da gidiyor o da. iki aracımız vardı, yazın birini sattık. ev alma planımız vardı ancak bazı sebeplerden onu da erteledik. şimdi tek aracımızı paylaşamıyoruz resmen. benim özellikle çocuğu kreşten alıp bırakırken araca çok ihtiyacım var, taksi kullanmayı da denedim ancak taksi sıkıntısı yaşıyoruz resmen bulunduğumuz bölgede, özellikle de sabahları. eşimin servis kullanma imkanı var ama pandemi döneminde katiyen istemiyor, servis güzergahları çok değişti, servisin beni alacağı noktaya da taksiyle gitmem lazım diyor. ki bence bu en makul çözüm, çocukla sefil olacağımıza sen bir çözüm bul servisle idare et bir süre diyorum ama katiyen yanaşmıyor. sürekli arabayı kim alacak kavgası yapıyoruz. bazen o bazen ben taksiyle idare etmeye çalışıyoruz ama istisnasız taksi bulamama gibi bir olumsuzluk yaşıyoruz ikimiz de. geçenlerde eşim kendine iki günlük araba kiralamış ve 600 tl ye yakın para ödemiş. bana 2.arabayı sattırdın , tekrar araba alacağım kendime diyor. 2.el araba fiyatları çıldırmış durumda, kredi çekmesi lazım. zaten hali hazırda kredimiz var, istemiyorum. servis kullan diye diretiyorum. haksızlık mı ediyorum acaba? valla benim servis imkanım olsa seve seve atlarım , taksiyle hem sıkıntı yaşıyoryz hem bütçeye zarar.
İkinci araba daha mantıklı gibi görünüyorevle okulum arası araçla 10-15 dk lık bir mesafe, oğlumun kreşi de eve arabayla 5 dk. ancak benim okul da, kreş de yürüyerek veya toplu taşımayla gidilebilecek bir konumda değil. eşimin iş yeri avrupa yakasında, biz anadolu yakasında oturuyoruz ancak araçla, eğer trafik yoksa 20-25 dk da gidiyor o da. iki aracımız vardı, yazın birini sattık. ev alma planımız vardı ancak bazı sebeplerden onu da erteledik. şimdi tek aracımızı paylaşamıyoruz resmen. benim özellikle çocuğu kreşten alıp bırakırken araca çok ihtiyacım var, taksi kullanmayı da denedim ancak taksi sıkıntısı yaşıyoruz resmen bulunduğumuz bölgede, özellikle de sabahları. eşimin servis kullanma imkanı var ama pandemi döneminde katiyen istemiyor, servis güzergahları çok değişti, servisin beni alacağı noktaya da taksiyle gitmem lazım diyor. ki bence bu en makul çözüm, çocukla sefil olacağımıza sen bir çözüm bul servisle idare et bir süre diyorum ama katiyen yanaşmıyor. sürekli arabayı kim alacak kavgası yapıyoruz. bazen o bazen ben taksiyle idare etmeye çalışıyoruz ama istisnasız taksi bulamama gibi bir olumsuzluk yaşıyoruz ikimiz de. geçenlerde eşim kendine iki günlük araba kiralamış ve 600 tl ye yakın para ödemiş. bana 2.arabayı sattırdın , tekrar araba alacağım kendime diyor. 2.el araba fiyatları çıldırmış durumda, kredi çekmesi lazım. zaten hali hazırda kredimiz var, istemiyorum. servis kullan diye diretiyorum. haksızlık mı ediyorum acaba? valla benim servis imkanım olsa seve seve atlarım , taksiyle hem sıkıntı yaşıyoryz hem bütçeye zarar.
Yok, o guzergahta degilizEşinizin marmaray kullanma şansı yok mu?
Servis varken,akaryakıt fiyatlari uçmuşken bir yakadan diğerine gecmek icin araç kullanmakta ısrar eden eş bir size normal geliyor sanırım.Hayir öyle değil kim daha kisa mesafedeyse o yürüyebilir. Kocasi yüreme mesafede işi olsaydi ona söylerdim.
Illaki zorun cikarmak gerekmiyor.
Konu sahabi kreş ve ev arasi 5dk mesafedede diyor.
Bunu yürüye bilirsiniz en fazla 1000metre demektir .
Kocasi belki 10km yol uzakliğinda.
konu sahibinin eşi mi acaba diye bile şüphelendim benServis varken,akaryakıt fiyatlari uçmuşken bir yakadan diğerine gecmek icin araç kullanmakta ısrar eden eş bir size normal geliyor sanırım.
Toplu taşımaya binecek,bir kaç vesait değiştirecek olsa amenna ama bu durumda binip servise gidebilir pekala konforlu bir şekilde.
Konu sahibi de kış günü çocuğuyla konforlu şekilde okula,işe gidebilir.
Yok çocuğu yok bence bunu yazanın.konu sahibinin eşi mi acaba diye bile şüphelendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?