eşimle arabayı paylaşamıyoruz

Taksi bulamadigim icin cocugumu okula goturemedigim gün oldu. Istanbulda sabah saatinde ve is cikis okul cikis saatlerinde bu gercekten olan bir sorun.
Olabilir sorun şimdiye kadar çözülürdu.konu sahibi haksiz degil tabiki.esi inat ettigi icin oda çözüm bulmuyor sanki...yoksa simdiye takside ayarlanirdi diye düşünüyorum.

Kreşin servisi yok mu ya da eşiniz bırakamaz mı

Kızımın okulu da araçla 5 dakika,yürüyerek 20 -25 dakika sürüyor..biz servise verdik , bana spor evet ama çocuğa eziyet hergün o kadar yürütmek..bunun soğuğu,yapmuru var bir de..kızım 12 yaşında ve çantasını ben taşımama rağmen kıyamadık

Sen bunu nasıl yazarsin yürek mı yedin yiğidim çocuklarımi yağmurlu havada bile yurutmem gerektigni yazanlar varkene
bugün korkunç bir hava vardı.arabayla çocuğu okula götürdüm eve döndüm sonra öğlen tekrar gittim arabanın içinde yemek yedirdim okula gene bıraktım öğleden sonra da korkunç bir fırtına ve yağmur başladı gene arabayla okula erken gittim içinde 25 dakika bekledim çocuğu aldım markete uğradım eve döndüm.tek arabamız olsaydı o yağmuru yemiştik zatürre başlangıcıydık çocukla şimdi bir de küçük bir ev gibi kadının güvenliğini bile sağlıyor dışarda.

Ya benim oğlum da 3 yaşına 3 ay varken başladı anaokuluna. Trafik yoksa evden araçla 10 dk oğlumun okulu oradan 5 dk da benim okulum. Eşim 40 km ilçeye her gün dolmuşla gitti geldi sonra arkadaş aracını dolmuş gibi kullandılar servis çok erken bırakıp alıyor çocuk perişan olmasın dedi ki ben şehir merkezindeyim çok zorlasam dolmuşla da giderdim.

çantalar 25 kilo oluyor nasıl taşısın taşıyalım?

Eşi bırakırsa çok erken oluyormuş hem kendisi hem çocuğu için.

Ki her sabah 7.10 da çocuğunu servise bindiren bir anne olarak diyebilirim ki 2.5 yaş çocuğu için servis en son seçenek olmalı.
Benim çocuğum olmadığı için bir anne gibi riskleri doğruyu yanlışı çok düşünemiyorum

Benim çocuğum olmadığı için bir anne gibi riskleri doğruyu yanlışı çok düşünemiyorum
dün ankarada tek başına okuldan dönen 12 yaşlarındaki çocuğu 10 köpek parçalamış .çocuk yoğun bakımda.bizim semtte köpek dolu saldırdıkları da oldu .hadi gönder yürüyerek okula için rahat ederek.

kız bu üye gerçekten anlamıyor okuduğunu
bence görmezden gellere bir yenisi eklenebilir
lüks aracım yok 2012 bir aracım var ama dayanamayıp içinde şöyleee çocuğumla yayılırken bir resim atacağım ayoll.nedir bu araba düşmanlığı? ha bana at alırsa kendisi hayrına onla da resim paylaşırım.edit:cins at isterim ama

Lüks aracı kim kaybetmiş ki biz bulacaz memur maaşıyla.

Ah ah kazada pert olmasaydı arabamız belki bişecuk ederduk. Şimdi bizde de 2009 var o bile 2 ay önceye göre yüzde 50 artmış.

Kreşin servisi yok mu ya da eşiniz bırakamaz mı
Servis yok. Olsa da çok küçük oglum zaten servis bir seçenek değil. Esim sabah birakayim diyor ancak onun sabah birakabilecegi saat çok erken. Çocuk gecenin kör karanliginda gidiyor zaten, 6 bucukta kaldirmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…