- 15 Şubat 2013
- 26.538
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.410
- 798
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Iyi de.cocugun ne sucu var, anneyle sokaklarda taksi pesinde sabahin ayazindaArabayı satmak kimin fikri ise o başının çaresine bakmalı bence. Ortak kararsa şimdilik böyle idare edilmeli ama araba bakmaya başlanmalı. Belki iyi ve nispeten uygun bir şey denk gelir.
Ben de Anadolu yakasındaym eşim Avrupa yakasında çalışıyor. Servis yok. İki ya da üç vesait gidiyor işe ama arabayı bana bıraktı. Çocuklarla arabasız olmaz. Servis imkanı da varken eşiniz bencilce davranıyor. İncileri dökülmez servisle gitse yani benim eşimin dökülmedi henüz :) yani birde araba ile diğer yakaya geçmek işkence değil mi. Benim tüm tanıdıklarım isparka kadar araba ile gidip arabayı bırakıp metrobüs tercih ediyorlar o trafigi çekmektense.
Bi de karina , krese giden cocuga taksi aratiyosun sabahin köründe, karimi gecsem cocuguma kiyamamgeçen ekşide başlık açmışlar, soğukta beklenen servis diye
millet de veryansın etmiş, inanın anlayamadım, şok oldum ironi falan sandım meğer gerçekmiş
keşke iş yerinin servisi olsa da araba kullanmak zorunda kalmasam her gün her gün.
Hem masraf hem işkence.
Dediğim gibi gereksiz benzin yakımı, oksijeni etkiliyor, iklimi etkiliyor, etrafı pisletiyoruz.
Yani orada rahatça oturacağın bir servis gidiyor ve sen araba kullanıyorsun yine de, buna rağmen.
gerçekten aklım mantığım almıyor.
geçen ekşide başlık açmışlar, soğukta beklenen servis diye
millet de veryansın etmiş, inanın anlayamadım, şok oldum ironi falan sandım meğer gerçekmiş
keşke iş yerinin servisi olsa da araba kullanmak zorunda kalmasam her gün her gün.
Hem masraf hem işkence.
Dediğim gibi gereksiz benzin yakımı, oksijeni etkiliyor, iklimi etkiliyor, etrafı pisletiyoruz.
Yani orada rahatça oturacağın bir servis gidiyor ve sen araba kullanıyorsun yine de, buna rağmen.
gerçekten aklım mantığım almıyor.
Bi de karina , krese giden cocuga taksi aratiyosun sabahin köründe, karimi gecsem cocuguma kiyamam
Bitaksi kullanımı dışında yoldan geçeni çevirme devri resmen bitti. Asla almıyorlartaksi de gerçekten yok yaa
asla bulamıyorsun
hele hava yağmurluysa, gökten bir yağmur tanesi yere düştüyse artık 1 saat beklersin herhalde.
Çocukla o kadar yürüyemiyorsun da ama tek başınaysan yürü gitsin ne var yani...
Geçen akşam servis gelmedi, saat 6.30'a kadar taksi bekledik. Tam 1.5 saat ve hiçbiri almadı ya. Bir de dövmedikleri kaldı öyle afra tafralar. En sonunda da metrobüsle gittik. Taksi bulmak imkansız. Yani şimdi benim eşim toplu taşıma kullanıyor servisi yok, arabası olsa hiç düşünmeden bana verir, hele hele çocuğu alıp bıraksam lafını bile yapmaz.taksi de gerçekten yok yaa
asla bulamıyorsun
hele hava yağmurluysa, gökten bir yağmur tanesi yere düştüyse artık 1 saat beklersin herhalde.
Çocukla o kadar yürüyemiyorsun da ama tek başınaysan yürü gitsin ne var yani...
Konu sahibi çocuğun kreşe gitmesi için ısrar ettiğinden eşi bilerek bile yapıyor olabilir.Konu sahibinin eşi genel olarak bencil olduğu için ben sasirmadim.
Gün boyu yatar sabahtan akşama kadar dışarı çıkarmak işkence vs diyordu.
Hiçbir konuda yardımcı olmayan adam araba konusunda da bencillik yapması normal.
Bitaksi kullanımı dışında yoldan geçeni çevirme devri resmen bitti. Asla almıyorlar
Evet çocuk aklıma gelmemiş.Iyi de.cocugun ne sucu var, anneyle sokaklarda taksi pesinde sabahin ayazinda
Geçen akşam servis gelmedi, saat 6.30'a kadar taksi bekledik. Tam 1.5 saat ve hiçbiri almadı ya. Bir de dövmedikleri kaldı öyle afra tafralar. En sonunda da metrobüsle gittik. Taksi bulmak imkansız. Yani şimdi benim eşim toplu taşıma kullanıyor servisi yok, arabası olsa hiç düşünmeden bana verir, hele hele çocuğu alıp bıraksam lafını bile yapmaz.
Yağmurda taksi bulmak zaten mucizebitaksiden de bulamadım geçen gün
iyi ki de bulamamışım
ondan sonra bir hafta metrobüsle gidip geldik eşimle
taksiyle eşimi alacaktım yağmur yağıyordu araba serviste.
minibüs+metrobüsle eve gittik, 10 dk daha hızlı gittik ki "normal" vakitten
arabayla gitseydim herhalde ölürdüm trafik yoğunlu %85 ti çünkü o gün
ve ayakta gidiyoruz yarım saat, sabahları da hınca hınç bindik ama taksi aramadık hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?