eşimle arabayı paylaşamıyoruz

arabayla 5 dakika diyor. tabanvayla değil

2,5 yaşinda çocuğu bebek arabasina koyabilirsiniz.
Yine de süre 5 dakika olmayacaktır, kış mevsimindeyiz, soğuk hava,yağmur, işten gelince kadının daha çok yorulacağı kısmı bunlar hiç önemli değil, yeteri ki koca kişisi rahat etsin.

Arabayla 5 dak olan bir yer, yürüyerek 20 25 dakikadır en az bence. Her sabah çocukla 25 dak yürümek kolay mı? Çocuğum yok ama bence değil. Bunun soğuğu var, karı var.
Ya arkadaşim soğuk kar varsa nolmuş.
Siz çocukken hiç karda soğukta dişari cikmadinizmi.
Annelerinze bir sorun hangi kişta yağmurda yürümüşler.
Işte insanlar gittikce onun içinde hastaliklar çoğaliyor.
Doğal hareket alani sifira getiren biziz

bi de konu sahibi yürünecek ya da toplu ulaşımla gidilecek bir nokta da değil demiş.

ya kocası servisle gitmesin diye konu sahibi her gün 1 saat yürüsün mü bebekle.

Nolmuş ya biz şekerden değiliz.
Artik cocuklarimizi çok rahata aliştiriyoruz.Siz hiç yağmurda kişta okula gitmedinizmi .
Ben İzmir bursa surat yolu üzerinde idi okulum yol boyu yürüdüm tırlar geçerdi ..ama neden annem babam istediği için değil evde benden başka 2 okullu çocuk vardı

Evin geçimi tek babam sağlıyordu eskiden yokluk vardı ...

İsteyerek yurumuyordum yani

Şimdi altimda araba varken niye çocukları 300 basamaktan yaya yağmurlu havada ciksinlar diye ugrasayim ki

Ehliyet ve araba var

Sebebini bilmiyorim ama şuan iltihaplı romatizma hastasıyım annem hala üzülür der eskiden çok soğuklar o yollarda oldun sen böyle der ..

Sefa varken cefa niye cekeyim yada cektireyim ..üstleri ıslanınca hasta olunca yine ben bekleyecegim başlarını

Son düzenleme:

e tamam eş de birazcık yürüsün
yaşlanınca hareketsizlikten kalp damar hastalıkları çoğaldı
şöyle sabah yürüsün açılsın bir şey olmaz
bak bir sürü insan metrobüslerle işe gidip geliyor, ölmüyorlar yani

Yine de süre 5 dakika olmayacaktır, kış mevsimindeyiz, soğuk hava,yağmur, işten gelince kadının daha çok yorulacağı kısmı bunlar hiç önemli değil, yeteri ki koca kişisi rahat etsin.
Kocayi servisle gönder anca mesaiden 2 saat sonra eve gelsi pert olmuş adam koltuğa yayildi diye sonra söylenirsin

Kocayi servisle gönder anca mesaiden 2 saat sonra eve gelsi pert olmuş adam koltuğa yayildi diye sonra söylenirsin
Konu sahibinin kocası her türlü yayılıyor zaten. Bir sürü konusu var bununla ilgili.

Kadın daha az yorularak eve gelsin en azından. İşten sonra tek başına ev mesaisi yapıyor sonuçta.

ben bu fikrinize katiliyorum ama 5 dakika yuruyus mesafesi degil aracla 5 dakika,
hem de konu sahibi de ise yetisecek vs stresli yani, cocugu okula birakip eve donecek olsa belki yarim saat bile yurunur,
yurusun faydasi olur zarari olmaz neticede.
ama durum cok farkli cidden.

Sabah ise gitme stresi, cocugu hazirlama stresi, uzerine taksi stresi cekiyor su anda konu sahibi, peki neden?
esi servise binmek istemedigi icin, cidden bu merhametli adam isi mi?

büyük şehirlerde çocuk da varsa 2 araba lüks değil gerekli.ben vergi kasko benzin vs ödemekte zaman zaman zorlansam da asla satmayı ev peşinatı falan yapmayı düşünmedim.üniversite öğrencisi bekar çalışanlar çocuksuz çalışanlar için toplu taşıma olabilir ama çocukla mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…