- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
2,5 yaşinda çocuğu bebek arabasina koyabilirsiniz.
arabayla 5 dakika diyor. tabanvayla değilHayir öyle değil kim daha kisa mesafedeyse o yürüyebilir. Kocasi yüreme mesafede işi olsaydi ona söylerdim.
Illaki zorun cikarmak gerekmiyor.
Konu sahabi kreş ve ev arasi 5dk mesafedede diyor.
Bunu yürüye bilirsiniz en fazla 1000metre demektir .
Kocasi belki 10km yol uzakliğinda.
Yine de süre 5 dakika olmayacaktır, kış mevsimindeyiz, soğuk hava,yağmur, işten gelince kadının daha çok yorulacağı kısmı bunlar hiç önemli değil, yeteri ki koca kişisi rahat etsin.2,5 yaşinda çocuğu bebek arabasina koyabilirsiniz.
Okulda bıraksın diyecek ona da :)peki kadın işine de boş bebek arabasıyla mı gidecek sevgili üye? çünkü çocuğu bırakıp işe gidiyor da
Ya arkadaşim soğuk kar varsa nolmuş.Arabayla 5 dak olan bir yer, yürüyerek 20 25 dakikadır en az bence. Her sabah çocukla 25 dak yürümek kolay mı? Çocuğum yok ama bence değil. Bunun soğuğu var, karı var.
bi de konu sahibi yürünecek ya da toplu ulaşımla gidilecek bir nokta da değil demiş.Hayir öyle değil kim daha kisa mesafedeyse o yürüyebilir. Kocasi yüreme mesafede işi olsaydi ona söylerdim.
Illaki zorun cikarmak gerekmiyor.
Konu sahabi kreş ve ev arasi 5dk mesafedede diyor.
Bunu yürüye bilirsiniz en fazla 1000metre demektir .
Kocasi belki 10km yol uzakliğinda.
Okulda bıraksın diyecek ona da :)
ya kocası servisle gitmesin diye konu sahibi her gün 1 saat yürüsün mü bebekle.Ya arkadaşim soğuk kar varsa nolmuş.
Siz çocukken hiç karda soğukta dişari cikmadinizmi.
Annelerinze bir sorun hangi kişta yağmurda yürümüşler.
Işte insanlar gittikce onun içinde hastaliklar çoğaliyor.
Doğal hareket alani sifira getiren biziz
Ben İzmir bursa surat yolu üzerinde idi okulum yol boyu yürüdüm tırlar geçerdi ..ama neden annem babam istediği için değil evde benden başka 2 okullu çocuk vardıNolmuş ya biz şekerden değiliz.
Artik cocuklarimizi çok rahata aliştiriyoruz.Siz hiç yağmurda kişta okula gitmedinizmi .
Ya arkadaşim soğuk kar varsa nolmuş.
Kocayi servisle gönder anca mesaiden 2 saat sonra eve gelsi pert olmuş adam koltuğa yayildi diye sonra söylenirsinYine de süre 5 dakika olmayacaktır, kış mevsimindeyiz, soğuk hava,yağmur, işten gelince kadının daha çok yorulacağı kısmı bunlar hiç önemli değil, yeteri ki koca kişisi rahat etsin.
Kocayi servisle gönder anca mesaiden 2 saat sonra eve gelsi pert olmuş adam koltuğa yayildi diye sonra söylenirsin
Bebek arabasinda kalorifer yok sanırım2,5 yaşinda çocuğu bebek arabasina koyabilirsiniz.
Hayret ediyorumküçücük çocuk erimiyormuş yağmurdan ama eşi eriyebilirmiş
yazık servislerde mi "sürünsün" adam
Konu sahibinin kocası her türlü yayılıyor zaten. Bir sürü konusu var bununla ilgili.Kocayi servisle gönder anca mesaiden 2 saat sonra eve gelsi pert olmuş adam koltuğa yayildi diye sonra söylenirsin
Eve 2 saat gec gelecek ailesiyle gecirecek zamani azalacakniye serviste taş mı taşıtıyolarmış?
Ya arkadaşim soğuk kar varsa nolmuş.
hoşgeldin konu sahibinin kocasıKocayi servisle gönder anca mesaiden 2 saat sonra eve gelsi pert olmuş adam koltuğa yayildi diye sonra söylenirsin
büyük şehirlerde çocuk da varsa 2 araba lüks değil gerekli.ben vergi kasko benzin vs ödemekte zaman zaman zorlansam da asla satmayı ev peşinatı falan yapmayı düşünmedim.üniversite öğrencisi bekar çalışanlar çocuksuz çalışanlar için toplu taşıma olabilir ama çocukla mümkün değilay bilemedim
herkes 2. arabayı alın demiş
çok masraflı değil mi araba yaa
biz bir arabaya zor yetişiyoruz
bence eşiniz servisle gitsin, arada bir illaki yürüyebilir yahu, millet işe metrobüslerle minibüslerle gidiyor.
Sanki herkesin metrobüs ayağının dibinde mi?? Yooo??!!
millet bir ton da vesaite binmek için yardırıyor, bindiğinde de ayakta gidiyor üstelik.
Servisi olan insanın dertlenmesini inanın anlayamıyorum, kurusa bakmayın. Üstelik benzin bu kadar pahalı, trafik bu kadar yoğunken hali hazırda bir imkanı kullanmamak hem çevreye duyarsızlık hem keseye zarar.
Eşinizi haklı göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?