EŞİMLE ARAMDAKİ FARK.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mangetsu

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
636
476
303
Eşimde 13 yaş farkı ,25 yaşındaki ben,8 yıllık bir ilişki ve 3 yıl olmak üzere bir evlilik, problemmi ne eşimin benimle biyerlere(gezmek konusunda farklı yerlere) gelmek gitmek istemeyişi,
Ben bak şurda çok güzel bi kahvaltı yeri varmış oraya gidelimmi dediğimde şunlarıda çağıralım öyle gidelim aa bunlarda olsa daha eğlenceli olur gibi birsürü laf söz ve çok gezmek istemeyişi sürekli evde oturmak istemesi,
Kısacası 8 yılda ne anı biriktirdiniz neler paylaştınız derseniz ufak tefek parmakla saysan 10 tane etmiycek şeyler,

Ya problem bendemi bilmiyorum yoksa yaşım gereğimi gezip dolaşmak yürüyüş yapmak istiyorum ve eve tıkılmaktan çok yoruldum ot gibi geçiyor ömrüm bu konuda ve ben cok sıkıldım bu durumdan ne yapmalıyım bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.

Ruhum yaşlanıyor sanki : (

Siz kucuksunuz sanirim , bende yasca kucuyum zaman zaman bendede oldu ayni seyler benim enerjim daha yuksek ona kismen, ama canim istedigimde soyluyorum mesela sikiliyorum evde disari ciksakmi demem yeter hemen kalkip giyiner. Amma bazende cok yorgunum hafta sonu gitsekmi falan filan

17 yaşındaki kızın 30 yaşında adamla ne işi olur demekten kendini alamadım. Flört döneminde zaten adam kumaşını açık bi şekilde ortaya koymuştur. Bile bile lades demişsin, istersen üstüne git bişeylere zorla. Yada adam istediğin kıvama gelmiyosa kabullen. Başka çare yok gibi.

Bunun yaşla hiç ilgisi yok benim eşim de aynı anlattığın gibiydi. Aynı yaştaydık. Tüm önerilerime birilerini katmaya çalışırdı. Onlar da gelsin şunlar da gelsin. Grupla daha eğlenceli oluyor diye. Sonra yıllar sonra 10 yıl evlilikten sonra falan ben de o sıkıcı hallerinden sıkıldım ve birileriyle gitmekten Mutlu oldum. Onlar erkekler babız bayanlar muhabbet ediyorduk, dertleşiyorduk.

İmrendiğin bir akrabam var. Eşiyle müthiş uyumları var. İstedikleri yerde geziyorlar, her tatilde yurtdışında bir yerdeler. Tabi maddi durumları da iyi. Kamplar, haftasonları kafa dağıtmaya gitmeler tozmalar. Şahane gözüküyor. Allah bana da nasip eder inşallah. Dilerim sizinde öyle olur.

Adam 38 yaşında yani. Çok yaşlı sayılmasa da delikanlı da sayılmaz.
Babamı düşündüm, 30 yaşında evlenmiş, 38 yaşındayken aynı sizin anlattığınız gibiydi.
Yirmili yaşların heyecanı, dinamikliği asla olmuyor. İster istemez bir kabuğuna çekilme oluyor galiba.

Yok ya bunun yaşla alakası yok benm adamda ck evcıl ısten cıkar ksa ksa eve gelır dısarı cıkmak ıstemez lakın bı yere de gdersek ben bırılerını davet etmek ısterım esım ıstemez bu durumda bunların yasla alakası yok ben 27 esım 30 yasında

bence yaşla alakali degil esinizin yapisiyla alakali benim esimle aramda 14 yaş var benden daha hareketli ve sosyal. beni disari cikma konusunda esim ikna ediyor. ev kuşu olan benim

Tahmin etmiyor degildim boyle olucagini yani aklimdan geciyordu flort donemlerinde ama belkide oyle olmaz diyordum demekki sadece kendimi avutuyormusum ne yazikki artik yapabilicegim bisey yok sanirim umarim hersey duzelir bigun.

Yaşa takilma, adamin karakteri bu. Yaşla ilgisi hic yok belli. 8 yilda az ani diyorsun cunku.

Buna gore bir degerlendirme yapmak lazım. Konuşup ben boyle boyle istiyorum mutlu degilim vs vs... demen lazim. Kendi kendine dusundukce kuracaksin daha fazla. Konu uzayip gidecek.

Konusmakla cozulur inşallah. .

Yaşla alakası yok,adamın naturası bu.Biliyordunuz ,ya da evlenince sıkıcı olmaya başladınız adam da eğlenmek için başkasına ihtiyaç duyuyor.
Her ne ise ,sizin için kötü bir durum.
Sizi evden başka zamanlarda da istemeli.

Yav 30 yaşındaki biri 43 yaşındaki biriyle olur da, 17 yaşındayken 30 yaşındaki birinde ne buldunuz siz? O zaman ne bulduysanız şimdiki de farklı değil işte, siz olayın farkına geç varmışsınız sanırım. İdare etçeniz, yapcak bir şey yok, enerjileriniz uyuşmuyor.

iyi de sonradan olmamış ki

eskiden de böyle imiş

8 yıl sevgili iken iyiydi de şimdi mi sıkıntı oldu

ayrıca da adam 38 yaşında ben ve eşim 36 yaşındayız

her imkanda gezer tozarız da ede de takılırız

görümcem 43 eşi 48 yaşında bizden çok gezerler iki günlük ülkenin öteki ucu turları vs yaparlar

yaş değil kişilik bu

çözüm olarak biz baş başa gidelim deyip daha fazla eğlenmesini sağlamanız lazım

bir de siz hep evde misiniz

öyle değil ise eşiniz ile olan zamanları azaltın

gerekirse mesainiz işiniz vs olsun ona eve az zaman kalsın

Beni biraz ozlemesi gerektiginimi soyluyorsunuz ben calsiiyorum normalde aksamdan sabah sadece vaktimiz olur sadece,yani beni biraz ozlerse sanirim vakit gecirmek isteyebilir diye anladim soylediginizden.

Yaşla degil kisilikle alakali bu, benim esim de 37 yasinda simdi bu saatte kalk disari cikalim desem 30 saniye sonra kapida olur. Ama aranizdaki yas farki da cok cidden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…