Beni biraz ozlemesi gerektiginimi soyluyorsunuz ben calsiiyorum normalde aksamdan sabah sadece vaktimiz olur sadece,yani beni biraz ozlerse sanirim vakit gecirmek isteyebilir diye anladim soylediginizden.
Yanlış hesaplamadıysam 17 yaşındayken 30 yaşında adamla beraber olmaya başlamışsınız. Ne zorunuz vardı?
Para, para, para der Napolyon baba.
At kadar herif liseye giden kıza yanaşmış, iğrenç.
Konu sahibesi ayrı güzel kafada, adamın içi geçti neden diyor adam ortayaşlı ablacım sana ayak uyduramaz .
Bizimde 9 yas var benim esimde sevmiyo gezmeyi ciksakda zevk alamiyorum birilerini cagirmak istedigimdede Ben sevmiyorum baska gezelim diyo amma herseferinde tartisip eve donuyoruz simdi kizimla cikiyorum 10 aylik Esimlede cikmak istemiyorum Ben buldum isin kolayini sende tek cikap iyi vakit gecirecegini hissettirirsen oda pesine takilabilir tecrubeyle sanityEşimde 13 yaş farkı ,25 yaşındaki ben,8 yıllık bir ilişki ve 3 yıl olmak üzere bir evlilik, problemmi ne eşimin benimle biyerlere(gezmek konusunda farklı yerlere) gelmek gitmek istemeyişi,Benimle başbaşa vakit geçirmek istemeyişi
Ben bak şurda çok güzel bi kahvaltı yeri varmış oraya gidelimmi dediğimde şunlarıda çağıralım öyle gidelim aa bunlarda olsa daha eğlenceli olur gibi birsürü laf söz ve çok gezmek istemeyişi sürekli evde oturmak istemesi,
Kısacası 8 yılda ne anı biriktirdiniz neler paylaştınız derseniz ufak tefek parmakla saysan 10 tane etmiycek şeyler,
Ya problem bendemi bilmiyorum yoksa yaşım gereğimi gezip dolaşmak yürüyüş yapmak istiyorum ve eve tıkılmaktan çok yoruldum ot gibi geçiyor ömrüm bu konuda ve ben cok sıkıldım bu durumdan ne yapmalıyım bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.
Ruhum yaşlanıyor sanki : (
Yaşla başla alakası yok bu gezmenin. Bende eşimden 10 yaş kucugum o gezmeyi benden daha çok sever. Yapı ile alakalı. Eh adam onceden de bundan çok farklı değilmis.Eşimde 13 yaş farkı ,25 yaşındaki ben,8 yıllık bir ilişki ve 3 yıl olmak üzere bir evlilik, problemmi ne eşimin benimle biyerlere(gezmek konusunda farklı yerlere) gelmek gitmek istemeyişi,Benimle başbaşa vakit geçirmek istemeyişi
Ben bak şurda çok güzel bi kahvaltı yeri varmış oraya gidelimmi dediğimde şunlarıda çağıralım öyle gidelim aa bunlarda olsa daha eğlenceli olur gibi birsürü laf söz ve çok gezmek istemeyişi sürekli evde oturmak istemesi,
Kısacası 8 yılda ne anı biriktirdiniz neler paylaştınız derseniz ufak tefek parmakla saysan 10 tane etmiycek şeyler,
Ya problem bendemi bilmiyorum yoksa yaşım gereğimi gezip dolaşmak yürüyüş yapmak istiyorum ve eve tıkılmaktan çok yoruldum ot gibi geçiyor ömrüm bu konuda ve ben cok sıkıldım bu durumdan ne yapmalıyım bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.
Ruhum yaşlanıyor sanki : (
Benim de babamın eşi öyle. Küçük kardeşim onların yanında kalıyor. Sanki sürekli bir ben ona çok iyi bakıyorum hali. İki çocukları daha var büyüyünüz 2.5 küçüğü 1 yaşında. 20 yaş var babamla arlarındaÖyle bir örnek var, hatta sosyal medyada meşhur da bir kız. Eşi ile aralarında 16 yaş var kız 23 adam 39 yaşında 3 çocuklu...tabii ensesi kalın zengin bir adam. Kız hem adamın ilk eşine arada göndermeler yapıyor hem de 3 çocuğuna annelik ediyorum pozlarında sürekli vıcık vıcık evliliğini aile hayatlarını sergiliyor... Sevgi saygı vs ayaklarında ama parası olmasa bekar genç bir kız 3 çocuklu boşanmış adamla ne işi olur..
Esimle aramda 18 yas var 22 yasindayim. Malesef ayni durumdayiz eve geldigi gibi kumandayi eline alir uzanir yatana kadar. Kari koca hayatimiz kalmadi anlasamayan 2 arkadas gibiyiz daha cok. Ben surekli gezip tozmak isterim oda ister ama nereye gidicez daha dun oradaydik der ve gözumde karartir herseyi. Davul bile dengi dengine derler yas farki cok olunca anlasamiyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?