- Konu Sahibi bluemoon34
-
Merhaba arkadaşlar...ben 6 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir çocuğumuz var.eşimle evlenirken görücü usulü evlendik...aslında ilk baştab itibaren bazı şeylerin ters gittiğini farketmiştim...eşim evliliğimizin ilk günlerinden beri gece gizlice uygunsuz videolar izliyordu...çok ama çok üzüldüm,günlerce ağladım,sonunda konuştum..ne kadar rahatsız olduğumu benimde genç olduğumu ve benimle yaşaması gerektiğini söyledim..cevabı bütün erkekelr bunu yaparmış..oldu..sonuçta ben hamile kaldım bu durum daha da arttı,benden daha da uzaklaştı,doğum yaptım hemen yatakları ayırdı...ben bu duruma çok üzüldüm,günlerce ağladım...bebeğimi emzirirken sürekli ağladım..dünya tatlısı bir oğlum var...şu an eşimle aramız çok gergin,bende ona karşı soğudum, işve yap cilve yap tavsiyelerini dinleyemiyorumne yapacağımı bilemiyorum...çok ama çok üzgünüm bana tavsiyelerinizi bekliyorum,lütfen yardımcı olun....[/QUO
çok zor bir durum.ayrılmak kolay değil hem de bebek varken biliyorum fakat eğer zor bela yürüyorsa bu iş ve çalışıyorsan yani kimseye muhtaç olmayacaksan yol yakınken dönmende fayda var diyorum ben.
Merhaba arkadaşlar...ben 6 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir çocuğumuz var.eşimle evlenirken görücü usulü evlendik...aslında ilk baştab itibaren bazı şeylerin ters gittiğini farketmiştim...eşim evliliğimizin ilk günlerinden beri gece gizlice uygunsuz videolar izliyordu...çok ama çok üzüldüm,günlerce ağladım,sonunda konuştum..ne kadar rahatsız olduğumu benimde genç olduğumu ve benimle yaşaması gerektiğini söyledim..cevabı bütün erkekelr bunu yaparmış..oldu..sonuçta ben hamile kaldım bu durum daha da arttı,benden daha da uzaklaştı,doğum yaptım hemen yatakları ayırdı...ben bu duruma çok üzüldüm,günlerce ağladım...bebeğimi emzirirken sürekli ağladım..dünya tatlısı bir oğlum var...şu an eşimle aramız çok gergin,bende ona karşı soğudum, işve yap cilve yap tavsiyelerini dinleyemiyorumne yapacağımı bilemiyorum...çok ama çok üzgünüm bana tavsiyelerinizi bekliyorum,lütfen yardımcı olun....[/QUO
çok zor bir durum.ayrılmak kolay değil hem de bebek varken biliyorum fakat eğer zor bela yürüyorsa bu iş ve çalışıyorsan yani kimseye muhtaç olmayacaksan yol yakınken dönmende fayda var diyorum ben.
eşim ayrılmak istemiyor..kendisi mutluymuş,ayrıca bebeği çok seviyor ve ayrı duramazmış...beni en çok zorlayan zaten bebeği babasından ayırmak...ilerde bana hesap sorarsa benim vereceğim cevap onu ikna edebilecek mi? kendime ve bebeğe bakabilirim çok şükür ....
Keşke çocuk olmadan farketmiş olsaydınız.
1- Onu öyle kabul edip seyretmesine göz yumacak ve sesinizi çıkarmayacaksınız.
2- Kabul etmeyip boşanacaksınız.
Ben orta yol göremedim.
allah kolaylık versin çok üzüldüm. özel olacak ama karı koca ilişkiniz hiçmi yok yoksa zorakimi. forumda çok var buna benzer konular hiç yoksa eşinizle yakınlığınız acaba dışarda karşılıyor olabilirmi üzmek seni canım ama aklıma geldi[
dışarda öyle bişey yaptığını zannetmiyorum, eve çok düzenli gelir çoğu zamanını bebekle geçirir...benimle ilgilenmez sadece...bende onun ilgisini aramıyorum zaten,bende onunla ilişki filan istemiyorum artık,aramız çok açıldı...
allah kolaylık versin çok üzüldüm. özel olacak ama karı koca ilişkiniz hiçmi yok yoksa zorakimi. forumda çok var buna benzer konular hiç yoksa eşinizle yakınlığınız acaba dışarda karşılıyor olabilirmi üzmek seni canım ama aklıma geldi[
dışarda öyle bişey yaptığını zannetmiyorum, eve çok düzenli gelir çoğu zamanını bebekle geçirir...benimle ilgilenmez sadece...bende onun ilgisini aramıyorum zaten,bende onunla ilişki filan istemiyorum artık,aramız çok açıldı...
oturup tekrar konuşmayı denesen ve bu duruma katlanamadığını söylesen birazda onun ilgisini çekecek şeyler yapsan olurmu acaba giyim kuşam cilve falan. cilve demeyin demişsin seni anlıyorum ama aklımada başka bişey gelmiyor
Bekar bir guruh var her konuya girip bosan bosan yazip duruyor, foruma yeni uye olan hanimlar da sistemi bilmediklerinden bu tipleri kaale aliyor, evlenmemis kisilerin boyle topiclerdeki zirvalarina kulak asmayin
Merhaba arkadaşlar...ben 6 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir çocuğumuz var.eşimle evlenirken görücü usulü evlendik...aslında ilk baştab itibaren bazı şeylerin ters gittiğini farketmiştim...eşim evliliğimizin ilk günlerinden beri gece gizlice uygunsuz videolar izliyordu...çok ama çok üzüldüm,günlerce ağladım,sonunda konuştum..ne kadar rahatsız olduğumu benimde genç olduğumu ve benimle yaşaması gerektiğini söyledim..cevabı bütün erkekelr bunu yaparmış..oldu..sonuçta ben hamile kaldım bu durum daha da arttı,benden daha da uzaklaştı,doğum yaptım hemen yatakları ayırdı...ben bu duruma çok üzüldüm,günlerce ağladım...bebeğimi emzirirken sürekli ağladım..dünya tatlısı bir oğlum var...şu an eşimle aramız çok gergin,bende ona karşı soğudum, işve yap cilve yap tavsiyelerini dinleyemiyorumne yapacağımı bilemiyorum...çok ama çok üzgünüm bana tavsiyelerinizi bekliyorum,lütfen yardımcı olun....
Benim anlamadığım madem ilk günlerde farketmişsiniz neden çocuk olmadan bu duruma nokta koymadınız. Günlerce ağladım diyorsunuz. Kimi rahatsız olmaz bu durumdan, kimi de rahatsız olur sizin olayınızda olduğu gibi. Sonuçta evlendiğiniz adam değişmiyor. Madem rahatsız oluyordunuz o zaman başka çareler arayacaktınız. Bebeğiniz olmuş yine bir şey değişmemiş yine ağladım ve soğudum diyorsunuz. Bir aile terapistine görünün isterseniz.
aile terapistine gitme fikrini saçma buluyorsunuz..Arkadasin evlilik terapistine gidecek maddi gucu olmayabilir. Eskiden terapist mi vardi. her konuya bosan, evlilik terapistine git minvalinde olur olmaz fikirler pompaliyorsunuz. Bunlarin hic biri cozum degil. Terapist, sadece aonuca odaklanir, sonucu yaratan sebebleri degistiremez. Neden insanlari oldugu gibi kabul etmek, sorunun kaynagina inmek dusuncesini arkadasa telkin etmiyoruz. Birde kocasina sor bakalim, o karisi hakkinda ne dusunuyor. Ben burda objektif olmaya calisiyorum.ay canim kiyamam aglama, bosan, noktayi koymalisin,terapiste git bilmem ne
Bunlar dupeduz isguzarlik.
Arkadasin evlilik terapistine gidecek maddi gucu olmayabilir. Eskiden terapist mi vardi. her konuya bosan, evlilik terapistine git minvalinde olur olmaz fikirler pompaliyorsunuz. Bunlarin hic biri cozum degil. Terapist, sadece aonuca odaklanir, sonucu yaratan sebebleri degistiremez. Neden insanlari oldugu gibi kabul etmek, sorunun kaynagina inmek dusuncesini arkadasa telkin etmiyoruz. Birde kocasina sor bakalim, o karisi hakkinda ne dusunuyor. Ben burda objektif olmaya calisiyorum.ay canim kiyamam aglama, bosan, noktayi koymalisin,terapiste git bilmem ne
Bunlar dupeduz isguzarlik.
aile terapistine gitme fikrini saçma buluyorsunuz..
bir de sosyoloji uzmanı olduğunuzu söylüyorsunuz..
ilginç...
ha bu arada.. neden sosyoloji?? eskiden sosyoloji uzmanlığı mı vardı??
Evet. Bekara bosamasi kolay diye bosuna atasozu yok. Bosanmak iyi tahlil edilmedigi surece cogunlukla bir cozum degil, sorunlar silsilesinin basi olur. benim evliliginde problemi olan arkadasa nacizane birkac tavsiyem olabilir. Gayemiz herzaman yapici olmak olmali, yikmak kolay, yapmak zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?