Eşimle aramız giderek açılıyor :(

Benim bu konuda k8 hassasiyetimi bu arkadas cok guzel ozetlemis, yani once kendinden baslamali insan, profesyonal destek alinacaksa bile kendini buna maddi manevi hazirlamasi gerek.

eşim konuşmayı iyi bilen birisidir,tartışma olacağı zaman her zaman tartışmayı haklı bitirmeyi başarır,ben onu konuşarak ikna edebileceğimi atık sanmıyorum,şu an yaptığım tek şey bebeğim için beklemek...sorun da burda bekledikçe kırgınlığım artıyor,gerçekten bir gün düzelecek mi bilemiyorum..

Benim bu konuda k8 hassasiyetimi bu arkadas cok guzel ozetlemis, yani once kendinden baslamali insan, profesyonal destek alinacaksa bile kendini buna maddi manevi hazirlamasi gerek.

ben kendim gitmek istiyorum aslında sorun bendeyse ben düzelmeliyim,kendim içinde ailem içinde..ancak maddi olarak şu an hazır değilim,devlet hastanelerini düşünebilirim alternatif olarak..

ben kendim gitmek istiyorum aslında sorun bendeyse ben düzelmeliyim,kendim içinde ailem içinde..ancak maddi olarak şu an hazır değilim,devlet hastanelerini düşünebilirim alternatif olarak..

inşallah karşına iyi bir yol gösterici çıkar da,çok daha kolay bir şekilde üstesinden gelirsin bu durumun.

Son düzenleme:

Farklı evrenlerden yazışıyoruz. Birbirimize iyi geceler dileyelim.

Terapiste gidersen daha dik duracağına ve sorununun üzerinden daha kolay gelebileceğine inanıyorum. En azından kırgınlıkların azalır ve bakış açın değişebilir. Bu zamanın iyileştirebileceği ya da buradan verilecek tavsiyelerle değişebilecek bir konu değil.

Son düzenleme:

Bakis acisi farki diyelim. Pozitif Bilimle kanitlanmamis her konu yoruma aciktir. Hele ki insan iliskileri gibi genis bir alanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…