eşimle aramız iyi ama..

Kizlar eşimle aram hamdolsun iyi ama kayınvalidem bi tuhaf insan ben ne yaparsam yapiyim gözü görmez kzı en ufak bisey yapsin dünyalar onun olur.halbuki cok kiymet veririm bende ama neden iyilik yaramaz ki bu kaynanalara :KK43:
öyle bir insana yapmayacaksın cnm sende :) bnm kvnin kızı yok şükür ben en ufak bişey alsam çok mutlu olur :)

en iyisi bu.. annemden biliyorum, babanem geçici felç olmuştu 5 ay.. 5 ay annem kaldı refakatçı, 5 halam var.. hepimiz de yakın oturuyoruz.. kimse de hastanede gidip kalmadı.. sadece ziyaretçi oldular. küçük çocukları varmışmış.. o zamanlar en küçük kardeşim 2 yasındaydı.. bizi düşünen yok...bunlara ragmen babanemin yüzü gülerdi kızlarını gördüğünde.. annemle konusmazdı bile hastanede..ve 5 ayın sonunda tamamen iyileştiğinde herkese ''kızlarım sağolsun hep geldiler'' dedi.. gelin için kimse bir şey söylemedi..

yine biz hastaneye götürürüz hep bir şey oldugunda..geçenlerde randevu yoktu.. dedemin doktoru izne çıkmış.. 2 hafta sonra alırız randevu, suan doktor yok dedim.. herkese duyurmuşlar işte bize randevu almıyorlar, bi doktora götürmüyorlar diye.. yine kızlarımm kızlarım... alın da sokun bir yerinize be kızlarınızı.. zavallı anneciğim haftada 1 gün 4-5 saatliğine eve uğruyordu sadece... o da banyo, üst baş değişikliği için.. halalarımın hepsi annemin kızı yasında.. annem onlara yengelik değil annelik yaptı.. ama kimse bunu görmüyor.. 5 ay harab olan biz olduk o dönemde. kimsenin umrunda bile değil... babam da o kadar kör ki.. hiç bir zaman bizi savunmuyor.. canım annem.. ah ahh.. içimi döktüm iyi geldi..

yani demem o ki hiç değmiyor, bırak boşver.. kimseyi memnun edemiyorsun...

Annen ne diye kendini harab etti ki ? Onu anlamiyoorum iste? Baban mi zorladi ? Kendi istegi ile yaptiysa ya sevap diye yapmistir sevabini almistir ya da Kendini suclu hissetmistir gene sevabini almistir, ama iste olan size olmus, sizi harab etmis evde.

ben annenin yerinde olsam kesinlikle yapmazdim oyle kayinvalideye hic birsey.

Annen ne diye kendini harab etti ki ? Onu anlamiyoorum iste? Baban mi zorladi ? Kendi istegi ile yaptiysa ya sevap diye yapmistir sevabini almistir ya da Kendini suclu hissetmistir gene sevabini almistir, ama iste olan size olmus, sizi harab etmis evde.

ben annenin yerinde olsam kesinlikle yapmazdim oyle kayinvalideye hic birsey.
annem neler neler çekti... ama yine de allah rızası için içinden gelerek yapıyor her şeyi..

Back
X