eşimle aramızdaki iletişimsizlik

gözden ırak olan gönülden ırak oluyor hepsi bu

İşte oda onların derdi seni üzmesin diye söylemiyor bence

Ben 13-14 ay başka şehirde çalıştım. 3 gün çalışıyor, 4 gün evimde oluyordum ilk 6 aydan sonra. Ona rağmen son dönemlerde eşim benden uzaklaşmıştı, o farkında değildi tabii. Toparlamamız da biraz zamanımızı aldı. Ben çok sabrettim ama, hiçbir şey demedim. Zamanla geçti gitti.:)

Erkeklerin ellerinden sorumluluklarini görevlerini hafifletelim ama belli etmeyelim lütfen zira sonra degisebilirler.. gerek yok..

Henuz evli degil nisanli olmama ragmen hesap kitap yapamadim 3 yildir diger iliskilerimde yapardim cunku guvenemezdim bence sorunun cevabi icinizde.bunlaro yazarken aklinizdan ne geciriyorsunuz oturup etraflica dusunun.

Ama öok değişik bir evlilik, herkes kendi ailesi ile yaşıyor, tatillerde görüşülüyor sadece.
Çok da normal bir ilişki beklememek lazım. Biraz daha çabalamalı karşı taraf bence. Yoksa araya soğukluk girer yerleşir.

Bizde hiç sıkıntı olmadan atlatırız inş

Yok öyle değil biz bir aydın ayrı şehirlerdeyiz öncesinde ikimizde aynı şehirde yaşıyorduk

Kesin bi sikintisi vardir cunku benim esimde beni aramadiginda kisa cevaplar verdiginde anliyorum gecici bir suredir merak etmeyin

Herkesin huyu farklı olabilir tabiki..
kendimden örnek verecek olursam yaklaşık 5 seneyi bulacak evliliğimiz eşim gün içinde muhakkak arar ve mesaj ta yazar bu konuda hiç bi zaman aksatma yaptığını görmedim hatta Avrupa'da yasıyoruz vize işleri yüzünden 6-7 ay ayrı kaldığımız olmustu o günlerde bile gün içinde arar akşamları da görüntülü konuşurduk

Sorumluluklarını hafifletmeye çalışıyorum ama ona hissettirmezsem bana kırılmaz mı yardımcı olamıyorum diye

Aradaki ince çizgiyi korumakta fayda var herzaman tabi ki destek olduğunuzu hissetsin ama özellikle yeni evlilikler de biraz dikkatli olmak lazım. .

Hepsi tabi ki aynı değil ama günümüzde de erkekler ihtiyaç karşılayan eşleri gördüğünde sorumsuzlasabiliyor ..

Ben konudan uzaklaşıp farklı bi boyuta yorum yapmış oldum ama söylemeden geçemedim. ..

Konu içinde şunu diyebilirim aranızdaki iletişimi en iyi siz bilirsiniz farklı birşey olsa hissedeceğinizı düşünüyorum. . En azından akşamdan merak edip araması gün içinde ne yaptığınızı iyi olup olmadığınızı sorması gerekir ..

Haklısın bence insan merak eder arar sorar bu nasıl evlilik hiç arama telefonu da kapat bakalım.napacak
Bende bunu anlamıyorum saat gece yarısı oldu adam hala ne aradı ne mesaj dünde öyleydiben mesaj attım sonra gece ama bu gece atmayacağım mesaj falan sorunca sevmiyormuş telefon görüşmelerini kendisi nişanlıykende buna benzerdi ama bu kadar değil ailemin yanındayım diye sanırım hiç merak etmiyor adam beni

Benim eşim beni arar genelde günde en az 2 kez ama ne oluyorsa aikesinin yanına gidince hiç aramazdı ben de haliyle neden diye sorardım ben aradığımda sesi soğuk veya mesafeli gelirdi bu huyuna gıcık olurdum hatta beraber gittigimizde bile mesafeli oturudu sonra çözdüm durumu ailesi beni istemediği için artık dolduruyolardı sanırım o da doldurusa geliyordu.Artık gitse de aramıyorum sormuyorum kendisi arar sorar kafaya takmıyorum.İnanın ki düzeldi hatta bana kızıyor neden beni aramıyorsun diye :)

Ya insanın.başına herşey gelebilir kötü haber tez duyulur mu diyo çok mu yoğun anlamadım ki çocuğu olsa çocuğunu da mi aramayacak garip bişey hiç arama yok o merak etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…