- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Postmodernik
-
gözden ırak olan gönülden ırak oluyor hepsi buMerhaba hanımlar
Daha öncede konu açmıştım bu aralar psikolojik olarak pek iyi değildim eşimle ayrı şehirlerdeyiz ama bu şimdilik mecburiyetten gibi bir şey sorun o mudur bilmiyorum bir 10 gün önce eşim benim bulunduğum şehre geldi birlikte tatile çıktık çok eğlendik ve güzel vakit geçirdik tatil dönüşü ben ailemin yanına o kendi ailesinin yanına döndü ve 2 gündür eskisi gibi samimi değil bana şöyle ki aramıyor bile ben arıyorum kısa kesiyor mecburen kapatıyorum mesaj atmıyor ben arıyorum ayrıldığımız ilk gün böyle değildi son iki gündür böyle siz hiç böyle sorunlar yaşadınız mı bir yıllık evliyiz sizce eşim neden böyle davranıyor tecrübeli hanımlar bana bi akıl verin ben bunu eşime söyleyince abartıyor oluyorum ben öyle beni sürekli arasın demiyorum da yani
İşte oda onların derdi seni üzmesin diye söylemiyor benceAma ailesi bize hiç yardım etmediler maddi manevi yine ikimiz çözeceğizher şeyi ben istiyorum bana söylesin tek başına yüklenmesin ailesi anca kendi dertleriyle ilgili aksine eşime kendi dertlerini anlatıp daha da moralini bozarlar ama eşime unu söylesem kabul etmez ailesini savunur halbu ki ben onun ailesiyim artık
Merhaba hanımlar
Daha öncede konu açmıştım bu aralar psikolojik olarak pek iyi değildim eşimle ayrı şehirlerdeyiz ama bu şimdilik mecburiyetten gibi bir şey sorun o mudur bilmiyorum bir 10 gün önce eşim benim bulunduğum şehre geldi birlikte tatile çıktık çok eğlendik ve güzel vakit geçirdik tatil dönüşü ben ailemin yanına o kendi ailesinin yanına döndü ve 2 gündür eskisi gibi samimi değil bana şöyle ki aramıyor bile ben arıyorum kısa kesiyor mecburen kapatıyorum mesaj atmıyor ben arıyorum ayrıldığımız ilk gün böyle değildi son iki gündür böyle siz hiç böyle sorunlar yaşadınız mı bir yıllık evliyiz sizce eşim neden böyle davranıyor tecrübeli hanımlar bana bi akıl verin ben bunu eşime söyleyince abartıyor oluyorum ben öyle beni sürekli arasın demiyorum da yani
Tatil için önceden rezervasyon yaptırmıştıkKuruşu hesaplarken tatile çıkıp bide üstüne nasıl eğlenebiliyorsunuz gerçekten merak ettiğim için soruyorum ?
Ama ailesi bize hiç yardım etmediler maddi manevi yine ikimiz çözeceğizher şeyi ben istiyorum bana söylesin tek başına yüklenmesin ailesi anca kendi dertleriyle ilgili aksine eşime kendi dertlerini anlatıp daha da moralini bozarlar ama eşime unu söylesem kabul etmez ailesini savunur halbu ki ben onun ailesiyim artık
Bizde hiç sıkıntı olmadan atlatırız inşBen 13-14 ay başka şehirde çalıştım. 3 gün çalışıyor, 4 gün evimde oluyordum ilk 6 aydan sonra. Ona rağmen son dönemlerde eşim benden uzaklaşmıştı, o farkında değildi tabii. Toparlamamız da biraz zamanımızı aldı. Ben çok sabrettim ama, hiçbir şey demedim. Zamanla geçti gitti.:)
Yok öyle değil biz bir aydın ayrı şehirlerdeyiz öncesinde ikimizde aynı şehirde yaşıyordukAma öok değişik bir evlilik, herkes kendi ailesi ile yaşıyor, tatillerde görüşülüyor sadece.
Çok da normal bir ilişki beklememek lazım. Biraz daha çabalamalı karşı taraf bence. Yoksa araya soğukluk girer yerleşir.
Sorumluluklarını hafifletmeye çalışıyorum ama ona hissettirmezsem bana kırılmaz mı yardımcı olamıyorum diyeErkeklerin ellerinden sorumluluklarini görevlerini hafifletelim ama belli etmeyelim lütfen zira sonra degisebilirler.. gerek yok..
ikimizde birbirimizi seviyoruz ve benden uzaklaşıp soğumasından korkarımKesin bi sikintisi vardir cunku benim esimde beni aramadiginda kisa cevaplar verdiginde anliyorum gecici bir suredir merak etmeyin
yok yok aklina oyle seyler getirme neden sogusun kiİnş öyledir çünkü
ikimizde birbirimizi seviyoruz ve benden uzaklaşıp soğumasından korkarım
Sorumluluklarını hafifletmeye çalışıyorum ama ona hissettirmezsem bana kırılmaz mı yardımcı olamıyorum diye
Haklısın bence insan merak eder arar sorar bu nasıl evlilik hiç arama telefonu da kapat bakalım.napacakAbartıyor muyum ki ben gün içerisinde en azından bir defa arasın istiyorum ama oda yok yani
Bende bunu anlamıyorum saat gece yarısı oldu adam hala ne aradı ne mesaj dünde öyleydiben mesaj attım sonra gece ama bu gece atmayacağım mesaj falan sorunca sevmiyormuş telefon görüşmelerini kendisi nişanlıykende buna benzerdi ama bu kadar değil ailemin yanındayım diye sanırım hiç merak etmiyor adam beniHaklısın bence insan merak eder arar sorar bu nasıl evlilik hiç arama telefonu da kapat bakalım.napacak
Ya insanın.başına herşey gelebilir kötü haber tez duyulur mu diyo çok mu yoğun anlamadım ki çocuğu olsa çocuğunu da mi aramayacak garip bişey hiç arama yok o merak etsinBende bunu anlamıyorum saat gece yarısı oldu adam hala ne aradı ne mesaj dünde öyleydiben mesaj attım sonra gece ama bu gece atmayacağım mesaj falan sorunca sevmiyormuş telefon görüşmelerini kendisi nişanlıykende buna benzerdi ama bu kadar değil ailemin yanındayım diye sanırım hiç merak etmiyor adam beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?