Ben kendim dönmedim ki abim için döndüm bi daha öyle olursa nie arkamda durmasın ki aksine daha çok dururAyrılmayacaksınız o belli de bari abinizi falan tekrar çağırmayın boşu boşuna ortalık karışacak onlarda bi daha arkanızda durmaz geri gidiyorsunuz diye. Daha da dayak yemek istemiyorsanız ve değer görmek istiyorsanız zahmet olacak ama biraz tepkili durun bu kadar mı muhtaçsınız. Aranız eskisi olsun derken tekrar beni dövsün mü istiyorsunuz iyiyken dövmüş sizi. Psikolojiniz iyi değil ..
adam sizi dövmüş bildiginiz dövmüş farkındamısınız? halen ona yaklaşma planları yapmanız anormal degil mi.Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce bi konu yüzünden eşim bana el kaldırdı sırtıma omzuma falan vurdu o gece hiç sesimi çıkarmadım sabahı abimi aradım abim iki dakka içinde kapıya geldi beni kendi evine bıraktı bağırdı çağırdı nasıl el kaldırır sana telefonu kapat bundan sonra yüzünü göremez şimdi iş yerine gidiyorum dua edin orda olmasın falan dedi sinirden gözleri döndü resmen neyse iş yerine gitti abisi oradaydı eşim orda değilmiş abisine bağırıp çağırmış çabuk onu ara gelsin falan demiş abisi bi şekilde sakinleştirmiş abimi yoksa olacakları hayal bile edemiyorum
Neyse 1 hafta kaldım abimde bikaç kere eşim aradı beni açmadım abisi gidip geldi sürekli özür diledi eşim adına bi daha olmayacak falan abim bana bıraktı kararı sen biliyorsun gitmek istemiyorsan kal ama bana sorarsan abisinin hatrı için bir şans tek bir şans ver saten bi daha öyle bişi olursa bu kadar kolay olmaz dedi bende abimin hatrı içim geldim eve eşim aldı bizi
1 haftadır evdeyim asla ama asla tek bir kelime etmiyor bişi isterse 5 yaşındaki kızımızdan istiyor yada kendi kalkıyor asla bişi lazım olsa dahi aramıyor tek kelime etmiyor akşamları arkadaşıyla dışarda yemek yiyip geliyor kahvaltı yapmadan çıkıyor
Madem eve geldim çok uzatmak istemiyorum dün yanaşayım belki düzelir dedim çocuklar uyumuşken yanaştım ilişki oldu ama ilişkiden sonra sırtını dönüp uyudu odun yine aynı odun
Erkekler biraz çocuk gibidir daha doğrusu benimki öyle benden adım bekler asla kendisi yanaşmaz yanaşsa ilişki için yanaşır sonrasında aynı devam eder
Ben çocuklarda etkilenmesin diye küslüğü devam ettirmek istemiyorum açıkçası tamam haksız olan o ama büyüklük bende kalsın evin huzuru daha fazla kaçsın istemiyorum daha doğrusu küslüğe dayanamıyorum
Size şöyle bi sorum olacak acaba diyorum abisini arasam durumu anlatsam eşimle biraz konuşsa nasıl olur yada ben ona nasıl yanaşmalıyım ne yapsam yada yapsam mı yoksa boşversem mi bilmiyorum ama bildiğim tek şey var daha fazla dayanamıyorum
Anormal evetadam sizi dövmüş bildiginiz dövmüş farkındamısınız? halen ona yaklaşma planları yapmanız anormal degil mi.
Yahu olmazsa olmasın. Siz böyle korktukça o daha çok naz yapar emin olun. Biraz güçlü duracaksiniz. Kaybetme korkunuzun olmadığını hissettireceksiniz sabırlı olacaksınız. Benim için buradan bakınca bu yaptığı bir boşanma sebebi mesela ama siz şiddet gören taraf olduğunuz halde suçlu taraf konuşmuyor diye evliliğiniz eskisi gibi olmaz diye korkuyorsunuz. Siz eşinizden şiddet gördükten sonra geçtiniz zaten o eşiği, artık ne yapsanız da evliliğiniz eskisi gibi olmayacak.Ana şöyle bişey var ben konuşmazsam asssla ama asla yaklaşmaz bende bu şekilde uzun süre devam ederse evliliğimiz asla eskisi gibi olmayacak diye korkuyorum galiba
Evliliği abiniz mi yaşıyor ? Ne alaka abim için ? Dönesiniz varmış dönmüşsünüz. O da bahane olmuş. Kendinize dürüst olun.Ben kendim dönmedim ki abim için döndüm bi daha öyle olursa nie arkamda durmasın ki aksine daha çok durur
Evet herkes arkamda ama bende bu salağın peşindeyim hangi akılla bilmiyorum
Böyle giderse aramız iyice soğur eskisi gibi olamayız diye korkuyorum galiba
Evet beni hem o eziyor hemde yetmezmiş gibi kendi kendimi ezdiriyorum hangi akılla yaptım bilmiyorum kullanılmış gibi hissediyorum bunu yaptıktan sonra küs kalmakla düzelmesini beklemekte zor gibiYahu olmazsa olmasın. Siz böyle korktukça o daha çok naz yapar emin olun. Biraz güçlü duracaksiniz. Kaybetme korkunuzun olmadığını hissettireceksiniz sabırlı olacaksınız. Benim için buradan bakınca bu yaptığı bir boşanma sebebi mesela ama siz şiddet gören taraf olduğunuz halde suçlu taraf konuşmuyor diye evliliğiniz eskisi gibi olmaz diye korkuyorsunuz. Siz eşinizden şiddet gördükten sonra geçtiniz zaten o eşiği, artık ne yapsanız da evliliğiniz eskisi gibi olmayacak.
Ben de diyorum ki bari yine alttan alan kendini ezdiren siz olmayın. Evlilik ikinizin evliliği. Bitmesini istemiyorsa şu durumda o da çabalayacak. Kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz yalnız da değilsiniz arkanızda aileniz var dağ gibi. Biraz titreyin kendinize gelin eşinize merhamet değil biraz öfke duyun şu durumda olması gereken o. Siz hala kendinizde hata arıyorsunuz adam da sizden emin, dayağı yedi geldi üstüne bir de benimle birlikte oldu bu daha da gitmez diye düşünüyor.
İçinize sinmiyorsa kimseye hesap vermeden çıkın gidin ailenizin yanına. Sorarlarsa da ben elimden geleni yaptım, mağdur olduğum halde ben adım attım ama o pişman değil, bu şekilde devam edemem deyin. Karşı taraf cabalasin, ki emin olun siz güçlü durunca etekleri tutuşmaya başlar bir süre sonra
Ya hadi dondunuz
Adam niye yuz vermiyor
Hadi o yuz vermiyo siz niye kendinizi ona iliski yasamak zorunlulugunda hissediyosunuz
Adam hem suclu hem guclu
Seni eve getirdi madem seninle ilgilenmesi ozur dilemesi gerek
Adam resmen kendini naza cekmis sizin yapmaniz gerekirken
Bütün bunları yaşayıp hala arayı düzeltmeye çalışan yine siz .. pes doğrusu size ne desek boş. Bu akşam gidip yine yanaşırsınızEvet beni hem o eziyor hemde yetmezmiş gibi kendi kendimi ezdiriyorum hangi akılla yaptım bilmiyorum kullanılmış gibi hissediyorum bunu yaptıktan sonra küs kalmakla düzelmesini beklemekte zor gibi
Bir kere verdim o kozu eline
Konu sahibi safmısınız iyi niyetlimisiniz anlamadım. Size şiddet gösteren bir adamla e bir zahmet eskisi gibi olmayın. Nasıl böyle değersizleştiriyorsunuz kendinizi. Bu evlilik mi Allah aşkına bi kendinize gelin. Size el kaldırmış siz hala kur yapıyorsunuz. Şu üzgün üzülmüş modundan da çıkınAna şöyle bişey var ben konuşmazsam asssla ama asla yaklaşmaz bende bu şekilde uzun süre devam ederse evliliğimiz asla eskisi gibi olmayacak diye korkuyorum galiba
Bunu koz vermek olarak düşünüp üzme kendini, bu adımı da attım ama o kabul etmedi diye düşün. Sen bütün yolları denemiş oluyorsun. Buradan sonrası yolları ayırmak olur artık. Evet yapmasan iyi olurmuş ama kullanılmış olarak falan görme, amacın evliliği normal seyrine çekmekti ama o bu fırsatı değerlendirmedi. Bundan sonra gururunun koynuna girer artıkEvet beni hem o eziyor hemde yetmezmiş gibi kendi kendimi ezdiriyorum hangi akılla yaptım bilmiyorum kullanılmış gibi hissediyorum bunu yaptıktan sonra küs kalmakla düzelmesini beklemekte zor gibi
Evet bu benim için de bi koz olmuş oldu bekleyecem 1 hafta kadar aynı devam ederse artık kendisi bilirBunu koz vermek olarak düşünüp üzme kendini, bu adımı da attım ama o kabul etmedi diye düşün. Sen bütün yolları denemiş oluyorsun. Buradan sonrası yolları ayırmak olur artık. Evet yapmasan iyi olurmuş ama kullanılmış olarak falan görme, amacın evliliği normal seyrine çekmekti ama o bu fırsatı değerlendirmedi. Bundan sonra gururunun koynuna girer artık
Iste sonra neden esim beni hep dovuyorAdam önce dayak atmış, sonra tribe yakalanmış küsmüş
Ben evden çekip gittim diye yapıyor bu tribi hadsizIste sonra neden esim beni hep dovuyor
Cunku firsar veriliyor
Abisi ne guzel abiligini yapmis almis goturmus bacisini
Hadi desen ki adam pisman oldu kopekler gibi, ozur diledi agladi yalvardi hadi sans vermesini anlarim belki
Adam eve getirecek arkasindanda surat yapacak
Bu ne dunya kardesim hangi kafadasin sen diye ben ceker giderim heralde
Oldu daha neler bir kere birlikte oldunuz diye ömür boyu kölesi olun. Adam psikolojinizi bozmuş sağlıklı düşünemiyorsunuz. Olmuş bir kere hem tavrını görmüş oldunuz işte fena mı. Birlikte olmanıza rağmen yüzünüze bakmayan adam konuşunca değişecek mi sanıyorsunuz?Evet beni hem o eziyor hemde yetmezmiş gibi kendi kendimi ezdiriyorum hangi akılla yaptım bilmiyorum kullanılmış gibi hissediyorum bunu yaptıktan sonra küs kalmakla düzelmesini beklemekte zor gibi
Ne yapacaktın, canım deyip sarılacak mıydın? Çok iyi yapmışsın, bir daha birine el kaldırırken iki defa düşünür. Sen ona pişman olma şansı da vermişsin ki normalde vermemek lazım, kullanmazsa kendi bilirBen evden çekip gittim diye yapıyor bu tribi hadsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?