Eşimle aramızdaki sorun

Ben kendim dönmedim ki abim için döndüm bi daha öyle olursa nie arkamda durmasın ki aksine daha çok durur

adam sizi dövmüş bildiginiz dövmüş farkındamısınız? halen ona yaklaşma planları yapmanız anormal degil mi.

Ana şöyle bişey var ben konuşmazsam asssla ama asla yaklaşmaz bende bu şekilde uzun süre devam ederse evliliğimiz asla eskisi gibi olmayacak diye korkuyorum galiba
Yahu olmazsa olmasın. Siz böyle korktukça o daha çok naz yapar emin olun. Biraz güçlü duracaksiniz. Kaybetme korkunuzun olmadığını hissettireceksiniz sabırlı olacaksınız. Benim için buradan bakınca bu yaptığı bir boşanma sebebi mesela ama siz şiddet gören taraf olduğunuz halde suçlu taraf konuşmuyor diye evliliğiniz eskisi gibi olmaz diye korkuyorsunuz. Siz eşinizden şiddet gördükten sonra geçtiniz zaten o eşiği, artık ne yapsanız da evliliğiniz eskisi gibi olmayacak.

Ben de diyorum ki bari yine alttan alan kendini ezdiren siz olmayın. Evlilik ikinizin evliliği. Bitmesini istemiyorsa şu durumda o da çabalayacak. Kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz yalnız da değilsiniz arkanızda aileniz var dağ gibi. Biraz titreyin kendinize gelin eşinize merhamet değil biraz öfke duyun şu durumda olması gereken o. Siz hala kendinizde hata arıyorsunuz adam da sizden emin, dayağı yedi geldi üstüne bir de benimle birlikte oldu bu daha da gitmez diye düşünüyor.

İçinize sinmiyorsa kimseye hesap vermeden çıkın gidin ailenizin yanına. Sorarlarsa da ben elimden geleni yaptım, mağdur olduğum halde ben adım attım ama o pişman değil, bu şekilde devam edemem deyin. Karşı taraf cabalasin, ki emin olun siz güçlü durunca etekleri tutuşmaya başlar bir süre sonra

Ya hadi dondunuz
Adam niye yuz vermiyor
Hadi o yuz vermiyo siz niye kendinizi ona iliski yasamak zorunlulugunda hissediyosunuz
Adam hem suclu hem guclu
Seni eve getirdi madem seninle ilgilenmesi ozur dilemesi gerek
Adam resmen kendini naza cekmis sizin yapmaniz gerekirken

Evet herkes arkamda ama bende bu salağın peşindeyim hangi akılla bilmiyorum
Böyle giderse aramız iyice soğur eskisi gibi olamayız diye korkuyorum galiba

Dayak aslında bir sonuç, eminim ki size sözle de çok kırıcı laflar söylüyordur. Buradaki asıl mesele evliliğe karşı olan saygısızlığı ve ilişkiye değer vermemesi.

Zaten böyle dayak atan kocalar bir iyi bir kötü oluyor hep kötü olsalar herkes hemen boşanırdı zaten. Git gel git gel sabır doluyor saygı bitiyor. Tabi bu dönemde çok trajik şeyler de yaşanabilir yani uzun süre beklememek lazım.

Muhtemelen ailesinden bu şekilde görmüştür, yani sıkıntısı dayak atmayı bir sorun çözme şekli olarak benimsemiş olması, yani sizinle pek ilgisi yok.

Şimdi ağır tepki verseniz belki de elinde çiçekle gelecek özür falan dileyecek de 3 ay sonra yeniden sorun çıkacak. Uzmanla görüşmesi lazım tabi ona ikna etmek de epey zor.

Siz hazırlığınızı yapın, düzelmezse de cidden kendi problemi siz yeter ki güvenliğinizi sağlayın.

Ya saskinlikla okuyorum yorumlari dünden beri bu ikinci konu.

Fiziksel şiddet görüp affetmek ne yaaaa????

Bakin bunun işim yokla alakasi yoktur. Karakter meselesidir.

Sırtından sopayı karnindan sıpayı eksik etmeyeceksin mantigi dogrultusunda ilerliyorsunuz. Hayret ki bazi yorumlar da destekler nitelikle

Gece siz kendi cinselliginiz icin gittiniz yanina bence cunku bu kadar olmaz. Bir kadin bunu kendine yaptırmaz. Hakli oldugu yolda bayrak misali durur.

Gercekten bazi konular insanin sinir sistemini bozuyor.

Evet beni hem o eziyor hemde yetmezmiş gibi kendi kendimi ezdiriyorum hangi akılla yaptım bilmiyorum kullanılmış gibi hissediyorum bunu yaptıktan sonra küs kalmakla düzelmesini beklemekte zor gibi
Bir kere verdim o kozu eline

Ben güzel arkanızda aileniz varmış dönmeyede niyetliymişsiniz bunun bedelini ödetmeden dönmemeliydiniz. Adamı ödüllendiriyorsunuz birde. Evde size nasıl davranıyorsa sizde ona öyle davranacaksınız o sizinle konuşmasa bile mutlu görüneceksiniz çocuklarınızı bırakıp sizde arkadaşlarınıza gidin yürüyüşe çıkın ben bileyin değişin yani

Adam önce dayak atmış, sonra tribe yakalanmış küsmüş

Bütün bunları yaşayıp hala arayı düzeltmeye çalışan yine siz .. pes doğrusu size ne desek boş. Bu akşam gidip yine yanaşırsınız

Ana şöyle bişey var ben konuşmazsam asssla ama asla yaklaşmaz bende bu şekilde uzun süre devam ederse evliliğimiz asla eskisi gibi olmayacak diye korkuyorum galiba
Konu sahibi safmısınız iyi niyetlimisiniz anlamadım. Size şiddet gösteren bir adamla e bir zahmet eskisi gibi olmayın. Nasıl böyle değersizleştiriyorsunuz kendinizi. Bu evlilik mi Allah aşkına bi kendinize gelin. Size el kaldırmış siz hala kur yapıyorsunuz. Şu üzgün üzülmüş modundan da çıkın

Adamın sizin gönlünüzü kırmaktan veya sizi kaybetmekten korkması için herhangi bir sebebi yok. Vursa bile özür dilenmeden eve gelip adama yanaşıyorsunuz.

Kız çocuğunuz varsa onun için çok kötü bir modelsiniz. İleride benzer şeyleri yaşarsa size benzer tepkiler verecek, kendine değer vermeyecek.

Bunu koz vermek olarak düşünüp üzme kendini, bu adımı da attım ama o kabul etmedi diye düşün. Sen bütün yolları denemiş oluyorsun. Buradan sonrası yolları ayırmak olur artık. Evet yapmasan iyi olurmuş ama kullanılmış olarak falan görme, amacın evliliği normal seyrine çekmekti ama o bu fırsatı değerlendirmedi. Bundan sonra gururunun koynuna girer artık

Evet bu benim için de bi koz olmuş oldu bekleyecem 1 hafta kadar aynı devam ederse artık kendisi bilir

Adam önce dayak atmış, sonra tribe yakalanmış küsmüş
Iste sonra neden esim beni hep dovuyor
Cunku firsar veriliyor
Abisi ne guzel abiligini yapmis almis goturmus bacisini
Hadi desen ki adam pisman oldu kopekler gibi, ozur diledi agladi yalvardi hadi sans vermesini anlarim belki
Adam eve getirecek arkasindanda surat yapacak
Bu ne dunya kardesim hangi kafadasin sen diye ben ceker giderim heralde

Ben evden çekip gittim diye yapıyor bu tribi hadsiz

Oldu daha neler bir kere birlikte oldunuz diye ömür boyu kölesi olun. Adam psikolojinizi bozmuş sağlıklı düşünemiyorsunuz. Olmuş bir kere hem tavrını görmüş oldunuz işte fena mı. Birlikte olmanıza rağmen yüzünüze bakmayan adam konuşunca değişecek mi sanıyorsunuz?

Ben evden çekip gittim diye yapıyor bu tribi hadsiz
Ne yapacaktın, canım deyip sarılacak mıydın? Çok iyi yapmışsın, bir daha birine el kaldırırken iki defa düşünür. Sen ona pişman olma şansı da vermişsin ki normalde vermemek lazım, kullanmazsa kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…