- 7 Haziran 2017
- 368
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi _ASENa_toprak_
-
Merhaba arkdaslar ben 19 yasinda genc bir kadinim üstelik kücücük bi oglum var, benim sorunum su esim icki yok sigarasi yok otu boku yok. Ilk basta hersey güzeldi ben ona kactim fakat babam geri götürmüstü sonra bidaha konusmaya basladik vu sefer nikahimiz oldu dügün olmadi anasi karsi geldi eglence bile yaptirmadi :'( herseyi affetim esimin dayilariyla arasi yok zaten ama insan bi hayirli olsun der neyse hamile kldim evlendimin 4 ayi ve gecen sene augustosda cocumu dogurdum hamileligim boyunca hersey güzeldi aileme gelip giderdik hatta bazen orda kalirdikta ama cocuk dogduktam sonra annem 40 gün yanimda kaldi allah rahi olsun hep arkamdaydilar esimin annesi yüzünden trtisma cikti ve hersey o günden sonra mafoldu esimin annesi yapti ama suclu benim annem gösterildi neyse affeti annem bunun saygisizliklarini yegenimin dogum gününde abimle kavga etti , sonra digdr abim bizim eve geldi ugradi o abimle kanka gibilerdi cok iyilerdi ona bagirdi cagrdi saygisiz iste ... bugun de aileme gidip kalirim ben istedim zmn babam hadi kizim sen cok yorgunsun annem yardim etsin sen kendine gel dedi beni götürücekler kalma isi bitti dedi annemde nkye oglum dedi babamda ayni sekil annem güler yüzle dediki siz iyi olun asi gelip gider dedi yok vay efendim anam gülmüste falan filan bana siddet uyguluyo icimde gram sevgi kalmadi nabicami bilmiorum bosansammi denesem mi devam .... yardim edin akil verin lütfen :'(
Hanimlar benim derdim anlamayanlar icin siddet var cok sıklıkla hemde bi laf demeye gelmio. Kendi aileme hakaret ediyo onu bunu ediyo her seferinde affedici oldum ama cocuk dogduktan sonra daha kötü oldu. Aileme saygisi 0 ! Abilerimle kavga eddi allahtanki aram bozulmadi. Bu seferde anne babamla laf dalasina giriyo demem o ki aileme karsi yaptigi yanlislar beni sogutu isin icine bir de siddet girince! Ailem bosanmaya karsi anlatmiyorumda siddet gördümü nabayim anlatayimmi ?
Bence size olan sevgisi bitmiş ki, ailene bile saygısızlaşmış. Benim eşim sırf bana olan sevgisi için, sevmediği akrabalarıma bile saygısızlık etmiyo. Bu işler eşlerin aralarındaki saygıya ve sevgiye bağlı. Kusura bakmayın ama sizin olayınız evlenene kadar olmuş. Keşke daha iyi tanıyıp evlenseydiniz. Yerinizde olsam aileme anlatırdım durumu.Hanimlar benim derdim anlamayanlar icin siddet var cok sıklıkla hemde bi laf demeye gelmio. Kendi aileme hakaret ediyo onu bunu ediyo her seferinde affedici oldum ama cocuk dogduktan sonra daha kötü oldu. Aileme saygisi 0 ! Abilerimle kavga eddi allahtanki aram bozulmadi. Bu seferde anne babamla laf dalasina giriyo demem o ki aileme karsi yaptigi yanlislar beni sogutu isin icine bir de siddet girince! Ailem bosanmaya karsi anlatmiyorumda siddet gördümü nabayim anlatayimmi ?
Boşanmaya karşı olan ailelere buradan varya .......
Neyse anladınız boşlukları doldurmak istemedim...
19 yaşındayken, akşam eve geliş saatimi 8'den 9'a çekmeye çalışırdım.
teknoloji düzeyimiz smsteydi henüz..
hatta çağrı atmak vardı o zamanlar.
seni düşünüyorum demekti..
peşpeşe çağrı yapılırsa kontörüm yok beni ara demekti..
maddi olarak düşündüğüm şeyler,
"kredimle ay sonunu getirebilir miyim?
bir iki kitap alsam, şu dergiyi de alabilir miyim acaba?" idi.
19 yaşında kızlarımız kocaya kaçmayı bebek yapmayı düşünmemeli.
aileler bu kadar cahil olmamalı..
off off..
Ben anlayamadım bu sitedekileri konu sahibi derdini anlatıyor icini dokmek için yardım almak için ama bakıyorum çoğunluk eleştiri, alay kadinin bir derdi var sizin sayenizde bin dert oluyor.Nasil bir zihniyet anlamadım.Sizene kaç yasinda evlenirse evlenir,19 yaşindaki biri çocukluktan Çıkmış demektir.Haram mi işlemiş yani, bide olan olmuş evlenmiş,çocuğu olmuş hala bunun muhasebesi yapılıyor,kardeşim sen boşver bunları burdan sana fayda yok daha çok sinirlerin yipranir
üzülüyoruz zaten..Ben anlayamadım bu sitedekileri konu sahibi derdini anlatıyor icini dokmek için yardım almak için ama bakıyorum çoğunluk eleştiri, alay kadinin bir derdi var sizin sayenizde bin dert oluyor.Nasil bir zihniyet anlamadım.Sizene kaç yasinda evlenirse evlenir,19 yaşindaki biri çocukluktan Çıkmış demektir.Haram mi işlemiş yani, bide olan olmuş evlenmiş,çocuğu olmuş hala bunun muhasebesi yapılıyor,kardeşim sen boşver bunları burdan sana fayda yok daha çok sinirlerin yipranir
Kimse dayak yesin istemez.Ben kocasının yanında kalsın demiyorum.Benim kizdigim şey akil verip destek olunacagina 19 yaşında evlenmesine takinti yapılıp elestirilmesi az bir kısım bosan ailenin yanina dön vs.derken çoğunluk eleştiri yapıp durmuş.sen akil ver ozaman. bu kiz simdi ne yapsin? kocasinin yaninda kalsin dayakmi yesin? ne yapsin? hadi yardimci ol
Ben anlayamadım bu sitedekileri konu sahibi derdini anlatıyor icini dokmek için yardım almak için ama bakıyorum çoğunluk eleştiri, alay kadinin bir derdi var sizin sayenizde bin dert oluyor.Nasil bir zihniyet anlamadım.Sizene kaç yasinda evlenirse evlenir,19 yaşindaki biri çocukluktan Çıkmış demektir.Haram mi işlemiş yani, bide olan olmuş evlenmiş,çocuğu olmuş hala bunun muhasebesi yapılıyor,kardeşim sen boşver bunları burdan sana fayda yok daha çok sinirlerin yipranir
Kimse dayak yesin istemez.Ben kocasının yanında kalsın demiyorum.Benim kizdigim şey akil verip destek olunacagina 19 yaşında evlenmesine takinti yapılıp elestirilmesi az bir kısım bosan ailenin yanina dön vs.derken çoğunluk eleştiri yapıp durmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?