Esimle artik evliligimi bitirmek istiyorum onu cok seviyordum

_ASENa_toprak_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
44
7
1
25
Merhaba arkdaslar ben 19 yasinda genc bir kadinim üstelik kücücük bi oglum var, benim sorunum su esim icki yok sigarasi yok otu boku yok. Ilk basta hersey güzeldi ben ona kactim fakat babam geri götürmüstü sonra bidaha konusmaya basladik vu sefer nikahimiz oldu dügün olmadi anasi karsi geldi eglence bile yaptirmadi :'( herseyi affetim esimin dayilariyla arasi yok zaten ama insan bi hayirli olsun der neyse hamile kldim evlendimin 4 ayi ve gecen sene augustosda cocumu dogurdum hamileligim boyunca hersey güzeldi aileme gelip giderdik hatta bazen orda kalirdikta ama cocuk dogduktam sonra annem 40 gün yanimda kaldi allah rahi olsun hep arkamdaydilar esimin annesi yüzünden trtisma cikti ve hersey o günden sonra mafoldu esimin annesi yapti ama suclu benim annem gösterildi neyse affeti annem bunun saygisizliklarini yegenimin dogum gününde abimle kavga etti , sonra digdr abim bizim eve geldi ugradi o abimle kanka gibilerdi cok iyilerdi ona bagirdi cagrdi saygisiz iste ... bugun de aileme gidip kalirim ben istedim zmn babam hadi kizim sen cok yorgunsun annem yardim etsin sen kendine gel dedi beni götürücekler kalma isi bitti dedi annemde nkye oglum dedi babamda ayni sekil annem güler yüzle dediki siz iyi olun asi gelip gider dedi yok vay efendim anam gülmüste falan filan bana siddet uyguluyo icimde gram sevgi kalmadi nabicami bilmiorum bosansammi denesem mi devam .... yardim edin akil verin lütfen :'(

19 yıllık yaşamına ne çok aksiyon sığdırmışsın...
“Eşinin içki, sigarası, otu bipi yok” demek... Hımm.. ama şiddet var?
Haricinde bir şey anlamadım.
Ne paragraf ne nokta ne virgül

Son düzenleme:
Eşin belli ki yaşı küçük senin gibi valla sorun ne anlamadım ama tahminen ailesi baskı uyguladı tabiri caizse boykot oda sinirini senden çıkarıyor ben kimseye boşan demem ama dayak olayı sürekli hale geldiyse o kötü evinin içini en iyi sen bilirsin vicdanını dinle derim

Şiddet görüyorsun. Sigara, içkiden daha mı hafif bir olay bu?

Daha çocukluğun bitmeden çocuk sahibi olmuşsun. Anne evine dönde çocuk şiddet ortamında büyümesin en azından. Sende geleceğine bak, geliştir kendini. Bir daha da sırt dönme ailene böyle hastalar için.

19 yasina neler yaşamışsin. Bari çocuğuna Yaşatma o psikoloji de büyümesin. Oğlun da şiddet yanlısı olmasın.

İçki yok, sigara yok, otuyla öbürüsü yok.
Dayak var
Yaşınız 19
Bir de bebek

Siz kendinize ne yaptınız yahu?
Derdiniz neydi de o kadar acele ettiniz?

Boşanın
Eğitiminizi tamamlamaya bakın
Sevgi saygı kalmadıysa bir de üstüne dayak varsa yapılacak bir şey kalmamıştır.

Hanimlar benim derdim anlamayanlar icin siddet var cok sıklıkla hemde bi laf demeye gelmio. Kendi aileme hakaret ediyo onu bunu ediyo her seferinde affedici oldum ama cocuk dogduktan sonra daha kötü oldu. Aileme saygisi 0 ! Abilerimle kavga eddi allahtanki aram bozulmadi. Bu seferde anne babamla laf dalasina giriyo demem o ki aileme karsi yaptigi yanlislar beni sogutu isin icine bir de siddet girince! Ailem bosanmaya karsi anlatmiyorumda siddet gördümü nabayim anlatayimmi ?

Bunlar sizi daha cok ezer cok
Kolay bulmuşlar bunlar sizi ne diye kacardin ki okula gidip gelmek varken veya okumadin tamam ne bu evlilik ivin acelen

Anacım nereden buluyorsunuz böyle manyakları?
Hadi buldunuz,bir cahillik edip gönül de verdiniz lakin ne cesaret evlilik falan ? Yarı yaşımdasın,sen kadar aksiyonum yok bu hayatta(şükür diyeyim)
Bırak serseri kocanı da gelecek 50 yılın kurtulsun bari.

19 yaa 19!
Elin hanzosunun şiddeti,içkisi kumarı,anası danası mı dert olmalıydı,ne yazık etmişsin kendine.

Ailen arkanda değilse devlete sığın.
Çok gençsin,yeniden toparlarsın.
Kurtar kendini.
Şiddet diyorsun, yazık......

Icki sigara yok ama psikolojik siddet var...
Hayatini abluka altina almis. Kole muamelesi yapiyor. Tapusu bende der gibi. Sen onun esisin malı degil.

Eşin şiddet uyguluyorsa “evliliğini kurtar” diyemeyiz hiçbirimiz. Bence şiddet olayını ailene aç. Neler yaptığını anlat bakalım destek olacak mı ailen gör. Belki hiç ummadığını bir destek görürsün çekip çıkarırlar seni ve oğlunu bu hayattan.

Eşimin sigarası var, arada bir ortamı olursa alkolde alır. Ama şiddeti yok, kötü sözü yok, yalanı dolanı yok, bana saygısı var, sevgisi var, aileme saygısı var, kısacası karakteri var önemli olanda bu bence.
O ortamda hem size hem çocuğunuza yazık olur. Seviyorsa bi uzmandan destek almayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…