Esimle artik evliligimi bitirmek istiyorum onu cok seviyordum

Bi yandan haklisin diğer yandan 19 yaşındaki kızını kocaya veren aileden ben fazla bir yardim beklemem. Eleştiriler bazen ağır aliyor ama genelde konusahibi gibi kadinlar bü tür elestirelere maruz kalmadıkça yasadiklarini normal sanıyorlar

Güzel türkçemizi katletmişsiniz,keşke okusaydiniz...Genç kızlarımızda nedir bu evlenme merakı anlamış değilim.

Haklisin kardeş bunları okudukça insan daha çok kötü oluyor yardım diye yaziid kiniyanlar aileye laf söyleyenler çıkıp benim ailem benim arkamda çok şükür anneme anlatıyorum derdimi başka buraya denedim ondada morel bozucu şeyler duydum

Arkadaşlar tamam herşeyimiz düzeldi çok şükür eşimle mutluyuz aileler arkamızda ilk başta olur böyle şeyler kimse kusursuz değildir benimde eşim bu şiddet olayı bitti çok şükür mutluyum yuvamda sagolun iyi günler

Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Burada yazan herkes senin için yazdı. Daha çok gençsin.
Mesajlarına baktım, kanser tanısıyla ameliyat geçirmişsin. Hayata çok erken başladın, umarım çabuk yorulmazsın.

Derdi veren allah dermanini da veriyor cnn inşallah çabuk yorulmam bu illetten bi kurtulayım allahın izniyle çok şükür düzelme var

Bugun seni doven yarin cocugunu dover. Kendini koruyamazsan yavruna sahip cikamazsin. Yasin cok genc bence ne eş ne anne olacak olgunlukta degilsin ne yazik ki. Siddetin mazereti olmaz, ailene danis bence, onlar insallah sana bir yol gosterir..

Sen şimdi 19 yasındasın hamilelik ilk kaçıp dönme falan sen bu çocuğu 15 16 yaşlarında sevmışsın galiba o yaşlardaki çocukça sevgiler yirmilı yaslarda zaten bıterdı senin nezdinde bütün genç kızlara sesleniyorum sızı seven zaten bekler sizde sevgınızden ve karşınızdakinden emin olmak için lütfen bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…