- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
oo korunmuyormusun sen?Dikkat esiyorum amagider spiral taktiririm tamam..
Sen cok sert birisin...
Sen hala didişme derdindesin, bak ben sana bi mesaj yazdım farkındamısın bilmiyorum.
Uzun mesajlari görünce üşenip okumuyomusun yoksa?
Diyorumki sakın ha sakın devletin herhangi bi kurumuna başvurmadan o evden ayrılma.
Çocuğunuda hiçkimsenin elinde bırakma..
Ben uyarımı yapayımda icim rahat olsun diye yazıyorum.
Senin bu duyarlılığı göstermeyeceğinden emin olarak yani..
Neyse Allah yardımcın olsun, ve cesaret cesaret cesaret versin..
O olmazsa hicbirşeyin sahibi olamazsın çünkü..kendi evladının bile..
Yok aslinda gercekden de sert falan degilim, belki senin yasinda yasina yakin kardeslerim olmasindandir ki bu kadar zulüm edilmesini kaldiramiyorum.
Sana burda herkes secitli cözümler yollar götermis, ama senin dedigin hep ayni be gülüm. Tamam yapicam denicem ama sonra, ama zaman gecince. Ama gecen zamanda senin ömründen evladinin ömründen geciyo kuzum.
Ottur kendince bi plan yap, karar ver, bosanmayi kocamdan ayri kalmayi gerekice bir süre!! cocugumdan uzak kalmayi göze alabilirmiyim diye bi kendi sorgula. Bi bak care olarak neler var elinde, anne olmaz diyorsun, arkanda duran baska kimse de yokmus bunlar hep kötü durumlar evet ama siginma evleri var. arastir ögren. Sonra esinle konus bakalim tepkisi ne olacak. Seni seven sana deger veren insan kizsada senin yaninda arkanda durur.
gencligim derken yas olarak demedim ama ben beyin olarak yaslandim resmen.Gençliğim gitti demişsin ya ben ona takıldım. Gençliğin nereye gitmiş aynen orda duruyor. Daha 20 bile değilsin. Herşeyi düzeltebilirsin. Bu aile bence işe yaramaz. Eşin dersen sinirli,dövüyor,sövüyor,kendini parçalıyor. Kendine yeni bir yol çiz. Daha da geç olmadan
yok pc isinden anliyorum merak etmeyin... gizli sekme var ordan aciyorum gecmis kaydolmuyor.Buarada eşinin pc sindeki butun geçmişide sil.hatta kadinlar kulubu şifreyi hatirliyor ve o pc den bu sayfayi bulursa buyuk ihtimalle mesajlarinida görüntüleyecektir..
Bence iyice anlamiyorsan daha fazla yazma bian önce hepsini sil,başına daha fazla bela açma,hazır adam 1 haftadır iyi diye tutturmuşsun..
Dil kullanımı ve dert anlatımı enteresan. 16 yaşında kaçmış olduğunuza ve gebelik yaşadığınıza göre eğitim seviyeniz ortaokul diye düşünüyorum. Sınıfın parlak öğrencilerinden biri miydiniz?
Bu dil kullanımı ve detaylarda ki hassasiyet ile aldığınız kararlarda ki toyluk örtüşmüyor.
Gençliğim elimden gidiyor yazmışsınız ancak henüz genç değilsiniz ki.. Bunun için yirmi yaşını doldurmak ve geçmek gerekiyor.. Yazdığınız yaş grubu itibariyle hala "teenager" denilen ve dilimizde ergen telaffuz edilen yaş grubundasınız.
Umarım sizin için hayırlısı olur
Ablacim once soyle yapicam. aksam gelsin isten bakalim bi alirim karsima konusurum anlatirim durumu birikim yapalim derim bi kac ay hatta 1 sene daha sabrederim kendimizi toplamamiz icin... anlatirim bunlari eger yok diyosan bende yokum derim bakalim ne dicek ama herseyin daha kotu olmasindan korkuyorum iste bu yuzden biraz daha bekliyim belki zamani vardir diyorum ama ne bilim siz benden daha ihi bilirsiniz. kapiya atmasin sonra beni
tamam ararstircam burdada cok kisi bilgi verdi zaten sagolsunlar mor cati siginma evi flan bunlari ogrenmis oldum hic olmazsa polis varIste o yüzden ilk önce arastir. Oldu ki evde olay cikti siddet oldu ne yapabilirsin,kime basvurabilirsin yani hangi kuruma polise kim sana yardim edebilir. Cocugunu orda birakma bence. Kendince ilk önce bunlari arastir en kötü ihtimalde cocugunu alip kucagina gidebilecegin bir yerin olsun. Ondan sonra konus esinle.
tamam ararstircam burdada cok kisi bilgi verdi zaten sagolsunlar mor cati siginma evi flan bunlari ogrenmis oldum hic olmazsa polis var
koruncam tesekkur ederim.. peki bana biraz bilgi versen abla.. herseyi hallettikten sonra esimle ne konusmaliyim ayri ev icin ikna olsun diye ne demeliyim yani cunku bu konuyu acinca bana cok kiziyo azarliyo kizmamasi icin ikna edici ne demem gerekiyo ki.. mesela bizim hic kendimize ait evimiz olmicakmi? bolemi demem gerekiyorHakkinda hayirlisi, insallah esin arkanda durur, durumlar düzelir sizde mutlu olursunuz evladinizla kendi yuvanizda, ama korunmayida ihmal etme
koruncam tesekkur ederim.. peki bana biraz bilgi versen abla.. herseyi hallettikten sonra esimle ne konusmaliyim ayri ev icin ikna olsun diye ne demeliyim yani cunku bu konuyu acinca bana cok kiziyo azarliyo kizmamasi icin ikna edici ne demem gerekiyo ki.. mesela bizim hic kendimize ait evimiz olmicakmi? bolemi demem gerekiyor
Canım naptın sen ayni yaştayiz bideBir arkadaş olarak soyluyorum yapma etme. Bak kacmissin yapmissin bi hata tamam ama artik evladin da var, karsisinda guclu durman gerek. O cocuk biraz buyudugunde sinir, kavga, tartisma dolu sevgisiz bir evde psikolojisi bozulacak. Ne olursa olsun anne babadir. Hangi anne baba ister evladi ezilsin siddete maruz kalsin torununun cocuklugu mahfolsun diye ki? Ayrı eve cıkilsa da hallolacak is degil. Benim de cocuklugum kavga kistirtma siddet dolu sevgisiz gecti atamiyorum icimden bende cok sinirli biri oldum bu yuzden surekli anneme neden bosanmadin ben kucukken diyorum. Sizin evladiniz da boyle olmasin. Calismiyorsaniz da kasiyer falan olarak bir ise girebilirsiniz illa diploma da sart degil. Tek bildigim kendi ayaklariniz uzerinde durmaniz gerektiginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?