- 25 Ağustos 2016
- 433
- 533
- 23
- 44
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
eşimi ve ailesini çok iyi tanıyorum onu bana vermezlerbi bahane bulurlar iftira atarlar mahkemede bana vermezler... yapmadıkları şey değil. işte bu yuzden duruyorum burda belki durumumu anlıyosunuzdur bilemem ALLAH yardım etsin esinize vicdan versin ne deyim artik.....
Ah canım... ergenken bunca kahrı çekip dayak yiyosun tabiki pişmanlık olur içinde.. ama evliliğin evcilik olmadığını anlayacak yaştaymışsın. üstelik evlendiğin adamda ozamanlar daha çocukmuş
Ben üniv bitirdim 1 sene sonra evlendim diye kendime erken evlendim diye yedim kendimi sen daha arkadaşlarınla gülüşüp eğlenme yaşında kaynana kaynata elti Dayakkk ve bebekk..
Kaçmak istiyorum diyeni eşşek sudan gelinceye kadar dövmek istesekte bunları yaşadığınızı gördükten sonra içimiz yanıyo
Allah selamete erdirsin ne denirki başka
Sen-evladim icin cekiyorum, diyorsun.Niye?onu birakasin...
Bence mantıklı düsunemiyorsunuz....ALLAH yardimciniz olsun yasadiklariniz zor,yardım alın ,yardım isteyin,mutlaka akli başında bir büyük vardır.....bazende şöyle diyesim geliyo. alın çocugunuzuda torununuzuda başınıza çalın evladımı bana layık görmüyorlar cnkü sürekli uzaklaştırma cabaları bişeyler. kaynanam mesela ogluma söyle diyo git bunu gamzeye ver diyo annene değil gamzeye... çocuk bu yuzden bana anne demiyor.şuan benim yanımda değil dedesi işten geldi hemen onun yanına gtti çok üzülüyorum bilmiyorum nasıl baş etçem sabır kalmadı artık bu yaşımdaa görmediğim üzüntü eziyet kalmadı çocuklugum gitti
Bence mantıklı düsunemiyorsunuz....ALLAH yardimciniz olsun yasadiklariniz zor,yardım alın ,yardım isteyin,mutlaka akli başında bir büyük vardır.....
Minicik kadın ya...
Bana ne demeli, işim-eğitimim var, kazık kadar oldum gittim kayınvalideyle oturdum. Süreç boyunca tek yaptığım bahanelere sığınmaktı, öyle dersem böyle olur, onu yapmazlar, bu olmaz. Muhtemelen değişime dirayetim yoktu, ya bir şeyler ters giderse, kavga çıkarsa, ipler koparsa diye düşünüyordum. Nereden biliyoruz olayların nasıl seyredeceğini, müneccim miyiz?
Şimdi gönlümde ne varsa ağzımda. Sevmiyorsam sevmiyorum, istemiyorsam istemiyorum, öyle istiyorsam öyle istiyorum olacak diyorum ve her şey nasıl yoluna girdi anlatamam. Net olup konuşunca oluyormuş meğer, keşke vakti zamanında yapsaydım.
Yaşım 31. Senin için geç değil. Bir an önce toparlan.
Sana çok şey yazmak isterdim ama çocuk yaşta evlendiğin için hata yapmış olduğunu zaten sende kabul etmişsin. şimdide çocuksun aslında.
Eşine rest çekmek zorundasın. ya bu evlilik biter yada bu evden ayrılıriz diye.
Dinlemezse cocugunu al git annenin evine.merak etme o kadar küçük çocuğu mahkeme babaya vermez zaten.
Tehdit ve şantajlara boyun eğme.
Ve dikkat et birdaha hamile kalma bari.
haklısın ablacımkadermi peki benim bu yaşadığım. yoksa kendimmi çizdim kaderimi kendimmi salaklık yaptım
Desin zaten şaka değil cidden gideceksin o evden o eşten..ablacım senin dediğini eşime dedim bana ne dedi bliyomusun sktir git dedi... yok çocuk istemem daha aslaa
Hayır sesinin çıkması çirkef olmanı gerektirmiyor. Kavga etmeden, net olmak lazım. Tabi karşında da bunu anlayabilecek kapasitede insanlar olmalı. Senin karşında böyle insanlar yoksa, mutsuzsan kendine yeni bir hayat kur. Sancılı bir süreç ama bir süre sonra iyi ki yapmışım dersin.abla benim huyum zaten suskunluk. sesim çıkmaz hiç bişeye bu yuzdende kaybettim hep. sinan bişey olunca sorar eşim. noldu ben susarım anlatmam bu yuzdende kaybederim hep. belki ağzımı açsam çirkef olsam ben kazancam. çnkü herkesin bana dediği şey susma ezerler... ama geçen gun eltime sesim çıktı kocası üstüme yurudu napçağımı şaşırdım ya
kuzum seni çocukken kim evlendirdi. kaçtınmi naptin. bide üstüne çocukların var. vah vah. gençliğin daha yeni başlıyor. çocukluğuna yazık etmişsin.Selam arkadaslar bir derdim var size anlatmak istiyorum.. arkadaslar diyorum ama eminim cogunuz benden buyuksunuzdur :) benim yaşim 19 ve 4 senelik evliyim 2bucuk yasinda bir oglum var.. biraz uzun anlaticam skılmazsiniz insallah... arkadaslar ben 16 yasimda bi cahillik yaptim cok buyuk bi cahillik ;( sevdigime kactim.. cunku annem yasim kucuk diye evlendirmek istemedi. istemedi degilde bekleyin 2 sene dedi sonra 3 defa caydi tekrar tamam dedi hal boyle olunca esimde inat etti kacalim dedi... bende salaklik yapip kactim ve ailesiyle oturmayi kabul ettim.. o yasta ne bilirim kaynana dirdirini falan cahillik isteesim karsli. ailesi biraz geri kafali. evet beni cok severler kizlari gibi cunku 4 ogullari var hic kizlari yok ilk kizlari ben oldum sonraki eltim oldu sonrakide eltimin kizi.. herneyse arkadaslar ben esimle hic anlasamadim hamile kaldim dovdu dogum yaptim dovdu.. onun icin cok fedakarlik yaptim annemden vazgectim annemi istemedi gitmiceksin bidaha dedi nerseyse 2 sene anneme gitmedim esimle kotu olmamak icin. o benim annemi sevmedi ben onunkini sevdim saygida kusur etmedim. biseye moralim bozuk olsa annesine surat assam doverdi bi konuda beni kotulese doverdi hakli oldugum halde ben dayak yedim hep hep cocugum icin goz yumdum. 3 kere evi terkettim anneme kactim cocugumu bana gostermediler vermediler hasretine dayanamadim geri donmek zorunda kaldim evladim icin :'( ama gel gelelim bu zamana kadar anasiyla hic yildizimiz barismadi ve suan cok sukur esimle aramiz cok iyi masallah allahim nazardan korusun herkese karsi beni koruyo gerekirse kavga ediyo ailesiyle ama bi turlu ayri ev icin ikna edemiyorum onu anasi babasi cok dgerli onun icin birakmiyo ayri kalamiyo bende cok istiyorum ayrilmak 4 sene kahirlarini cektim usandim bezdim artik gencligim elimden gitti ne yapim bana yardimci olun ablalarim nolur :'( bildiginiz dua bisey varsa bana onerin nolursunuz.. okudugunuz icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?