Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

allah razı olsun ablacım :'( saolun

Bence mantıklı düsunemiyorsunuz....ALLAH yardimciniz olsun yasadiklariniz zor,yardım alın ,yardım isteyin,mutlaka akli başında bir büyük vardır.....

Minicik kadın ya...
Bana ne demeli, işim-eğitimim var, kazık kadar oldum gittim kayınvalideyle oturdum. Süreç boyunca tek yaptığım bahanelere sığınmaktı, öyle dersem böyle olur, onu yapmazlar, bu olmaz. Muhtemelen değişime dirayetim yoktu, ya bir şeyler ters giderse, kavga çıkarsa, ipler koparsa diye düşünüyordum. Nereden biliyoruz olayların nasıl seyredeceğini, müneccim miyiz?
Şimdi gönlümde ne varsa ağzımda. Sevmiyorsam sevmiyorum, istemiyorsam istemiyorum, öyle istiyorsam öyle istiyorum olacak diyorum ve her şey nasıl yoluna girdi anlatamam. Net olup konuşunca oluyormuş meğer, keşke vakti zamanında yapsaydım.
Yaşım 31. Senin için geç değil. Bir an önce toparlan.

Sana çok şey yazmak isterdim ama çocuk yaşta evlendiğin için hata yapmış olduğunu zaten sende kabul etmişsin. şimdide çocuksun aslında.

Eşine rest çekmek zorundasın. ya bu evlilik biter yada bu evden ayrılıriz diye.
Dinlemezse cocugunu al git annenin evine.merak etme o kadar küçük çocuğu mahkeme babaya vermez zaten.
Tehdit ve şantajlara boyun eğme.
Ve dikkat et birdaha hamile kalma bari.

abla benim huyum zaten suskunluk. sesim çıkmaz hiç bişeye bu yuzdende kaybettim hep. sinan bişey olunca sorar eşim. noldu ben susarım anlatmam bu yuzdende kaybederim hep. belki ağzımı açsam çirkef olsam ben kazancam. çnkü herkesin bana dediği şey susma ezerler... ama geçen gun eltime sesim çıktı kocası üstüme yurudu napçağımı şaşırdım ya

ablacım senin dediğini eşime dedim bana ne dedi bliyomusun sktir git dedi... yok çocuk istemem daha aslaa

Hayır sesinin çıkması çirkef olmanı gerektirmiyor. Kavga etmeden, net olmak lazım. Tabi karşında da bunu anlayabilecek kapasitede insanlar olmalı. Senin karşında böyle insanlar yoksa, mutsuzsan kendine yeni bir hayat kur. Sancılı bir süreç ama bir süre sonra iyi ki yapmışım dersin.

kuzum seni çocukken kim evlendirdi. kaçtınmi naptin. bide üstüne çocukların var. vah vah. gençliğin daha yeni başlıyor. çocukluğuna yazık etmişsin.

Çok üzüldüm durumuna telefondan mor çatıyı falan arasan yada Aile sosyal politikalar bakanlığını
Hala dışardan okuyup bir meslek edinmek için vaktin varken kendine o hayatı layık görme
Çocuğunu asla bırakma bunu telefonla görüştüğün yetkili ile de konuş
yapmışsın bir hata gençsin daha çocuksun kendine ve oğluna güzel bir gelecek hazırla lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…