Eşimle ayrı yatıyoruz yardım

Bir de bu durumu ailesiyle paylaşmalı mıyım? Eşimle mutlu olmayınca onları da ziyaret etmek çok muhabbete girmek istemiyorum. Canım istemiyor
Hayır tabiiki ayıp 2 kisi arasında ne yasanırsa aranızda kalmalı. İkinizinde mesleği iyi bir yardımcı tutsanız ? Sabah gelip akşam gider.

e siz uykusuzluktan hasta olmuyor musunuz?
esinizi anliyorum, ben de uykuma duskunumdur ve hasta eder uyuyamamak,
ama sizin de caniniz can degil mi.
su durumda en dogrusu nobetlese bakmak olacak bebeginize, beraber yatmayacaksiniz, ama ara ara beraber yatmayi deneyebilirsiniz, daha sakin gunlerinizde mesela.

Bence de aile terapisine gidin. Eşiniz gerçekten yoruluyordur, siz de yoruluyorsunuz. Bu yorgunluk sizi yıpratıyor, biraz destek alın derim.

bence bebek varken ayrı yatmak olağan bır durum.
ben kendım ayırdım mesela eşimi düşündüğüm için.
gece sureklı kalk-yat ağlama sesi ,kalıteli uyku olmuyor.işe sabah huzursuz gıder ıhtımalle.
anne zaten mecbur kalkıyor emzırdiği için. rahat rahat bebeğinle vakıt geçir.
onun harıcınde eşler tabıkı yardım etmelı.
yanına gelmesını bekleme.
salatayı yapma eşini çağır.çorba karışacaksa eşini çağır.makarna suyu koyacaksan çağır eşini koysun.bebek altını temızlerken iş buyur emzirirken iş buyur.
bebeğini emzirirken aşkım rezene yapar mısın de.
yatak konusu çok takmamalı.temızlıği beraber yapın hafta sonu. hafta içi bebek uyudukça uyursun.yettiğince.evdekı rahatlığın kyfıne bak.

Karı koca ilişkisi herkeste farklılık gösterebilir fakat benimde ikiz bebeklerim oldu yaklasik 1 bucuk aydir ayri yatiyiruz ben çocukların odasinda esik yatak odasibda ve esim fabrikada varduyali calosiyor en azindan gece evde ben sırf eşim uyanıp rahatsız olmasın diye çocukların yanında yatıyorum çogu annede böyle yapıyor ayrı yatmak ayıp değil yoğun çalışan biri için gece uykusu önemli he tatil günlerinde size yardımcı olmuyorsa ona birşey diyemem ama diğer günler için esinize hak veriyorm bide babalar bebeklerin ağlamasına dayanamaz

Sabahın köründe işe gittiği falan yok mesaisi saat 10:00’da başlıyor. Evet bütün gün yoruluyor çalışıyor ancak ben de eskiden acil serviste çalışıyordum gece gündüz nöbete sonra 24 saat. Sabahın köründe işe gitmek yine aynı sabahın köründe işten gelmek nasıl bir duygudur çok iyi bilirim bu konuda kesinlikle empati yapmadığımı düşünmüyorum ancak bu çocuğu tek başıma yapmadımNeden tek başıma büyütmek zorundayım evet gece emzirmek için kalkıyorum evet onunda uykusu bölünüyor Ben de uykusuz kaldığında daha sinirli duygusal açıdan daha hassas oluyorum. Kaldıki her insan hemen hemen böyledir gündüz evde pijamayla takılmıyorum sabahtan akşama kadar bebeğimle ilgileniyorum Gün boyunca toplamda en fazla 1- 2 saat uyuyor Emin olun ki ben ondan daha fazla yoruluyorum. Sabahtan akşama kadar bir tek bebeğim var peki ben kiminle sosyalleşEceğim Bebeğim henüz küçük çok fazla dışarı çıkıp gezme imkanım da yok akşam eve geldiğinde zaten bebeğim çoğunlukla uyumuş oluyor Bir kadını mutlu etmek ne kadar zor olabilir ki bu kadar yorgun ve uykusuzken gün sonunda ben mutfağı Toparlarken ayaklarını uzatıp televizyon karşısında elinde telefonla vakit geçirmesi Ben bütün gün keyif çatmıyorum 2 dakika mutfağa gelip hayatım bir şey lazım mı demekten korkuyor sırf ona bir iş çıkar diye bu evde yalnız yaşamıyorum bu bebeği tek başıma yapmadım ve sorumluluklarımı paylaşmasını bekliyorumçok mu normal Ben bütün gün keyif çatmıyorum 2 dakika mutfağa gelip hayatım bir şey lazım mı demekten korkuyor sırf ona bir iş çıkar diye hızlıca ortalığı toparlayıp ben de bir an önce yatmaya bakıyorum çünkü gece defalarca uyanıyorum ve çok yoruluyorum bu evde yalnız yaşamıyorum bu bebeği tek başıma yapmadım ve sorumluluklarını paylaşmasını bekliyorum . Hayatta en çok istediğim şey saz çalmaktı dedi. Biraz mutlu olur diye doğum gününde saz aldım, kursuna gitmeye başladı. O saz kursunda ben evde bebekle.... hadi mutlu olsun halı saha maçında.... hadi mutlu olsun arkadaşıyla yemekte.... peki ben?? Eve gelir nasılsın nasıl geçti, of çok yorgunum elde telefon tv karşısında. Böyle hayat mı geçer? Ben kenarda belki iki laf ederiz modunda.

Aile terapisi de şöyle önce kendisi teklif etti sonra aramız biraz düzelince yine aynı şeyleri yapmaya devam ediyor aile terapisine bile gitmeye halim kalmadı inancımı kaybettim galiba gerçekten çaba sarf etmek isteyen kendisi aile terapistini bulurdu. zaten kendisi teklif etti Ama Şuan lafını bile açmıyor. Yine onu da ben bulacağım... Yine çaba göstereceğim ama inancım kalmamış defalarca aynı şeylerden şikayet ettiğim halde düzelme gibi bir çabası olmayan biri neden ve nasıl düzelsin ki... bilemiyorum...

Bebek ağlamasına ben de dayanamıyorum valla babalıkla ne alakası var? Uykumun içinde eşim dokunsa uyansam çıldıracak gibi oluyorum. Uyku sadece onların ihtiyacı değil ki anneler de bütün gün evde uyumuyor sonuçta çayını kahvesini sıcak içemeyen bir canlıdan söz ediyoruz hangi iş o kadar ağır olabilir bilmiyorum...

Kan değerlerine falan baktırıyor mu neden bu kadar hantal davranıyor acaba bir bezmişlik var depresyondayım diyor ama çözümü için ne yapıyor? Yalnız bebek bakmak çok bunaltıyor insanı yardımcı olması gerek. Bi cinnete bakar aslında

Bilemiyorum neden kadinlar sirf kocasi istedi diye istemedigi seyleri yapiyor

Bosanma icin cok erken ama sanirim esiniz herseyde boyle hayata karsi ilgisiz enerjisiz? Isini seviyor mu?Esinizin destek almasi gerekiyor belki de kendi icinde sorunlari varsa bu herseye yansir.

Erkekler için bu böyle değil işte malesef biz anneyiz bebeklerimize babadan bile daha düşkünüz yani kötü bir şey de yazmak istemiyorum canım ama bizim çocuk üstünde gorevimiz daha fazla tabiki babada yardımcı olmalı tabiki bir işin ucundan tutmalı onlara lafim yok ama.ayri yatma konusunda adamlar haklı kalksa zaten nabicak emziren sen duyuran sen altını alan sen gece uykusunu uyusun ben kendim ayırdım yatakları buna ck takilmayin ama diğer mevzular için arkanizdayom tabiki yardımcı olmalı bazı durumlarda

Emzirme dışında neden her şeyi ben yapayım altını almayı beceremez mi Veya piş pişlemeye Gücü yetmiyor mu bu çocuk sabah beşten sonra piş pişlemeden doğru dürüst uyumayan bir çocuk bir sabah Hadi bu pazar sabah olsun işe gitmeyecek nasılsa ben piş pişleyeyim Sen de biraz uyu demesi çok mu zor
Bebeğin gazını çıkarmak sadece annenin görevimi
Üç aylık 8 kg bir bebekten bahsediyoruz her iki elimle de sinir sıkışması oldu onu taşımaktan

kesinlikle yatağı ayırmak bana normal gelmiyorHa çok fazla yorgunsundur dersin ki hayatım ben çok yorgunum biraz salonda uyuycağım olur mu ama bunu alışkanlık haline getirmezsin kimse sana hayır olmaz da demez
O gün ekstra yorulmuşsundur o gün canın farklı bir şeye sıkkındır Bebek ağlamasıyla uykun bölünsün istemezsin ama Çarşafın yorganın bir kenarda hazır beklemez.

Bebeğinin uyuduğu vakitlerde eşine sarılıp uyuma isteği çok mu anormal. Kavga ettiğinde bile yataklarını ayırma derdi annem. Araya soğukluk girer derdi. İşte tam olarak olan bu araya soğukluk girdi eskiden yaptığı ama bana batmayan her şey batmaya başladı

Benim bebeklerim ikizdi ve 7 ay kadar evde kaldim onlarla ama biz ikiz bebekle 4 .ay tatile gittik.15 gunluklerken gezdik dolaştık yani eve hapsolmanizin anlami yok hava alın gezin tozun çıkın. Esinizle tekrar konuşun. Herkesin ölçütu farklı iliski anlayışı farklı ama bu sebepten de bebek babasız büyüsün boşanın mi diyelim size o zaman hamile kalmasaydınız bilerek .Adam sonradan degismemis ki ben buyum demis zaten davranislariyla size.
Yorumlari okudum çoğu yorum boşan ne çocuğu çekilir mi eşin tedavi olsun gibi sıradan
sanki hepsinin evliligi bulutlarin üstünde hepsinin kocası buket buket cicekle sürprizle eve giriş yapiyor hepsi sorsan gün icinde aşk mesaji alıyor aksam da sofrada mumlar yemek ardindan kocalarının masaj ve kahve servisi bu sebeple bosanmiyorlar size boşanın diyen arkadaşlar. Ben de boşanın diyeyim de mutlu olun yapıcı yorum yapmak boşuna olmuş.

Ya ben mi yanlis dusjnuyorum.adam calisiyor e siz evdesiniz ve cocukla ilgileniyorsunuz.gece uyuyamazsa nasil ise gidecek bu adam da calisacak konsantre olup.ayri yatmaknistemesi normal.size ilgi duymamasi normal degil o konuda haklisin.ya da yardim etmemesi yanlis.
Ama ayri yatsinnuyusun adamcagizlar rahat birakin

Ben hiç böyle düşünmüyorum böyle de yapmadım, ben emzirdiysem eşim altını açtı. Yeri geldi çok yorgunsam sağıp biberona koydum o verdi. Sonradan mamaya başlayınca daha kolaydı.
Artık bir yaşında bazı günler ben hiç kalkmıyorum bazı günler o hiç kalkmıyor.
Çok zor değil arada bir gün sen uyu ben bakayım demek.

Ikinizde valisiyorsaniz evet ama biri calisiyorsa hayir.

Olumlu yorum yaptığınız için değil siz dördüncü ayda ikiz bebeklerinizle birlikte tatile gidebilecek enerjiyi kendinde bulan bir eşle evlisiniz Ama haklısınız adam baştan beri ben buyum dedi hareketleriyle ama işte o anki davranışlarına bahaneler üretip işte bu yüzden böyleyim işte klinikte çok yoruldum işte canım şuna sıkkın diyerek geçiren bir adam Hadi ya bu pazarda kahvaltımızı Şöyle bir deniz kenarında yapalım dediğimde bile sen bütün hafta pazar gününü bekliyorum uyumak için deyip 2.03’e kadar uyuyan bir adamdan bahsediyorum pazar kahvaltılarımın çoğunu hamileyken bile tek başıma yaptım
Anlıyorum ki şimdi bu adam hiç evlilik insanı değilmiş

On kaplan gücünde ki erkeklere ne oldu ya valla anlamıyorum ne yiyip ne içiyor bunlarda böyle muhallebi çocuğu oluyorlar sinir oluyorum
Doktor beye söyleyin yorgunluğunun sebebini elindeki telefonda ve sürekli maruz kaldığı radyasyonda arasın, sevişmek insanı yoran bir eylem değil çünkü, nereleriyle tıp okuyor bu tipler anlamıyorum

Ben benim yaşadığım doğru, herkes için mutlak ve kesin doğru demedim ki zaten. İletişimi kuvvetli olan evliliklerde bu sorun yaratmaz dedim. Bebeğiniz beşiğinde uyuyordur, gecede zibilyon kere emmeye kalkmıyordur ya da kalkıyordur ama her seferinde bebeğinizin yanına gitmek sizin için sorun değildir, e ayrı yatmayın tabi ki o zaman. Ne diye durduk yere düzen bozasınız ki?

Ama düzenin bozulması gereken bir durum varsa, bir müddet ayrı yatmak gibi, bu evliliği kökünden sarsmamalı. Sarsıyorsa, başka bir sorun var demektir, bunu demek istedim.

Bu arada sırf sevişmek için bir araya gelmek, aslında çirkin değil. Eşinizin size nasıl hissettirdiği önemli olan.

Ebeveynlik böyle anlattigin gibi bir şey değil. Zaten bebeği anne taşıyor, anne doğuruyor. Hamilelik ne kadar zor. Doğum ayrı dert. Vücudu bozulan kadın, vücudundan bebeğini besleyen kadın. E babası da biiir zahmet gece sesini duyuversin, arada kalkıp pispislasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…