Eşimle ayrılmak üzereyiz.. :( dua edin lütfen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bynnbbssrra

Nasibini senin için koruyan saklayan Allah’a güven
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
79
487
23
Herkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş.. eşimle 2 gün önce bi sorun yaşadık sorunda şuydu ailelerimizle görüşmüyoruz biz 2 tarafta ama eşimin küçük kardeşi vs dükkana gelip giderken illaki ailesinden haber alıyor ama ben yaklaşık 8 aydır ailemin sesini dahi duymadım ve 2 gün önce aradım nasılsınız diye sordum görüştüm kapattım eşimde bunu gördü telefonumdan ve bana dediki artık sana karışmıyorum istediğin yere git gez yap et vs artık karım değilsin seninle bir işim yok ailenin yanına git dedi dün gece evden çıktı ve gelmedi.. mesaj atmış seninle hiç bir bağım kalmadı sana karışmıyorum bana karışma diye sizden ricam bana dua eder misiniz.. yuvam düzelsin..

Yaptiginiz şeyi neden yaptiniz bilmiyorum ama çok saçma degil mi yani aileleri silip gökten düşmüş gibi iki kişilik mi yaşayacaktiniz?
O kardesinden haber aliyorsa, siz arayip sorma geregi duyuyorsaniz zaten ortada gorusulmeyecek kadar buyuk bir olay yokmuş gibi geldi bana.
Ha goruşmeme veya ne kadar gorusecegi herkesin kendi karari olur, kimse bu siniri belirleyemez, anneni babani at, sil diyemez neyin kafasi bu. Eşiniz umarim yaptiği saçmaligi farkeder ama dusuk ihtimal.

Ailelerle neden görüşülmüyor? Yorumum ona göre olacak

Aklım almadı 2 evlâdım var boyle birşey yasatmasin Allah evladinda akillisini versin ne diyim artık 8 aydır gorusmuyorsun ailenle seslerini duydun tenezzül.edip aramisin helal olsun kocisin gördü eee dua istiyosun öyle mi
Gerçekten var ya çok ağır kırıcı şeyler yazicam da yok yani kocam da kocam birine kendi ailesini yok sayan birine fazla birşey demeye gerek yok Allah akıl fikir versin

Ailenizle görüştünüz diye "karım değilsin" diyen adama sen de "kocam değilsin" diyemediniz mi? Şu adamların bir tarafını bir tarafını bu kadar kaldırmayın

birinin eşi olmakla ailenizin evladı olmaktan çıkmıyorsunuz. Kimin ne haddine aileyle görüşüp gorusmeyecegine karar vermek. Bence de eşiniz ailenizle görüşmenize karışmasın.
Ailenizle sorununuz ne bilmiyorum ama eş ve aile arasında seçim yapılmaz.

Herkes niye kadini linc etti ki? Insanlarin cok kotu aileleri ve cok iyi kocalari olabilir. Kocasini ailesine tercih ediyor olabilir. Herkes ne kadar aileci, hemen topa tutmuslar. Belki ailesi gercekten cok buyuk bi kotuluk yapti

Herkes niye kadini linc etti ki? Insanlarin cok kotu aileleri ve cok iyi kocalari olabilir. Kocasini ailesine tercih ediyor olabilir. Herkes ne kadar aileci, hemen topa tutmuslar. Belki ailesi gercekten cok buyuk bi kotuluk yapti
İyi de konuda ayrıntı yok bir şey yok neye göre yorum yapacak insanlar ?
iki tarafta ailelerle görüşmüyorsa altındaki neden ne ki bu kadar delirdi bu adam.

Zaten ailesini silen insan sizi daha kolay siler. Büyük konusmak istemem ama anne babamı ariyorsam ve esim sırf bu yüzden benden vazgeciyorsa aslaaa bir daha o adamla evli kalmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…