- 29 Aralık 2021
- 79
- 487
- 23
- Konu Sahibi Bynnbbssrra
-
Ailelerle neden görüşülmüyor? Yorumum ona göre olacakHerkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş.. eşimle 2 gün önce bi sorun yaşadık sorunda şuydu ailelerimizle görüşmüyoruz biz 2 tarafta ama eşimin küçük kardeşi vs dükkana gelip giderken illaki ailesinden haber alıyor ama ben yaklaşık 8 aydır ailemin sesini dahi duymadım ve 2 gün önce aradım nasılsınız diye sordum görüştüm kapattım eşimde bunu gördü telefonumdan ve bana dediki artık sana karışmıyorum istediğin yere git gez yap et vs artık karım değilsin seninle bir işim yok ailenin yanına git dedidün gece evden çıktı ve gelmedi.. mesaj atmış seninle hiç bir bağım kalmadı sana karışmıyorum bana karışma diye sizden ricam bana dua eder misiniz.. yuvam düzelsin..
Herkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş.. eşimle 2 gün önce bi sorun yaşadık sorunda şuydu ailelerimizle görüşmüyoruz biz 2 tarafta ama eşimin küçük kardeşi vs dükkana gelip giderken illaki ailesinden haber alıyor ama ben yaklaşık 8 aydır ailemin sesini dahi duymadım ve 2 gün önce aradım nasılsınız diye sordum görüştüm kapattım eşimde bunu gördü telefonumdan ve bana dediki artık sana karışmıyorum istediğin yere git gez yap et vs artık karım değilsin seninle bir işim yok ailenin yanına git dedidün gece evden çıktı ve gelmedi.. mesaj atmış seninle hiç bir bağım kalmadı sana karışmıyorum bana karışma diye sizden ricam bana dua eder misiniz.. yuvam düzelsin..
Herkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş.. eşimle 2 gün önce bi sorun yaşadık sorunda şuydu ailelerimizle görüşmüyoruz biz 2 tarafta ama eşimin küçük kardeşi vs dükkana gelip giderken illaki ailesinden haber alıyor ama ben yaklaşık 8 aydır ailemin sesini dahi duymadım ve 2 gün önce aradım nasılsınız diye sordum görüştüm kapattım eşimde bunu gördü telefonumdan ve bana dediki artık sana karışmıyorum istediğin yere git gez yap et vs artık karım değilsin seninle bir işim yok ailenin yanına git dedidün gece evden çıktı ve gelmedi.. mesaj atmış seninle hiç bir bağım kalmadı sana karışmıyorum bana karışma diye sizden ricam bana dua eder misiniz.. yuvam düzelsin..
İyi de konuda ayrıntı yok bir şey yok neye göre yorum yapacak insanlar ?Herkes niye kadini linc etti ki? Insanlarin cok kotu aileleri ve cok iyi kocalari olabilir. Kocasini ailesine tercih ediyor olabilir. Herkes ne kadar aileci, hemen topa tutmuslar. Belki ailesi gercekten cok buyuk bi kotuluk yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?