- 4 Eylül 2018
- 18.765
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi Bynnbbssrra
-
Hiç olmayacak bir şeymiş gibi yazmışsınız da eşiniz ve siz birbirinizin ailesiyle gorusmemek için söz vermissiniz çok sağlıklı gibi bahsediyorsunuz ilişkiniz. Ayrıca 2 aile ile de görüşmemek icin ne oldu? Hem kardeşiyle görüşüyor size neden karisiyor? Konu çok muallakta kalmis.Herkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş..
Sizin aileniz ne yaptı da, onlarla görüşmemek pahasına evliliğe devam etmek istediniz?Biz daha önce aileler yüzünden bir ayrılık yaşadık 2 tarafın ailesi de bu durumda payı var sonra biz kendimiz barıştık kimseyle görüşmeyeceğiz dedikkonu bundan ibaret
O dediginiz baska mesele. Burda ikisinin de karariyla gorusmeme durumu oldugu cok net anlasiliyor. Gorusturmuyor gibi durmuyor
Dogrudur surdurmei zor bi beklenti. Ama kimse de asla ailenizle gosurmenize karışamaz diyemez. Adamin da tadi kacar yani. Gizlice aramk yerine , ben dayanamiyorum, seslerini duymak istiyorum diye konusmaliydi en azindanBir insanın ömür boyu ailesiyle görüşmeyecek şekilde yaşayacağını varsayıp,o şartla evliliğe devam edilmez. Bir yerde muhakkak bir patlak verir bu. Nitekim vermişte.
Ailenle görüştürmuyorsa boşa zaten ...Herkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş.. eşimle 2 gün önce bi sorun yaşadık sorunda şuydu ailelerimizle görüşmüyoruz biz 2 tarafta ama eşimin küçük kardeşi vs dükkana gelip giderken illaki ailesinden haber alıyor ama ben yaklaşık 8 aydır ailemin sesini dahi duymadım ve 2 gün önce aradım nasılsınız diye sordum görüştüm kapattım eşimde bunu gördü telefonumdan ve bana dediki artık sana karışmıyorum istediğin yere git gez yap et vs artık karım değilsin seninle bir işim yok ailenin yanına git dedidün gece evden çıktı ve gelmedi.. mesaj atmış seninle hiç bir bağım kalmadı sana karışmıyorum bana karışma diye sizden ricam bana dua eder misiniz.. yuvam düzelsin..
Tamam da iki aile birden ne yaptı da ayrılık noktasına geldiniz?Biz daha önce aileler yüzünden bir ayrılık yaşadık 2 tarafın ailesi de bu durumda payı var sonra biz kendimiz barıştık kimseyle görüşmeyeceğiz dedikkonu bundan ibaret
Herkes niye kadini linc etti ki? Insanlarin cok kotu aileleri ve cok iyi kocalari olabilir. Kocasini ailesine tercih ediyor olabilir. Herkes ne kadar aileci, hemen topa tutmuslar. Belki ailesi gercekten cok buyuk bi kotuluk yapti
Yanlış size yapılmış olur, aile eşinizin ailesi olarak kalmaya devam eder kendi istediği sürece. Bunlar kişinin kendi alacağı kararlar. Ailen bana kötülük etti sen de görüşme diyemez kimse kimseye.Tersinden dusunelim. Esimin ailesi bana buyuk bir yanlis yapsa, ahlakima namusuma iftira atsa mesela. Sonra gorusmeme karari alsak ve eşimin kendisi arayip görüştüğünü farketsm ben de bu adamin yaptigini yaparim. Kardesi muhtemelen görüşülmeme konusunda payi olmayan biri, yasi kucuk vs olabilir
Ya hu tamam ikinizin ailesi de sizi istememiş. Herkes kendi ailesi ile görüşebilirdi,birbirinizi zorlamazdınız. Aileleri silmek nedir? Benim için kabul edilir bir durum değil.Benim ailem eşimi istemedi eşimin ailesi beni istemedi ailem eşime karşı çok ağır laflar kullandı ve eşim hep sustu bişe demedi ama ayrılık durumuna gelince 2 ay ayrı kaldık aileler daha da ağır ithamlarda bulunduailelerle sorun şu laz Kürt ayrımı...
Bu durumu eşimin bir arkadaşı yaşadı..Adamın ailesi gelinlerinin doğumu sırasında olmadık bir iftira attılar..adam eşinin yanına yetişip eşinden ve eşinin ailesinden özür diledi.Kadın ; " Senin ailendir görüşmene birşey diyemem ama benim için yok hükmündeler, görüşmemi isteyeceksen ,görüştürmeye çalışacaksan bu gün burada bitirelim " dedi..bayramda çocuklarını süsleyip kayınvalideme /kayınpederime bayramlaşmaya geldiler.. kadın asla eşinin ailesi ile görüşmedi ancak adam yine kendisi özelden görüşmeyi sürdürdü.Tersinden dusunelim. Esimin ailesi bana buyuk bir yanlis yapsa, ahlakima namusuma iftira atsa mesela. Sonra gorusmeme karari alsak ve eşimin kendisi arayip görüştüğünü farketsm ben de bu adamin yaptigini yaparim. Kardesi muhtemelen görüşülmeme konusunda payi olmayan biri, yasi kucuk vs olabilir
Aynen öyle tam olarak böyleler içimi okudunuzTersinden dusunelim. Esimin ailesi bana buyuk bir yanlis yapsa, ahlakima namusuma iftira atsa mesela. Sonra gorusmeme karari alsak ve eşimin kendisi arayip görüştüğünü farketsm ben de bu adamin yaptigini yaparim. Kardesi muhtemelen görüşülmeme konusunda payi olmayan biri, yasi kucuk vs olabilir
Allah allah Esimin ailesi bana boylr bi kotuluk yapacak ve o da onlar benim ailem diye sahiplenip gorusmeye devm edecek??? Gerçekçi olun lütfenYanlış size yapılmış olur, aile eşinizin ailesi olarak kalmaya devam eder kendi istediği sürece. Bunlar kişinin kendi alacağı kararlar. Ailen bana kötülük etti sen de görüşme diyemez kimse kimseye.
Bak güzel kardeşim hiç şaşmaz bu işler hep aynı sonla biter. Eşin eninde sonunda ailesiyle barışacak. Hiç zannetmiyorum ki seni güzel günler bekliyor olsun. Aklını başına al.Benim ailem eşimi istemedi eşimin ailesi beni istemedi ailem eşime karşı çok ağır laflar kullandı ve eşim hep sustu bişe demedi ama ayrılık durumuna gelince 2 ay ayrı kaldık aileler daha da ağır ithamlarda bulunduailelerle sorun şu laz Kürt ayrımı...
Benim ailem eşimi istemedi eşimin ailesi beni istemedi ailem eşime karşı çok ağır laflar kullandı ve eşim hep sustu bişe demedi ama ayrılık durumuna gelince 2 ay ayrı kaldık aileler daha da ağır ithamlarda bulunduailelerle sorun şu laz Kürt ayrımı...
Gayet gerçekçiyim. Kimse eşi için ailesini silmek zorunda değil. Beğenmiyorsanız boşanırsınız olur biter.Allah allah Esimin ailesi bana boylr bi kotuluk yapacak ve o da onlar benim ailem diye sahiplenip gorusmeye devm edecek??? Gerçekçi olun lütfen
Görüşmeyeceğiz biraz uç ve saçma bir karar olmuş.Biz daha önce aileler yüzünden bir ayrılık yaşadık 2 tarafın ailesi de bu durumda payı var sonra biz kendimiz barıştık kimseyle görüşmeyeceğiz dedikkonu bundan ibaret
Bana iftira atanla gorusmeye devam eden adam atilan iftirayi da destekliyor demektir Tabi ki boyle bi evlilik surmezGayet gerçekçiyim. Kimse eşi için ailesini silmek zorunda değil. Beğenmiyorsanız boşanırsınız olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?