- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.587
- 158
- 30
- Konu Sahibi Bynnbbssrra
-
Tamam haklisiniz Açması gerek konuyu. Ama burda da herkes ilk kocaya dusman oluyor Ona da ben sinir oluyorum. Aile o kadar da toz kondurulmaz bisey degil yaniİyi de konuda ayrıntı yok bir şey yok neye göre yorum yapacak insanlar ?
iki tarafta ailelerle görüşmüyorsa altındaki neden ne ki bu kadar delirdi bu adam.
Yok kimse bir şey demedi açıkcası.Tamam haklisiniz Açması gerek konuyu. Ama burda da herkes ilk kocaya dusman oluyor Ona da ben sinir oluyorum. Aile o kadar da toz kondurulmaz bisey degil yani
Ama konu sahibnin seslerini duymak istemesi ve onları merak etmesı ailesi ile eşin problemi var gibi düşünülmesine sebep oluyorTamam haklisiniz Açması gerek konuyu. Ama burda da herkes ilk kocaya dusman oluyor Ona da ben sinir oluyorum. Aile o kadar da toz kondurulmaz bisey degil yani
Yoo yorumlarin cogu adama "sen kimsin kopek" modunda, "bu adamla 1 saniy evli kalmam" falan seklindeYok kimse bir şey demedi açıkcası.
Genel yorumlar neden böyle olduguna dair sorulardan ibaret.
Kadin bu kadar kocam da kocam diye kivrandigin gore, ailenin buyuk bi yanlisi var ama kendisi duygusal bosluga kapilip sonra pismanlik duymus hissi verdi bana. Bi açıklasa da anlasak Ortaya atti gittiAma konu sahibnin seslerini duymak istemesi ve onları merak etmesı ailesi ile eşin problemi var gibi düşünülmesine sebep oluyor
Adam kendi kardeşiyle görüşüp kadına telefonda seslerini duymayı bile yasaklıyorsa başka ne denilebilir kiYoo yorumlarin cogu adama "sen kimsin kopek" modunda, "bu adamla 1 saniy evli kalmam" falan seklinde
Aman kocişkolarımızı el üstünde tutalım yemini suyunu eksik etmeyelim hizmetini görelim de bizi bırakmasınlar kafasında olan kişilere hayret ediyorumHerkes niye kadini linc etti ki? Insanlarin cok kotu aileleri ve cok iyi kocalari olabilir. Kocasini ailesine tercih ediyor olabilir. Herkes ne kadar aileci, hemen topa tutmuslar. Belki ailesi gercekten cok buyuk bi kotuluk yapti
Neden arada tercih yapmak zorunda kalsın?Herkes niye kadini linc etti ki? Insanlarin cok kotu aileleri ve cok iyi kocalari olabilir. Kocasini ailesine tercih ediyor olabilir. Herkes ne kadar aileci, hemen topa tutmuslar. Belki ailesi gercekten cok buyuk bi kotuluk yapti
Herkes niye kadini linc etti ki? Insanlarin cok kotu aileleri ve cok iyi kocalari olabilir. Kocasini ailesine tercih ediyor olabilir. Herkes ne kadar aileci, hemen topa tutmuslar. Belki ailesi gercekten cok buyuk bi kotuluk yapti
ailen çok ucuz galiba koca bulunurda ana baba bulunmazHerkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş.. eşimle 2 gün önce bi sorun yaşadık sorunda şuydu ailelerimizle görüşmüyoruz biz 2 tarafta ama eşimin küçük kardeşi vs dükkana gelip giderken illaki ailesinden haber alıyor ama ben yaklaşık 8 aydır ailemin sesini dahi duymadım ve 2 gün önce aradım nasılsınız diye sordum görüştüm kapattım eşimde bunu gördü telefonumdan ve bana dediki artık sana karışmıyorum istediğin yere git gez yap et vs artık karım değilsin seninle bir işim yok ailenin yanına git dedidün gece evden çıktı ve gelmedi.. mesaj atmış seninle hiç bir bağım kalmadı sana karışmıyorum bana karışma diye sizden ricam bana dua eder misiniz.. yuvam düzelsin..
Tersinden dusunelim. Esimin ailesi bana buyuk bir yanlis yapsa, ahlakima namusuma iftira atsa mesela. Sonra gorusmeme karari alsak ve eşimin kendisi arayip görüştüğünü farketsm ben de bu adamin yaptigini yaparim. Kardesi muhtemelen görüşülmeme konusunda payi olmayan biri, yasi kucuk vs olabilirNeden arada tercih yapmak zorunda kalsın?
Ailesinin sesini duyup merak ediyorsa, eşi konuştuğunu öğrendiğinde böyle bir tepki veriyorsa, görüsmeme kararı kendi iradesiyle verilmiş gibi durmuyor.
Adam kendi kardeşiyle görüşüyor ama konu sahibini telefonla bile irtibat kuramıyor.
Aileler ne yaptıda ayrıldınız?Biz daha önce aileler yüzünden bir ayrılık yaşadık 2 tarafın ailesi de bu durumda payı var sonra biz kendimiz barıştık kimseyle görüşmeyeceğiz dedikkonu bundan ibaret
Ne yaptılar ki , yani ilişkileri normal seviye de tutup ailelerden kötü etkilenmeden görüşülmuyor muBiz daha önce aileler yüzünden bir ayrılık yaşadık 2 tarafın ailesi de bu durumda payı var sonra biz kendimiz barıştık kimseyle görüşmeyeceğiz dedikkonu bundan ibaret
E kendisi erkek kardeşiyle görüşüyor. siz neden o zaman kocam değilsin demediniz ? Bir de böyle bir şeyi nasıl kabul edebilirsiniz ki? Bir tarafı neden tercih ediyorsunuzBiz daha önce aileler yüzünden bir ayrılık yaşadık 2 tarafın ailesi de bu durumda payı var sonra biz kendimiz barıştık kimseyle görüşmeyeceğiz dedikkonu bundan ibaret
O dediginiz baska mesele. Burda ikisinin de karariyla gorusmeme durumu oldugu cok net anlasiliyor. Gorusturmuyor gibi durmuyorÇok iyi olan koca "ailenle görüşmeyeceksin" demez. Cok kotuluk yaptilarsa kocasi görüşmez.
Ailesi konu sahibine kotuluk yaptiysa konu sahibini ilgilendirir gorusup gorusmeyecegi. 3 gunluk dunya kimsenin kimseyi anne babasiyla goruşturmemeye hakki yok. O kadar kotuyseler konu sahibi merak etmezdi nasil olduklarini herhalde. Ailesine nasilsin demek icin izin almaak zorunda olmamali.
Eşimin kiz kardeşlerinden biriyle kesinlikle gorusmuyorum, hakli olan benim ve eşim de benim yanimda durmuştu gorumcemle de bozuşmuslardi tartismislardi ama eşim az da olsa gorusuyor yine o kardeşiyle yapacak bir şey yok. Ben kavga ettim diye ömür boyu kardeş kardeşe düşman mi olacak? Boyle seyler beklenmemeli.
Gorusmeme nedenlerini bilmiyoruz suan hersey tahmini.
Merhaba, Öncelikle biraz daha detay vermelisiniz ailenizle ilgili sorun neydi ? evlenirken eşinizi mi istemedi? yada maddi destek mi vermedi ? yine tabi ki dualarımız sizinle ama ailenizin yaptığını da bilirsek, size ona göre düşüncelerimizi net paylaşabiliriz. 1. si ailenizle görüşmenize kimse karışamaz, koca her zaman bulunur ama aile bir kere var insanın hayatında, anne baba kardeş vs. öldüğünde yeniden aynı kan bağı ile kimseyi bulamazsınız ama koca, gidene güle güle gelene hoş geldin, belki sizi anlayışla karşılayacak çok daha iyi bir koca bulursunuz. O yüzden restine sizde rest çekmelisiniz eminim ki pişman olup kendi geri dönecek, yada başka bir ilişkisi var size bahane bulmaya çalışıyor da olabilir. Bu süreçte eve gelmiyorsa nerede kalıyor ailesinde mi? dostunda mı yoksa otelde mi ? Sakın üzülmeyin çalışıyor musunuz bilmiyorum ancak kendi ayaklarınızın üstünde durmalısınız, güçlü bir kadın her zaman erkeğine boyun eğmez daha dik durur. Diğer türlü erkekler maalesef ezmeye , hor görmeye başlıyor biz kadınları. İnş. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...Herkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş.. eşimle 2 gün önce bi sorun yaşadık sorunda şuydu ailelerimizle görüşmüyoruz biz 2 tarafta ama eşimin küçük kardeşi vs dükkana gelip giderken illaki ailesinden haber alıyor ama ben yaklaşık 8 aydır ailemin sesini dahi duymadım ve 2 gün önce aradım nasılsınız diye sordum görüştüm kapattım eşimde bunu gördü telefonumdan ve bana dediki artık sana karışmıyorum istediğin yere git gez yap et vs artık karım değilsin seninle bir işim yok ailenin yanına git dedidün gece evden çıktı ve gelmedi.. mesaj atmış seninle hiç bir bağım kalmadı sana karışmıyorum bana karışma diye sizden ricam bana dua eder misiniz.. yuvam düzelsin..
Bir insanın ömür boyu ailesiyle görüşmeyecek şekilde yaşayacağını varsayıp,o şartla evliliğe devam edilmez. Bir yerde muhakkak bir patlak verir bu. Nitekim vermişte.Tersinden dusunelim. Esimin ailesi bana buyuk bir yanlis yapsa, ahlakima namusuma iftira atsa mesela. Sonra gorusmeme karari alsak ve eşimin kendisi arayip görüştüğünü farketsm ben de bu adamin yaptigini yaparim. Kardesi muhtemelen görüşülmeme konusunda payi olmayan biri, yasi kucuk vs olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?