- 4 Temmuz 2018
- 66
- 106
- 8
Benim anlatmaya calistigim da buydu. Buna bir tık yakın düşünüyorum3nity
Ayrıca bana balık hafızalı diyen arkadaşı da kibliyorum.
Neyse daha fazla açıklama yapmak istemiyorum. Aynı şeylere aynı açıklamayı milyon kere yaptım.Konun neden tepki gördü biliyor musun kullandığın mübalalar yüzünden. Eşim dışında diğer erkekleri küçümsüyorum demişsin mesala niye? Yada eşim bi kadın çarpsa tiksiniyor üstünü silkeliyor demişsin bunlar gerçekse saçma yani anlatabiliyor muyum? Normal hisler de davranışlar da değil. Eğer diğer insanlara da bu şekilde sevginizin gücünü anlatoyorsan annen de olsa tepki verir ki vermiş de. Tabiri caizse uçma o kadar az ayakların yere bassın demek istemişler.
Olabilir büyük konuşuyor da olsam şu an başka türlü düşünmek içimden gelmiyor.Ben hala büyük konuştuğunuzu düşünüyorum.
Yaşamadığınız bir şey için ‘asla’lar havada uçuyor.
Evli erkekleri küçümseyecek kadar incelemiyorsunuz.Bekar erkekleri neden inceliyorsunuz madem? Sonuçta bekar da olsa erkek erkektir.Küçümsediğim erkekler evli erkekler değil öncelikle. Evli erkekleri değil küçümsemek, küçümseyecek kadar incelemiyorum bile. Zorunuza gitti sanırım ama kusura bakmayın erkeklerin geneline bakış açım bu küçümsüyorum geneli aynı iğrenç zihniyete ve huya sahip.
Eşimi de onlardan ayrı tutuyorum ki tutmasam eşimle evlenmezdim.
Hem derdim başkasıyla evlenip evlenmemek değil kafamda bu zaten net eşimle ne şekilde ayrılırsak ayrılalım hayatıma başka birini almam. Derdim bu fikrimi onaylamayanlar. Kendi fikirlerini benimsemem için diretmeleri derdim. Yok efendim yanlış düşünüyormuşum ve bu muhabbet o kadar çok döndü ki artık merak ettim bir de kk kadınlarına sorayım dedim.
Ne eşlerinize bireysel olarak hakaret ettim ne de sizi küçümsedim. Soru sordum sadece benim gibi düşünen biri daha varmı diye merakımdan.
Neden bu kadar büyüttü bazılarınız anlam veremiyorum. Nedir yani bu yaa burada insanlar eşim soguk davranıyor aldatıyor bilmem ne diye konu açıyorken bunlar acayip gelmiyorken mutluluktan bahsetmek mi acayip?
Fobileri bilirsiniz. Eşimin makyaj tiksintisi de fobi. O boyalardan midesi bulanıyor. Bayanlardan tiksinmesinin sebebi cinsiyetle alakalı değil bunun açıklamasını yaptım.İkili insan ilişkilerindeki huylar değil yalnız bu ilişkide idare edilen, bayağı psikopatlık derecesinde "mide bulanması, üst baş silkelenmesi, diğer erkekleri küçümseme, öğleme, böğleme" tarzı büyürse diğer insanları da rahatsız edecek davranışlar. O yüzden ilk yorumumda da dedim umarım asla ayrılmazlar diye. Allah mutlu mesut etsin, umarım eşinin omzuna falan çarpmam konu sahibinin mide bulandırıcı tiksinç makyajımla diyorum.
Bu inceleme meselesi değil. Eğer inceleseydim kişi belirtirdim ama ben genelleme yapıyorum.Evli erkekleri küçümseyecek kadar incelemiyorsunuz.Bekar erkekleri neden inceliyorsunuz madem? Sonuçta bekar da olsa erkek erkektir.
Hımm , genelleme yapabilecek kadar çok erkeği incelemişsiniz o halde.Genelleme 1 2 kişiyle yapılmaz zirâ , yapılsa da sağlıklı bir genelleme olmaz.Bu inceleme meselesi değil. Eğer inceleseydim kişi belirtirdim ama ben genelleme yapıyorum.
Fobileri bilirsiniz. Eşimin makyaj tiksintisi de fobi. O boyalardan midesi bulanıyor. Bayanlardan tiksinmesinin sebebi cinsiyetle alakalı değil bunun açıklamasını yaptım.
Fobi diyorum fobi, fobinin ne olduğunu biliyorsunuz değil mi? Hani delik fobisi olanlar var mesela bakamıyorlar falan... Eşim o kadar ileri derece değil ama kendisine o boyaların kremlerin parfümlerin vs değmesini istemiyor.
Ve bence çok çok mantıklı bir fobi. Ben de tiksiniyorum makyajdan eşim kadar olmasa da. Rujlu birinin beni öpmesini istemem yani.
Erkeklerden genel olarak tiksinmemin sebebi ise eşim dışında daha normal karakterli bir erkek görmedim. Benin tanıdıklarımın hepsi pis zihniyetliydi. Dışarıdaki herhangi bir erkek iyi de olabilir. Ama sonuçta tanımıyorum ne tür kişilikte olduğunu bilmiyorum. O sebeple genelleme yapıyorum. Ama tabii eşleriniz kocalarınız falan da bu genellemeye ister istemez dahil olduğu için bu kadar zorunuza gitti.
Bir kere kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Millette hayvan sevgisi yok olmadığı gibi eziyet ediyorlar. Bebek sevgisi yok. Vicdan yok insanların çoğunda vicdan. Hele ki günümüzde öz baba bile kızına neler yapıyor... E bir zahmet tiksineyim erkeklerden...
Neden düşünüp derdine düşüyorsun mutluysan diyorlar.
Çünkü soruyorlar! Bir şekilde konuyu oraya getiriyorlar!
Elli defa söyledim. Ben salak gibi herkese ay canim kocisim cok seviyorum bir tane benim kocisim diye anlatmıyorum!
Soruyorlar, evlilik nasıl, var mı pişmanlık diye.
Soranlar da teyzem, annem, en yakın arkadaşlarım vs...
Teyzem boşanma sürecindeydi mesela. Tekrar istiyor evlenmeyi. Ben de dedim ki biz ayrılsak ben asla evlenmezdim. Böyle bir konunun üstüne bunu söylemek garip olmasa gerek.
Neden mi evlenmem?
Benim bir kızım var. Herkes evlenebilir ikinci evlilik yapabilir saygım sonsuz hatta kafa yapısına uygun birini bulduysa ne mutlu der tebrik ederim.
Ama ben bu devirde erkeklere zaten hiç güvenmiyorken, neden birini tanıma zahmetine girip evleneyim? Birini tanımaya çalışmak çok yorucu ve evlenmeden gercek yüzü çıkmıyor genelde.
Bu zahmete niye gireyim yani? Bu benim tercihim.
Benim meselem bu. Ama konu nerelere geldi. Hey kk üyeleri resmen saldıracak yer arıyorsunuz ya.
Ben eşimi kaybedersem eğer, kızımı hayatımın odak noktası yaparım. Benim mutluluğum kızım olur başka erkeklere gerek görmüyorum istemiyorum.
Ama ısrarla büyük konuşuyorsun, efendim yanlış düşünüyorsun, yok efendim şöyle böyle...
Bu nedir ya. Beni fikirlerime bi rahat bırakın.
Sadece bir soru sordum. Benim gibi düşünenler var mı dedim. Yoksa eğer yazmanıza bile gerek yoktu.
Ama ağır geldi laflarım değil mi.
Halbuki benim şahsi fikirlerim ve karışmaya kimsenin hakkı yok.
Neyse ya. Sizlere daha fazla laf anlatıp kafa patlatamam.
Bence evlenmez. Evlenmek istese de evlenemez. Çünkü bazı huyları var ki benden başka kimsenin çekeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki eşim benden beter. Kadınlardan nefret ediyor yolda yürürken kendisine istemeden değdikleri zaman koluni silkeliyor iki saat sanki kirlenmiş gibi.
Sürdükleri parfüm, yüzlerine sürdükleri makyaj vs midesini bulandırıyor ve hep dalga geçiyor. Benimle evlenebilmesinin sebebi benim makyaj yapmamam. Aynı kafadayız yani.
İlk mesajınızda kızınız olduğunuzu belirtseydiniz , kocamı benden başka çeken olmaz , beni de kocamdan başka çeken olmaz gibisinden laflar söylemek yerine insanlara makul gelebilirdi düşünceleriniz.Siz kızınız için değil de kocanızın yerine kimseyi koyamayacağınız imajı çizdiniz , diğer insanları "kendinizce" küçümseyerek.Bu da insanları irite etti haliyle.23 yaşında olduğunuz görünüyor profilinizde.Çalışmıyorsunuz da galiba.Eşinizden başka hayatınızda bir şey olmadığından böyle düşünüyorsunuz yüksek ihtimal.Kariyerli bir kadın olsanız bu şekilde düşüneceğinizi de sanmıyorum açıkçası.Burda sizi sadece 1 kişi mi anladı yani? Diğer üyeler anlamıyor o 1 üye anlıyor.Siz yanlış ifade ediyorsunuz kendinizi.Fobileri bilirsiniz. Eşimin makyaj tiksintisi de fobi. O boyalardan midesi bulanıyor. Bayanlardan tiksinmesinin sebebi cinsiyetle alakalı değil bunun açıklamasını yaptım.
Fobi diyorum fobi, fobinin ne olduğunu biliyorsunuz değil mi? Hani delik fobisi olanlar var mesela bakamıyorlar falan... Eşim o kadar ileri derece değil ama kendisine o boyaların kremlerin parfümlerin vs değmesini istemiyor.
Ve bence çok çok mantıklı bir fobi. Ben de tiksiniyorum makyajdan eşim kadar olmasa da. Rujlu birinin beni öpmesini istemem yani.
Erkeklerden genel olarak tiksinmemin sebebi ise eşim dışında daha normal karakterli bir erkek görmedim. Benin tanıdıklarımın hepsi pis zihniyetliydi. Dışarıdaki herhangi bir erkek iyi de olabilir. Ama sonuçta tanımıyorum ne tür kişilikte olduğunu bilmiyorum. O sebeple genelleme yapıyorum. Ama tabii eşleriniz kocalarınız falan da bu genellemeye ister istemez dahil olduğu için bu kadar zorunuza gitti.
Bir kere kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Millette hayvan sevgisi yok olmadığı gibi eziyet ediyorlar. Bebek sevgisi yok. Vicdan yok insanların çoğunda vicdan. Hele ki günümüzde öz baba bile kızına neler yapıyor... E bir zahmet tiksineyim erkeklerden...
Elli defa söyledim. Ben salak gibi herkese ay canim kocisim cok seviyorum bir tane benim kocisim diye anlatmıyorum!
Teyzem boşanma sürecindeydi mesela. Tekrar istiyor evlenmeyi. Ben de dedim ki biz ayrılsak ben asla evlenmezdim. Böyle bir konunun üstüne bunu söylemek garip olmasa gerek.
Neden mi evlenmem?
Benim bir kızım var. Herkes evlenebilir ikinci evlilik yapabilir saygım sonsuz hatta kafa yapısına uygun birini bulduysa ne mutlu der tebrik ederim.
Ama ben bu devirde erkeklere zaten hiç güvenmiyorken, neden birini tanıma zahmetine girip evleneyim? Birini tanımaya çalışmak çok yorucu ve evlenmeden gercek yüzü çıkmıyor genelde.
Benim meselem bu. Ama konu nerelere geldi. Hey kk üyeleri resmen saldıracak yer arıyorsunuz ya.
Ben eşimi kaybedersem eğer, kızımı hayatımın odak noktası yaparım. Benim mutluluğum kızım olur başka erkeklere gerek görmüyorum istemiyorum.
Ama ısrarla büyük konuşuyorsun, efendim yanlış düşünüyorsun, yok efendim şöyle böyle...
Sadece bir soru sordum. Benim gibi düşünenler var mı dedim. Yoksa eğer yazmanıza bile gerek yoktu.
Eşimden önce rastlaştığım erkekler olsun, çocuklara tecavüz eden erkekler olsun, içip içip karılarını döven, aldatan erkekler olsun... İlla duyuluyor görülüyor herşey göz önünde zaten incelemeye gerek var mı? Saldıracak yer aramayın allah aşkına ya.Hımm , genelleme yapabilecek kadar çok erkeği incelemişsiniz o halde.Genelleme 1 2 kişiyle yapılmaz zirâ , yapılsa da sağlıklı bir genelleme olmaz.
Benim anlatmaya calistigim da buydu. Buna bir tık yakın düşünüyorum3nity
Ayrıca bana balık hafızalı diyen arkadaşı da kibliyorum.
Balık hafızalı kaba bir terim ve bunu bilerek söylediniz bence. Daha üsluplu söyleyebilirsiniz 'unutkansın' diyebilirdiniz mesela.:)
Güldüm.
Fazlaca alingansiniz ayrıca.
Allah eşinize kolaylik versin.
Balık hafızalı kolaylikla unutabilen kişiler için söylenir.
Bu bence çoğu zaman güzel bir şeydir.
Evliliğiniz içinde olumlu etkisi olmuş ki diğer tüm erkeklerden daha üstün kalmayi başarabilmiş eşiniz..
Neden bu kadar alındınız anlam veremedim yani. Açıkçası balık hafızalı olmak isterdim. Unutamamak en büyük sıkıntım. .
Burda herkes size hisler değişir. Insan yaşamam dediklerini yaşar.
Eşiniz o vakit sizi üzdü telafi etti ama bir gün tekrar çok üzüp bu kez telafi edemeyebilir demek istiyor.
Anlamak istemeyen sizsiniz.
Tekrar mutluluklar..
Fobileri bilirsiniz. Eşimin makyaj tiksintisi de fobi. O boyalardan midesi bulanıyor. Bayanlardan tiksinmesinin sebebi cinsiyetle alakalı değil bunun açıklamasını yaptım.
Neden mi evlenmem?
Eşim içinden öyle hissetse de bunu yansıtmıyor kimseye. Orada biraz yanlış tabir ettim olayı. Kadınlardan nefret ediyor demişim. Ama cinsiyet anlamında değil aksi halde benle de evlenmezdi.Nedense bu yorum beni cok rahatsiz etti.
Esiniz ve siz böyle düsünebilirsiniz ama milyon cesit insan var sevmeyebilirsin. Icinden bu sekilde hissedebilirsin de, ama makyaji cok seven, parfümü cok sikan kadinlarin üye oldugu bir yerde bunlari yazmaniz yersiz olmamis mi sizce de?
Ha ben de ayni sekilde makyaj yapmam, esim de sevmez makyaji baska kadinin herhangi birseyini ama bu kadar yani kirlenmis gibi, midesini bulandiriyor, dalga geciyor yazma hakkini vermez.. Incitici, saygi duymak zorunda, sevmek hoslanmak zorunda degil.
Aranizda konusun da böyle bir ortamda da yazilmaz yani. Nefret kusuyor gibi cünkü bir taraftan da.
Eşim içinden öyle hissetse de bunu yansıtmıyor kimseye. Orada biraz yanlış tabir ettim olayı. Kadınlardan nefret ediyor demişim. Ama cinsiyet anlamında değil aksi halde benle de evlenmezdi.
Eşim sadece makyajdan tiksiniyor ve bu bir fobi. Elinde olan bir durum değil. Ama kimseyi aşağılayacak şekilde de davranmıyor. Yani nefreti kişilere yönelik değil. Yüzlerindeki boyayla temas etme durumu midesini bulandırıyor işte ne yapalım...
Çok uzatıldı konu ya. Gereksiz yorumlar yapıldı. Ben de yanlış ifade etmiş olabilirim bazı yorumlarda ama yine de bazı üyeler çok gereksiz yorumlar yaptı. Gayet açık bir soru sormuşum başlığa bile yazmışım. Herkesin buna cevap vermesi yeterliydi. Ama evlilik hayatımdan girip, aslında mutlu olmadığım mutsuzluğumu saklamaya çalıştığım gibi saçma sapan suçlamalarda bulundular. Fazla değil mi gerçekten?Evet yalniz yere gidecek sekilde aciklamissiniz. Benim esim de sevmez, yapinca soguk bile davranir bazen alisamaz, kaslarimi bile almam, sacimi boyamam. Esimle iliskimiz muazzam, hayatinda tek kadinim benden öncesi hic olmadi, yillardir beni bekledi evlendik. Ailem onun kadar yanimda olmamistir, cok güvenirim asla baska kadinlara bakmayacagini bilirim.Ama birsey oldu diyelim Allah korusun ve artik hayatimizda degil söylemek dahi istemiyorum o kelimeyi..
Ben baska bir erkekle olur muyum.. su an icin konusursam olmam cünkü iki tane kücük evladim var. Muhtemelen onlar evden cikana kadar bu eve baska bir erkegi sokmam imkansiza yakin.
Ama illa ki beraber yaslanmak isteyecegim biri olacaktir, ha belki de olmaz.
Ihtiyac duyarsam tabiki evlenirim ama evlatlarimin rizasi ve maddi manevi emniyetini sagladiktan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?